-
Z výsledného hodnocení je znát, že Lukáš by tomu nejspíš jebnul "pocitovou" devítku, ale protože by byl jediný na světě, tak to radši diplomaticky zaonačí otazníkem :).
Jinak pěkná podívaná, hrát to určitě nebudu, ale kouknul jsem se rád. Hra působí sympaticky a mimo jiné mě zaujalo, že je tam spousta zajímavé podkresové hudby mnoha různých stylů. -
Nejvíc mě dostalo těch prvních 10 vteřin.. Jak si to tam ten rádoby americkej típek, kterej vypadá jak z japonskýho rpg napochoduje a pak promluví rusky *1*
-
Nehrál jsem nevím, ale z pohleda diváka co shlédl pouze tuto v-recenzi, mi přijde že těch žánrů tam je tolik že ani jeden neni nějak kloubně udělán. Osobně jsem v tom viděl: Borderlands, Mass Effect, FreeSpace. Hry to jsou dobré, ale v tomto složení z ruské továrničky bohužel nevzniklo nic extra. Graficky města jsou pěkná, ale mimo města mi přišlo že grafika je alespoň X let dozadu a měří se po designu s hrami jako Deus Ex, Half Life. Což už jsou 10 + let staré hry. Škoda, možná víc peněz a bylo by to pěkné
-
-
Jsou to 10+ let staré, ale pokud jde o design, tak se doteď v AAA nic moc lepšího neurodilo, takže to, že se měří s Deus Ex nebo Half-life v této stránce bych bral jako velké plus. :)
-
-
Ten Lukáš se nějak činí poslední dobou. Go on my son!
-
A ešte keby to bežalo v prehliadači na engine Unity tak by to bola dokonalá hra.
-
Vypadá to hodně zajímavě, to musim vyzkoušet. Planety, vesmír to je moje krevní skupina, už jenom proto že takových her moc není.
-
Už je to dlouho ale já jsem si jí stáhnul nainstaloval hral 10min a Smazal.
Možná sem měl hrát déle a libilo by se mi to.