-
Nejvíc mě dostalo těch prvních 10 vteřin.. Jak si to tam ten rádoby americkej típek, kterej vypadá jak z japonskýho rpg napochoduje a pak promluví rusky *1*
-
Ten Lukáš se nějak činí poslední dobou. Go on my son!
-
Z výsledného hodnocení je znát, že Lukáš by tomu nejspíš jebnul "pocitovou" devítku, ale protože by byl jediný na světě, tak to radši diplomaticky zaonačí otazníkem :).
Jinak pěkná podívaná, hrát to určitě nebudu, ale kouknul jsem se rád. Hra působí sympaticky a mimo jiné mě zaujalo, že je tam spousta zajímavé podkresové hudby mnoha různých stylů. -
Pěkné, psaná recenze byla také povedená. Navíc si cením toho, že Grygar se zajímá o tyto méně "provažené" tituly (chtělo by to ještě recenzi na Cosmology of Kyoto :).
-
-
Díky. A čteš myšlenky - o Kyotu chci něco splácat už léta. Třeba se jednou najde příležitost.
-
-
O teto hre jsem vubec nevedel, nicmene z videorecenze to vyhlizi hodne lakave - da se hra mimo warez u nas nejako sehnat? Pripadne nevi se neco ze by ji u nas nekdo vydal?
-
-
Pokud máš kreditku nebo PayPal: http://www.gamersgate.com/DD-PREC/precursors
-
-
Takze neda, skoda. Kreditku ani paypal nemam a ani s tim nemam zkusenosti takto platit, a stahovat z warezu nejakou zabugovanou verzi u ktery z toho co jsem cetl polovine hracum ani nejde zvuk, tak to nechci ani zkouset. Jak uz napsal nekdo vejs, kdyby to k nam dovezlo pekne v krabicovy podobe treba TopCD, s ruskym dabingem, pekne cesky otitulkovane, odladene a s patchi tak bych si nechal rict, ale takto...Treba to jeste u nas nekdo casem vyda, uvidime.
-
jenze to je ta anglicka verze bez dabingu ne? Tam mi ke vsemu jeste blbne zvuk :(
-
-
Dole v uživatelských recenzích (od uživatele kilihari) je jakýsi popis, jak docílit poruštění hry.
Nejnovější neofiko patch je zde: http://www.patches-scrolls.de/precursors.php#tp13 -
Jo, ten odkaz je taky o tom podpořit tvůrce, aby příště mohli vydat něco i u nás a nemuseli se opět potácet nad propastí.
-
-
tj fakt, jde se na vec
-
-
-
-
Pokud si pamatuju, v diskuzi u textove recenze bylo ze nej reseni je ruska piratka + patche + neoficialni anglicky peklad a abys mel dobry pocit tak si koupis anglickou stazitelnou verzi, kterou ovsem nebudes ani instalovat :D Probehni si tu diskuzi *3*
-
-
Precursors vypadají velmi lákavě. Škoda jen, že aby si člověk v ČR zahrál tuhle hru na slušné úrovni, tak musí pirátit...
Snad se nějaký český distributor rozhoupe a hru k nám doveze. Hezky s původním ruským dabingem a českými titulkami. -
-
Presne tak, v krabicove podobe, se vsemi patchi, s orig. ruskym dabingem a volitenymi ceskymi titulky...Proc mam ale pocit, ze se toho nedockame? :)
-
-
"Druhý" Boiling Point, už jsem nedoufal, že to vyjde... Co jsem koukal na videorecenzi, tak se v tom autoři nezapřou - všechno je krásné, velké a po času hrozivě nudné a stereotypní, ale má to své kouzlo. Proč by jinak Boiling Point byl vzorem pro Far Cry 2.
-
Zkoušel jsem, bohužel jsem narazil na několik věcí...problém s myší (nevypnutelná šílená akcelerace), problémy s grafikou (podařilo se vyřešit) a zmíněná absence dabingu. Na fórech se taktéž dočtete o spoustě bugů v questech apod. Přesto doufám, že se najde skupina nadšenců moderů, která z toho časem udělá něco hratelného. Podobně dopadlo výborné Vampire The Masquearade: Bloodlines, ke kterému je mimochodem ke stažení i skvělá čeština.
-
fuha, sorry ale neverim. A co som cital na eng forach, tak to nebolo az take skvele. Po skusenostiach s Boiling Point a White Gold som autorov posielal do horucich pekiel. Hry od Deep Shadows totiz maju zvlastnu vlastnost. Po spusteni sa tvaria ako totalne pecky, ale po case sa zacnu objavovat problemy a "nedodelky" ktore tu hru zabiju.
Ale ak to bude stat zato, tak budem rad a priznam si svoj omyl. -
-
Za sebe můžu říct, že Boiling Point v mým případě dostál svýmu názvu a už od začátku mi vařil krev, takže jsem ho naprosto znechuceně odinstaloval a krabici hodil do police, kde se na ni dodnes práší. Precursors mají k hotovýmu produktu daleko, ale se stavem BP se to naštěstí nedá srovnávat.
-
-
Většina drastických chyb Boiling Pointu se dala nějakým způsobem "obejít", ačkoli jeden jediný jsem obešel násilím přes konzoli - úkol byl snadný, dovézt loď z bodu A do bodu B. Háček byl v tom, že do lodi nešlo nastoupit a když jsem loď tlačil, tak jsem byl sněden piraněmi. Konzole a neustálé přidávání životů to nakone vyřešily (jelikož jiné řešení prostě nefungovalo), ale nic jiného takto zásadního jsem ve hře nenašel, a to jsem udělal naprostou většinu úkolů pro všechny frakce.
-
-
Já si jen matně vybavuju, že jsem to nadšeně nainstaloval, napatchoval, rozjel, chvíli se zkoušel zorientovat, někam vyrazil v autě, zastavil u pumpy, z přilehlýho lesa vylítnul jaguár a prolevitoval kamsi do pryč, a zatímco jsem za ním uznale koukal, strhla se přestřelka mezi nějakejma zmetkama na opačnejch stranách silnice, načež pumpa bouchla a já byl mrtvej. Tak jsem to zkusil znova a bouchla celá hra. Tak jsem si řekl - protože mě oproti očekáváním vůbec neoslovilo prostředí, ani podání příběhu a postav - že tohle nemám na starý hráčský kolena zapotřebí.
Ono ne, že by k podobně cáklejm momentům nedocházelo i v Precursors, ale je možný, že v tom fantaskním sci-fi světě se tak nějak líp ztratí. Když mi písečnej červ začal mávat se zaparkovaným autem (viz video), zíral jsem a neřešil, jestli to náhodou není spíš zkrat ve fyzice..
-
-
-
To je ale skoro u vsech her z "vychodu", hra ma velke ambice, nabizi toho opravdu spousty, neokoukane herni mechanizmy atd ale je to vetsinou dost zabugovane, technicky zastarale, nedodelane ...
-
-
Vypadá to hodně zajímavě, to musim vyzkoušet. Planety, vesmír to je moje krevní skupina, už jenom proto že takových her moc není.