Přejít na výpis diskuzí
Předposlední díl druhé řady Walking Dead přinese rozpad skupiny přeživších
17.7.2014 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
-.- Ještě sem 2 sezonu nehrál protože sem si ji chtěl zahrát až bude kompletní a ne čekat na každou epizodu měsíc a ted tenhle užasnej titulek.
-
Taky nevidím důvod, proč si z nadpisu dělat bláto do hřiště. Vždyť neřekl nic, co by nezaznělo v traileru a ještě k tomu jen v jakýmsi takýmsi kontextu. Celek vlastně můžet vyznít úplně jinak. Ale hlavně, že to některým řádně zatancovalo se střevama, to potěšilo...
-
-
Kdo si nechce spoilovat hru, na trailery nekouká. To tě v té tvé makovičce nenapadlo, viď?
-
-
Příteli, to pochopím, ale pořád to je váš problém, stejně jako vaše diktování, jaká se to nestala kakastrofa. Kdyby většina z vás gumáků nepřemýšlela emociální prdelí s heslem "nalezl mi někdo do snu", nebylo by potom tak těžké dojít k racionálnímu závěru, že nic podstatnýho vlastně vyžvaněního nebylo a hru samotnou ani po přečtení nadpisu, ani po shlédnutí traileru mi to nezlejnuje, protože nikdo neví, jak to vlastně bude. Trailer jede v duchu každých druhých seriálových trailerů - dal dohromady pár žvástů z připravované epizody, aby vytvořil dojem toho a toho, víc ani ho*no. To nemusí ovšem znamenat, že ze hry znám tím pádem už všechno, že jo.
-
-
Tak dlouhý slint, který nikdo číst nebude. Jsem rád ,že pako jako ty ztratilo 5 minut života nesmyslnou činností. Já jen pár vteřin. WIN!
-
-
-
-
Tenhle trailer se hodně povedl. Zajímal by mě název songu.
-
Koukám, že zdroj je tisková zpráva, takže vlastně spoilerovali sami autoři a myslím, že ti nejlíp ví, co můžou říct a co ne vy plašani.
-
-
trailery jsou cistě o marketingu, tudíž se nedá věřit tomu, že by je příliš zajímalo dobro hráče, případně, že by v tom autoři měli nějaké výrazné slovo. filmové trailery už to dotáhly tak daleko, že ti ukážou celý film včetně zvratů.
-
Lenze spoiler to je nech uz to vyhlasil hocikto ja som to vedet nechcel
-
-
Všetci sa sťažujete že v nadpise spoiler, ale veď v trailery hovorí o rozpade len tá sociopatka, to nič neznamená.
-
-
Na trailery nečumím už jenom kvůli tomu, takhle mi to napálí do xichtu autor článku, fakt ospravdlnitelné. *7*
-
-
Haaa haaa ved cely Walking Dead bol o rozpade skupiny od prveho dielu koho obetujes a koho zachranis ,ziadny spoiler skor zbytočna informacia.Snad si nikto nemyslel ze budu všetci pri ohnicku spievat kumbaja a zit stastne a naveky.