-
Moje hra na léto.
-
to poslední město vypadá skoro stejně jako Mos Esley ze Star Wars :D
-
*1* *1* *1*
*12* *12* *12*
*1* *1* *1* -
nejsi sam. Škoda, že se pan Grygar zapoměl zmínit a obrovském množství bugů a že ta hra je celkově nedodělaná.
-
Presne tak, v krabicove podobe, se vsemi patchi, s orig. ruskym dabingem a volitenymi ceskymi titulky...Proc mam ale pocit, ze se toho nedockame? :)
-
tj fakt, jde se na vec
-
"Druhý" Boiling Point, už jsem nedoufal, že to vyjde... Co jsem koukal na videorecenzi, tak se v tom autoři nezapřou - všechno je krásné, velké a po času hrozivě nudné a stereotypní, ale má to své kouzlo. Proč by jinak Boiling Point byl vzorem pro Far Cry 2.
-
Dole v uživatelských recenzích (od uživatele kilihari) je jakýsi popis, jak docílit poruštění hry.
Nejnovější neofiko patch je zde: http://www.patches-scrolls.de/precursors.php#tp13 -
Jo, ten odkaz je taky o tom podpořit tvůrce, aby příště mohli vydat něco i u nás a nemuseli se opět potácet nad propastí.
-
jenze to je ta anglicka verze bez dabingu ne? Tam mi ke vsemu jeste blbne zvuk :(
-
Pokud máš kreditku nebo PayPal: http://www.gamersgate.com/DD-PREC/precursors
-
Pokud si pamatuju, v diskuzi u textove recenze bylo ze nej reseni je ruska piratka + patche + neoficialni anglicky peklad a abys mel dobry pocit tak si koupis anglickou stazitelnou verzi, kterou ovsem nebudes ani instalovat :D Probehni si tu diskuzi *3*
-
Hlavně produkce Dereka Smarta.
-
Tak tohle si nechám s klidem ujít. *11*
-
bohuzel sehnat to legalne se mi nepovedlo, upiratil jsem , opatchoval a stejne mi bohuzel vypadava zvuk, coz jsem zprvu myslel ze prekousnu ale fakt to ztraci hrzone atmosfery. Pokud nekdo vi jak na to aby zbrane delali zvuk RATATATA dejte mi pls vedet :)
Jinak super hra, zatim jen beham po prvni lokaci, splnil jsem 20q a pomalu se chystam za brany mesta :) -
mna napad napriklad Mass Effect ...
-
"oproti kockopsum..." moze mi niekto povedat ktore konkretne hry sa tym myslia , tie kockopsy?
-
Precursors vypadají velmi lákavě. Škoda jen, že aby si člověk v ČR zahrál tuhle hru na slušné úrovni, tak musí pirátit...
Snad se nějaký český distributor rozhoupe a hru k nám doveze. Hezky s původním ruským dabingem a českými titulkami. -
O teto hre jsem vubec nevedel, nicmene z videorecenze to vyhlizi hodne lakave - da se hra mimo warez u nas nejako sehnat? Pripadne nevi se neco ze by ji u nas nekdo vydal?
-
Z výsledného hodnocení je znát, že Lukáš by tomu nejspíš jebnul "pocitovou" devítku, ale protože by byl jediný na světě, tak to radši diplomaticky zaonačí otazníkem :).
Jinak pěkná podívaná, hrát to určitě nebudu, ale kouknul jsem se rád. Hra působí sympaticky a mimo jiné mě zaujalo, že je tam spousta zajímavé podkresové hudby mnoha různých stylů.