Přejít na výpis diskuzí
Předobjednávka CoD: Ghosts vám zajistí multiplayerovou mapu
2.7.2013 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
říkám si, že bych měl chut si MW1 a MW2 znovu projít, pak se ale vždycky objeví nějaká zprávička o novym dílu a mně hned přejde chuť
-
Vida, jak hezký a pestrý článek lze díky jedné mapě navíc (!!!!!!!!!) napsat..... *15* kolik z toho káplo nechci radši ani vědět..
-
-
Proč myslíš že jsou podmáznutí? Normálně jen autor píše co o tom ví a co si myslí atd. A ta poslední věta je dobrá narážka na zbytečnost těchto věcí které by dřív byly zadarmo součástí patche.... Každopádně ghost maska pro psa by se hodila. *1*
-
-
Prosté konstatování faktu, že si tahle dojná k*áva a už vůbec ne jedna extra super mega bomby mapa nezaslouží *3*
p.s. proč je zakázané slovo k r á v a? pojem "dojná k r á v a" je odborný marketingový výraz (viz BCG matice).... udělejte s tim něco, tohle je jak v Německu nebo Austrálii.
-
-
-
Tímhle mě minule v BO2 nalákali na mapu Nuketown 2025, kterou později přidali zdarma, čímž mě značně naštvali. Jednoduše řečeno: NA*RAT! Už se nenechám vydírat, abych za hru zaplatil o několik stovek víc kvůli věci, která bude od začátku postavena mimo playlist a později do hry přibude zdarma!
-
Shat ap ant také máj many
-
Kde je ta doba, kdy mapy do CoD 2 vycházely zadarmo? A nebyly to mapy od fanoušků, nýbrž od samotnejch vývojářů. Fanoušci dělali spíš takový ty zábavný mapy a mody se zombíkama atd.
Ne, díky. Ghosts si sice zahraju, ale platit za to už nebudu, if you know what I mean. -
-
len im daj! :D ja ich budem svorne ignorovať
-
-
Da deal!
-
Ne děkuje koupim si jí jako dlc... *facepalm
-
No je lehké nadávat na CoD, ale dělají to prostě všichni. Pamatuju si že Deus ex HR měl taky předobjednávkovou misi. Jediné co můžeme udělat je přestat si předobjednávat hry a kupovat ty dlc co byli původně pro předobjednávky.
Ale to nikdo nepřestane protože kdo by nechtěl něco zadarmo že ? *1* -
-
A co nekupovat dlc a vystačit si s základem hry.
-
-
proč ?
-
-
-
podstatný dodatek ke hře jako dlc? k smíchu, celkově tenhle trend předobjednávkových dlc je úplně k zblití, protože to není dlc, ale co...krom toho jako mapa? jedna? hehehe....to si opravdu dali práci :D krásný jak dycky uříznou kus hry a říkají "jo ten zbytek hry, to je dlc, to je jasný bonus navíc"
mimoto to bude hroznej šit :) už se těším, až si to stáhnu, budu to hrát tak hodinku a smažu to, ne-li dřív, viz black ops 2, na to se nedalo ani koukat -
-
Kdyz to bude tak hroznej "šit" jak rikas, tak proc si to budes vubec stahovat? Imho kdyz je neco hrozne, tak to snad nestoji ani za to stazeni, ne?
-
-
To mi taky hlava nebere. Hra mě nezaujme, takže za ní nebudu platit a stáhnu si jí? Proč budu hrát něco, co se mi nelíbí?
-
-
Aby na to potom mohl nadávat.
-
-
-
-
"Je vidět, že mezi multiplayerovými FPS dnes mrakodrapy a jejich destrukce letí! Ostatně, asi jde o podvědomou symboliku pádu civilizace, když se naše vymazlené věže moci hroutí." ..... Už nežer ty prošlý houby z minula a počkej si na novou várku na podzim. Každopádně článek je krásně napsaný přesně jako podle scénáře Activision ..... kolik z toho káplo?