Přejít na výpis diskuzí
Předposlední díl druhé řady Walking Dead přinese rozpad skupiny přeživších
17.7.2014 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
Omyl. V online obchodě Zátoka to po epizodách kupovat jde.
-
Koukám, že zdroj je tisková zpráva, takže vlastně spoilerovali sami autoři a myslím, že ti nejlíp ví, co můžou říct a co ne vy plašani.
-
Příteli, to pochopím, ale pořád to je váš problém, stejně jako vaše diktování, jaká se to nestala kakastrofa. Kdyby většina z vás gumáků nepřemýšlela emociální prdelí s heslem "nalezl mi někdo do snu", nebylo by potom tak těžké dojít k racionálnímu závěru, že nic podstatnýho vlastně vyžvaněního nebylo a hru samotnou ani po přečtení nadpisu, ani po shlédnutí traileru mi to nezlejnuje, protože nikdo neví, jak to vlastně bude. Trailer jede v duchu každých druhých seriálových trailerů - dal dohromady pár žvástů z připravované epizody, aby vytvořil dojem toho a toho, víc ani ho*no. To nemusí ovšem znamenat, že ze hry znám tím pádem už všechno, že jo.
-
Hra se prodává jako celek, nikoli jednotlivě po epizodách.
-
Kdo si nechce spoilovat hru, na trailery nekouká. To tě v té tvé makovičce nenapadlo, viď?
-
Taky nevidím důvod, proč si z nadpisu dělat bláto do hřiště. Vždyť neřekl nic, co by nezaznělo v traileru a ještě k tomu jen v jakýmsi takýmsi kontextu. Celek vlastně můžet vyznít úplně jinak. Ale hlavně, že to některým řádně zatancovalo se střevama, to potěšilo...
-
Borec vám ušetří pár stovek a vy mu ještě nadáváte. *1*
-
Tak u téhle diskuse se náramně bavím *1* *1*
To tak neprožívejte, tak se rozpadne skupina no... nakonec stejně všechny sežerou... -
Teda Loukoto, styď se a radši se běž schovat někam do kouta. *15*
-
šokantní..:D
-
Tak kůli takovýmhle spoilerům sem snad už ani nepřijdu. Tohle mě hodně zklamalo. *10*
-
Hezkej spoiler... Nice job, really. *7*
-
Přesně tak, většinou se snažím nenadávat a udržet si chladnou hlavu, ale tohle mě fakt kurevsky nasralo.
-
To je takovej P*ČUS ten autor!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
Haaa haaa ved cely Walking Dead bol o rozpade skupiny od prveho dielu koho obetujes a koho zachranis ,ziadny spoiler skor zbytočna informacia.Snad si nikto nemyslel ze budu všetci pri ohnicku spievat kumbaja a zit stastne a naveky.
-
bacha aby ti neodpověděl, že se to dává na auta :D
-
Přitom by stačil bulvární/investigativní nadpis ve stylu: "Víme, co se bude dít v nové epizodě Walking Dead"
Takhle mě to docela namíchlo. -
Pravda...
Nerad se snizuji k vulgaritam ale autor je fakt Ko*ot s velkym K... *10* -
Na trailery nečumím už jenom kvůli tomu, takhle mi to napálí do xichtu autor článku, fakt ospravdlnitelné. *7*
-
Loukota je syn ženy provozující nejstarší řemeslo.