Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ešte keby to bežalo v prehliadači na engine Unity tak by to bola dokonalá hra.
  • Vilge
    Tak jsem koupil engl verzi hry,ale kvuli dabingu a jsem si stahnul ruskej original s neofiko prekladem a je to pomerne sranda :)
  • škoda že není v cz
  • No nevím. Možná jsem zhýčkaný Mass Effectem, ale celé mi to přišlo hrozně nedodělané, hrubé. Ovládání je jedním slovem úchylné - např. když se chci přepnout do plížení, musím jednou klávesou (F) vlézt do menu, které kromě plížení obsahuje ještě rozsvícení baterky, a plížení pak potvrdit klávesou F3 (nelze např. vybrat z nabídky a potvrdit opět Fkem). Moje vesmírná loď vypadá jako modýlek - když je zaparkovaná na planetě nebo stanici, je dlouhá asi tak pět metrů, ovšem vnitřek je mnohem (MNOHEM) větší. Navíc moje loď létá rychleji dostrany naž dopředu (vážně), rychlost vůbec je nelogicky strašně omezená, vůbec letový model vůbec nemá se simulací nic společného... mohl bych pokračovat. Škoda, potenciál byl obrovský
    • ucho
      já bych spíš řekl, že je to o tom, kolik času je tomu schopný člověk věnovat. ano, některé hry můžou mít líbivější a intuitivnější ovládání. tahle hra mohla být v mnoha směrech lepší. ale jen tyto aspekty tu hru nedefinují. pak záleží na tom, kolik času tomu člověk dá, každé ovládání jde naučit, dostat pod kůži (nebojte, autoři té hry v ní strávili stovky hodin a jim to potom přijde zcela normální a v pořádku). prostě se to člověk musí naučit ovládat. pokud je hra kvalitní obsahově, hra by uspěla i ve 2D... v dnešní době chtějí ale hráči vše rychle. spustit a hned aby šlo vše samo. dnes už není v módě nějaké to osahávání a seznamování se hrou. proto je spousta lidí, co nějakou hru dokáže zavrhnout i po půl hodině a pak na to všude nadávají, jak je špatná. o tom ale hraní nikdy nebylo. no asi je jiná doba :)
      • Na ovládání jsem si zvykl. Ale pak jsem získal vesmírnou loď (po řadě hodin hraní), a co nestalo: okamžitě na mě zaútočila letka pirátských stíhaček (netuším proč), které jsem rozstřílel (netuším jak - byly v přesile a já jsem se teprve učil ovládání, ale nic mi neudělaly - slušný rozpor s vysokou obtížností přestřelek na planetách). Pak jsem se rozhlédl, a zjistil, že kus ode mne letí nějaký konvoj. Dupl jsem tedy na plyn (resp. na iontový motor nebo co) - a okamžitě dosáhl maximalní rychlosti (asi vůči planetě pode mnou - prostě "vůči vesmíru" - a to to má být sci-fi), ovšem konvoj, který letěl směrem ode mně, se pořád vzdaloval. Tak jsem si začal hrát s ovládáním, zjistil, že jde létat do strany, natočil loď kolmo k dráze vzdalujícího se konvoje, stiskl klávesu pro pohyb do strany, narazil značnou rychlostí do dříve nedostižné transportní lodi, odrazil se od ní (nereagovala, poškození žádné). Je to škoda, opravdu škoda.
  • Predelat to na MMO a sel bych do toho. :)
  • Už je to dlouho ale já jsem si jí stáhnul nainstaloval hral 10min a Smazal.
    Možná sem měl hrát déle a libilo by se mi to.
  • bmarg
    Nehrál jsem nevím, ale z pohleda diváka co shlédl pouze tuto v-recenzi, mi přijde že těch žánrů tam je tolik že ani jeden neni nějak kloubně udělán. Osobně jsem v tom viděl: Borderlands, Mass Effect, FreeSpace. Hry to jsou dobré, ale v tomto složení z ruské továrničky bohužel nevzniklo nic extra. Graficky města jsou pěkná, ale mimo města mi přišlo že grafika je alespoň X let dozadu a měří se po designu s hrami jako Deus Ex, Half Life. Což už jsou 10 + let staré hry. Škoda, možná víc peněz a bylo by to pěkné
    • Jsou to 10+ let staré, ale pokud jde o design, tak se doteď v AAA nic moc lepšího neurodilo, takže to, že se měří s Deus Ex nebo Half-life v této stránce bych bral jako velké plus. :)
  • Tohle vypadá na solidní kravinu, to si nechám ujít.
  • mmrrxx
    "oproti kockopsum..." moze mi niekto povedat ktore konkretne hry sa tym myslia , tie kockopsy?
    • janchor
      Hlavně produkce Dereka Smarta.
    • mna napad napriklad Mass Effect ...
      • no ak to mal byt flame tak dobre....ME je mozno krizenec akcnej hry a RPG, ale myslim, ze prave toto autor nemyslel, vhladom na to ze ME aj keby bol kockopsom...tak velmi podarenym.....vycitat mu, ze to nie je hardcore RPG je hlupost, lebo sa na to HC rpg ani nehra....
        takze vravim...ak si chcel len falmovat ok....ludia ti to vratia v cervenej karme, ale ako to myslis vazne...... no...povedzme ze si to asi si to moc nehral a mas potrebu mudrovat, ak hej a stojis si za nazorom, tak ho aj podloz nejakymi faktami, lebo ta inac budu mat ludia za blbecka..... *12*
  • bohuzel sehnat to legalne se mi nepovedlo, upiratil jsem , opatchoval a stejne mi bohuzel vypadava zvuk, coz jsem zprvu myslel ze prekousnu ale fakt to ztraci hrzone atmosfery. Pokud nekdo vi jak na to aby zbrane delali zvuk RATATATA dejte mi pls vedet :)
    Jinak super hra, zatim jen beham po prvni lokaci, splnil jsem 20q a pomalu se chystam za brany mesta :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit