Přejít na výpis diskuzí
Předobjednávkový balíček nabízí za 10 999 Kč Xbox One s dvojicí her
1.7.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
cena s DPH nebo bez?
-
Jak je to vůbec s tou zpětnou kompatibilitou u nových konzolí?
-
PS4.
-
Dejte to za 8000 a kupuju.
-
uz letos? lol
-
Vyhozené peníze. Současná generace prozatím bohatě stačí...
-
jj, beru. Ale ja právě nechci běhat z notebookem zabojovat kabely u TV. Já nedávno vyměnil stolní PC za notebook i kvůli prostoru v bytě a zbytečně viditelným kabelům. No nakonec je to ještě horší, když jsem byl na gauči a chtěl si víc zahrát, stejně jsem si tam natáhl zdroj, od kterého je kabel ještě víc vidět, párkrát jsem ho i neopatrností vyškubl. Zní to jako vrchol lenivosti, :-) ale není nad to si najít večer hodinku čas, zvalit se na gauč, natáhnout se pro schovaný ovladač a zahrát si něco (většinou hraju 1-2 týdny stejnou hru, tak není třeba měnit DVD často).
-
já bych si přál zrušit fotbal :D Ale to je jen má psychická deformace... za to že si koupim konzoli a daj mi k tomu fotbal, tak za to utrpení a potupu by mi ještě měli zaplatit (nesnáším fotbal a fotbalisty) *11* dnes mi končí vycházka, vracím se večer.
-
Zatim se mi zdá nemístné kupovat XO nebo PS4. Protože když si dnes pustím na X360 hry z dob jeho Launchu, tak se na to nedá po grafické stránce koukat. Takže pokud NextGen, tak až to bude opravdu next gen, až zvládnou z té konzole dostat to co ted dokažou dostat z X360 nebo PS3, do té doby cena klesne a bude výběr z mnoha dobrých titulů. *3* mužete mě za to kamenovat nebo nesouhlasit, ale tak to vidím já
-
S timhle argumentem u mě nepochodíš... Já si v klidu zahraju s gamepadem na gauči u velké TV a nemusim mít ani zaplou konzoli a měnit DVDčka. Stačí mi k tomu HDMI kabel, Wireless reciever k PC a x360 ovladač a navíc mam hry v opravdu 1080p a s lepší kvalitou obrazu s vyšším framrate. Jediný a opravdový důvod proč mam konzoli je kvuli dvoum možná třem hrám který jsem chtěl... jinak opravdu neni žádný duvod. To jen tak za mě.
-
XO fakt ne. Z jeho prozatím vydaných her mě zajímá jen jedna (Dead Rising 3) a ta navíc za chvíli vychází i na PC, takže opravdu není důvod ke koupi.
-
Jj, koupit si dobré pc, tím člověk nic nezkazí. Já trávím v práci u PC dost času a příjde mi zase super relax si naopak zapařit na gauči na gamepadu(PS3) u velké TV. Tak nějak si u toho víc odpočinu než zase u PC. Do budoucna ještě uvidím, jestli si pořídím PS4+Vita nebo Steam-PC+nVidiaShield. Druhé zařízení kvůli mobilitě a streamování, když vám někdo z rodiny zabere TV.. :-)
-
Slušné.Ač už nejsem a asi ani nebudu konzolista moc pěkná cena
-
A muzes sem prosim napsat o jaky notebook jde?
-
To se chlubíš, nebo lituješ?
-
tak já si zrovna za podobných 16k koupil noťas, běží na něm vše co chci hrát, budu na něm teď v létě na chatě pařit hry, koukat na filmy, pouštět muziku a brouzdat po netu, pak se mi bude hodit do školy, na práci a při cestování.. *7*
-
Opravdu lidové +2hry co si víc přát ? *3*
-
fock PR ! Ani za korunu