Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, tak na vypocet zakladni matematicke operace jako je scitani nebo odecitani dvou cisel mensich nez 10.
  • Ano, muset platit za to, ze chci pouzit normalni sluchatka ma svoje pro.
  • Tak pak si opravdu Třeba next gen grafický zpracování třeba RYSE asi ani neviděl . A to je launch titul. Jasně, herní stránka pokulhává, ale dementuje tvoje tvrzení. No offense
  • Ofiko "už" letos. Dalo se sehnat už dávno. Ale je to dost úsměvné, když si vezmeme, že začal prodej jen v 7 zemích v první vlně. A vzhledem k počtu prodaných kusů se o nedostatku konzolí pro další země taky asi hovořit nedá. Prostě fail :)
  • Koupíš si adaptér na ovladač a můžeš použít vpodstatě cokoliv, ale pořád je to o jistý kvalitě a pohodlí. Má to pro i proti
  • Jako Majitel xbox one už měsíc po vydáni z českého obchodu za relativně překvapivou cenu 12,5 tisíce (!!!) s kinectem si tak nějak říkám, kde je asi chyba. Ceny jsou různé jak se zdá. Lidi to brali za 15 tisíc z Německa, nebo Rakouska ... A kdo hledal ten našel. Jediné, co MS totálně u mě zes**l, tak je fakt, že XO neměl fungovat bez kinectu. A hleďme... Kinect je jenom cihla co zabírá místo a kromě streamu na twitchi pro metrosexuály co si tam dávají svoje obličeje s plakáty Justina Biebera na zdi to není k ničemu. Kolik lidí znám co dělají video chat, když hrajou... Takže to z mého pohledu byla obrovská lež od MS a podvod na cílové zákazníky v ceně 100$/€. Za bundle s 2x plnou hrou ( o hrách samotných lepších nemluvit) za tuto cenu je ale podle mě uvedená cena přijatelná.

A ještě reakce k cenám headsetu... Je to logický nikdo si do svojí platformy nepouští zatím moc konkurence. Lepší je prodat licenci opravdu kvalitním značkám, jako to je u POLK audio. Koupil jsem si ty jejich sluchátka za 4,5k a nelituju. Kvalitní kus a cena odpovídá kvalitě, přestože se asi hodně lidí tomu podiví. Možnost volby se tomu říká. Kdo nikdy nehrál na profi úrovni tak to nepochopí
  • Asi tak až na to jak píšeš že se na to nedá po grafické stránce koukat podle toho soudím že hry bereš podle grafiky opravdoví hráč si ještě dneska mezi tím GTA V atd dokáže vytáhnout ps1čku a zahrát si starého dobrého crasha nebo tomb raider :D
  • Ovce se musi dojit *5*
  • Santo01
    No nevim, mně se to zdá dost předražený, zvášť to vybavení. Stereo headset za 2 tisíce, když podobný headset vyjde normálně na cca 500,-?
  • Cim to bude emulovat? Tim 8 core netbook cpuckem ktery je hrdy konkurent Atomu?
  • Cena je s DPH
  • Konec Ps4 keplu se blíží!
  • Hrát na notebooku... No to je teda opravdu zážitek. Navíc herní ntb za 16k to bude teda terno, pokud ho budeš každej den tahat do školy tak se ti za rok rozpadne.
  • Johnny
    Tak to znám, Já mam právě HDMI kabel v husím krku v podlaze, takže žádný kabel není viděj *3* Připojovat porad NTB by mě teda taky nebavilo *1*
  • 2 hry ke konzoli je fajn nabidka imho *5*
  • Mart9
    Děkuji za vyčerpávající odpověď.
  • Ježišmaria, on hraje na konzoli a ne na PC. Upalte ho!!! *16* *16* *16*
    (sarkazmus)
  • Obě zatím (a kdoví jestli) hraní her z předchozích konzolí neumožňují. PS4 by mělo mít nějaký to PS Now, XO se zatím moc neví. Spíš bych věřil tomu, že až budou konzole prolomeny, objeví se na ně emulátory, takže třeba hry až do PS2 rozjedou.
  • a proč bych ti psal informaci, na kterou automaticky napíšeš negativní reakci bez ohledu na to co v ní bude? není to trochu zbytečné? *4*
  • chlubim, protože ten notebook umí všecko co Xbone, ale Xbone neumí půlku toho co ten notebook (a to konzoli ještě fandim) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit