Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neuveritelne co si uz ea dovoli :) Bude to ta sama hra a ten samej engine jako trojka. Ale tak proc to nevydat zase, nauctovat si 60€ a neprodavat znova. Dyt ovce to nakupuji.
    • A ty snad víš co bude hra obsahovat a jak bude vypadat? A pokud dokážeš hru odsoudit hru podle jednoho obrazku tak prosím. Samozřejmě ze pojede na stejném enginu frosbite 2. Je logicke ze nebudou s každým novým dílem dělat i novej engine. A pokud s ni zažijí tolik zábavy jako s dvojkou tak se rad k tem ovcim přidám.
      • Chtěl jsem napsat ze s trojkou
    • Shaker
      Kdyz se podivas na ten poster poradne, tak uvidis, ze vojak na nem je trochu vic nasikmo a to bych rekl, ze bude asi nejhlavnejsi rozdil mezi BF3 a BF4. U BF3 se jim jeste jakz takz podarilo presvedcit, ze tak jak to udelali to ma byt (sice ne vsechny, ale aspon vetsinu), ale 4, ta uz podle prvniho obrazku pada na hubu...
  • Jako majitele BF3 + BF3 Premimum by me vazne zajimlo cim me hodlaji DICE zaujmout.
    Moderni valecny konflikt? Ale jdete, na to mam BF3. Radeji bych BF 2142.
    No dobre tak tam daji nove mapy, Sanghaj, Vietnam, atd...vazne by me zajimalo proc bych si to mel koupit. 2 roky stara hra uz je vazne stara? Ja vim Bad Company 2 taky bylo priblizne 2 roky pred BF3 a taky to vlastne byla moderna a presto BF3 trha rekordy v prodeji.
    Nechapu. *7*
    • langustyn
      no hlavni rozdil oprti 3jce je asi v tom ze BC2 ma podporu jen 32 hracu v mp a nejsou v nem stihacky. mozna se tim smerem vyda i 4ka, vetsi mapy vic hracu...
      • Niekde som myslim cital o zvysovani poctu hracov na mapu na PC - 128 a na konzolach myslim 64. Ci sa mi to len marii???
  • No ja se jen obavam, aby z toho nebyl proste jen takovy vetsi datadisk, kdyz to ma prijit takhle brzo po tretim dile.
    Zmeny v gameplay bych si moc neocekaval a pokud ano, tak spise opet priblizeni k jeste vice akcnejsimu pojeti ala CoD, takze zrejme opet nic pro me.
    Ale tak uvidime, treba prekvapi, i kdyz tomu moc neverim.
  • Mě se strašně líbí jak tady každý nadává jak to bude zas šecko o ho*ně, jak to bude úplně to samé jenom s o trochu lepším enginem, ale přitom neviděli nic jiného než artwork *1*
    • Cypri
      Tak nemůžeš se lidem zase divit, dnešní doba a přístup vývojářů (spíš vydavatelů - vývojáři by i rádi dělali něco inovativního a novýho ale to by se pak neprodávalo tak krásně pro vydavatele) má dost precedensů. Stačí mrknout na CoD - pořád to samý, Crysis (alespoň popdle mě) pokrok jen graficky, ale gameplay podle mě krok zpět (tunelovka s občasným uvolněním) atd. atd. Já se upřímně taky bojím že to bude to samý jak trojka. Nehledě na ty jejich DLC a "premium"

Do teď jsem nepřenesl přes srdce jejich prohlášení že se nehodlaj opičit po CoD Elite. Bum viděli jak to sype tak je tu premium...
      • Spades
        Premium != Elite
        Premium = Season Pass, neboli predplaceni dlc
        Elite = Placenej Battlelog + Season Pass + nejake utilitky navic (filmecky atd...)

Srovnej si to plz...
  • Moj osobny nazor je taky, ze BF4 ked tak startuje az prilis skoro po BF3. Netusim sice, ako to bude vyzerat, ako to prijmu hraci a pod., ale mne zatial uplne maximalne staci BF3, ved este i teraz ho nemam riadne "zmaknuty", napr. na posledny datadisk vlastne cakam do 26.3., kedze si ich kupujem samostatne (nemam Premium verziu). Mozno mi to len tak pripada, ale podla mna ohlasenie stvrteho dielu prichadza kapanek skoro. Mohli pockat aspon do jesene tohto roka. Lenze... to by to cele nemohlo vychadzat pod EA, vsakze... *7*
    • No ono ohlášení klidně můžou vydat. Jde o to, aby hráčská komunita mohla být masírovaná co nejdelší dobu před vydáním. Tím že ohlasí BF4 ještě neznamená že si ho zahrajeme. Myslím si, že samotná hra vyjde až tak na zimu 2013. A to i ten datadisk End Game budu mít ohraný *5*
  • ..je sranda sledovat, jak 90% lidí už BF3 nebaví :-) . Já se i po roce a půl na PS3 královsky bavim a na další díl se samozřejmě těším.
    • Jojo ono to nikoho nebaví a servery jsou pořád plný. Asi boti *1*
    • Veskoslav
      No kdybych měl ještě Bf 3 na PS3, tak to zabalím ještě dříve než na pc. A to nejenom kvůli vzhledu hry:) Bitvy si nepředstavuji v malém množství. Bitvy si představuji něco něco v Planet Side 2, což mi promiň za to rýpnutí, konzolisti nemají ani zdání.
      • ..prostě beru hru takovou jakou mi stará dobrá PS3 nabízí, samozřejmě se těším na PS4 abychom si i my konzolisti mohli po letech zahrát hry bez kompromisů, moc se těším..
        • Veskoslav
          Spíše ať Vám dají podporu více hráčů. V tomto případě mi přijde 64 hráčů na mapě velikosti bojiště v Bf3 žalostně málo.
          • Radioaktivni_surikata
            64 lidí na mapách o velikosti Caspian Border je až až, skoro už příliš. Tak mohli by všichni kempit jak v reálný válce, bejt zalezlý někde v zákopech, ale nebyla by to vůbec zábava. Navíc s respawnem by to totálně ztratilo smysl. V 64 lidech to už tak bejvá dost změť náhodnejch kulek, neuběhneš pár metrů, abys na někoho nenarazil...
        • pro me je bohuzel kompromis i to hrat strilecku na gamepadu, tomu nejspis nepomuze ani PS4
    • MOžná jsi na PS3 teda málo zmlsaný. Kdysi mě taky bavilo hrát CS nebo BF dokola ... dnes už mi to bude málo. Jsem "vypařený" a v dnešní změnti her, kde navíc jedna je jako druhá, už mi ne všecho stojí za ten čas.
      • ..jasně hry mě v 36 letech baví trochu jinak než ve 20ti. Dokážu si prostě hry užívat a ne hledat chyby, kterých jsem si v BF3 nevšimnul :-).
        • Přesně moje řeč. Hra ma byt od toho aby me bavila a to me bf3 baví porad jako na zacatku. Ale chápu ze cloveka který to třeba hraje sám a nemá premko tak to po chvíli přestane bavit. Ale mít 29 map nebo kolik jich je celkem a hlavne spousta kamarádů s kteryma hraješ a jste spolu na ts to je jina káva. A pokud bude novy dil stejně dobry tak se těším.
          • Jasný. Já dřív hrával pořád s partou, ale to už je teď tak rozkopaný, že hraju jen občas s někým. BF3 stejně jako jiný hry dnes, asi pro jejich množství, nemá dost pevnou komunitu, aby mě u hry držla. Sám na to mám méně času ...to jde všechno ruku v ruce a pak BF3 byl udělanej moc dobře, ale něco tomu chybělo. Rozhodně bych se do dalšího dílu vyvaroval přibližování se CoD a konečně přinesl něco nového ...šel víc po epickosti, zavedl novinky, ale ne kosmetický ...hratelnost.

...Každé zboží má svého kupce. Mě se kdysi v základní BF3 zdála nejhranější mapa Metro, načež pro mě byla jednou z nejhorších ...přímočarý masakr, kempení ... blah.
  • MrSanta
    Já bych uvítal nějaké hard military sci-fi. Jak soudobé "realistické" tak historické "realistické" (WW2, Nam...) válečné FPS (ono všeobecně) hry mě neoslovují. Nemluvě o mém osobním problému se bavit u hry třeba z WW2.
    Ono je to vlastně jedno. Těžko tam bude SP kampaň aspoň na 15 hodin, takže je malá pravděpodobnost, že mě BF4 osloví. MP mě neláká.
    • Magister_Peditum
      Hard military sci-fi? Takže vesmírné bitvy vedené na vzdálenost, na kterou bojující strany ani neuvidí. Využívání autonomních robotů a nanotechnologií... Lidi nadávají už teď na ARMU, že je moc rozlehlá a málo "akční" a co teprve u podobné hry. *1*
      • MrSanta
        Vesmírné bitvy ať si bojují třeba obříma flusačkama na radioaktivní hrášek. To je mi celkem putna. Mě jde o boj na plenatách.
        PS: Ona i taková FPS hra za příslušníka Imperial Guard by mi taky nevadila. I když tam už je na můj vkus trochu moc magie, cizáků atd. *1*
        • Magister_Peditum
          Imperial Guard by byla boží. Jen by tam museli nějak implementovat faktor vysoké úmrtnosti = smrt na 1-2 rány a extrémně rychlý respawn, aby to navozovalo pocit obrovských počtů gardistů. *15*
      • Spades
        A co takhle hard military sci-fi na planetě O.o Bavíme se totiž o Battlefieldu...
        • Magister_Peditum
          A o čem asi píšu v souvislosti s roboty a nanotechnologií. Nebo myslíš, že v hard military sci-fi by to do sebe kropili vojáci z 50m? *1* Když hard sci-fi tak bez kompromisů, ale vy si to asi představujete jako další klon Planetside, či co. *1*
          • Spades
            Ty to prostě nepochopíš...
            Muselo by to být v rámci mezí, aby to byl stále Battlefield... Navíc proč by se nemohli kropit z 50ti metrů? Podle mě je daleko pravděpodobnější, že se za 100 let bude stále válčit vojáky na zemi, a ne ve vesmírných lodích, popřípadě s roboty...
            • Tikov
              Tady je otázka o co a s kým se bude bojovat. Ale myslím si, že většinu akcí by zvládly obstarat automatická střeliště ať už pozemní, tak vzdušná (+ drobná ochranka a dokovací stanice přesouvající se za nima/nad nima v dostatečně obrněném dopravním prostředku- chybu s nechráněním techniky armády udělaly už v letech 1917-1941 a nemyslím si, že by ji někdo opakoval) Ale nějaké masové nasazovnání pěchoty už nebude účinné- koneckonců to není již nějakých 50 let vzhledem k narůstající palebné síle (a mít navíc takového malého obrněného broučka, schopného nést desítky a možná i stovky kg výzbroje a autonomně ji užívat. Který navíc nemá strach a vždy přesně míří... Mně by se proti něčemu takovému bojovat nechtělo)
            • Magister_Peditum
              Babylon 5 se naopak celkem drží kosmické fyziky - rotace stanice, červí díry atd, ale za hard sci-fi bych ho rozhodně nepovažoval, na to je příliš podobný Star Treku. Za Hard SF považuju Odhalený vesmír, Diasporu nebo Slepozrakost, protože tam nevymýšlí fantasmagorie (bez urážky), ale drží se současného modelu vesmíru nebo nejnovějších teorií. Samozřejmě, pro běžného čtenáře to nemusí být záživné.

Ad roboti - mrkni se na projekty DARPA, sice to nejsou ještě provozuschopní, ale terminátory už to připomíná. *3*

Ad věrohodnost Battlefieldu - vždyť je to úplně stejná arkáda jako CoD! *15* Proti arkádám nic nemám, ale když je někdo začne považovat za něco víc než jen to, tak končí všechna sranda.
            • Spades
              A myslíš tedy že se bude bojovat kde? Na poušti?
              Samozřejmě, že se bude stále bojovat z zástavbách...

Roboty nemyslím ty malé robůtky a drony, ale velké obrněné stroje smrti. Toho se ještě dlouho nedočkáme.

Hard Sci-Fi je spíš o tom, reálně popsat všechny vědecké výjevy. Nemusí být nutně reálné (Například Babylon 5 se počítá mezi Hard Sci-Fi, protože si určuje jednoznačná fyzikální pravidla a potom se jich drží.)

Navíc věrohodnost Battlefieldu mi připadá dostatečná. Je to takový krásný střed. Ani CoD ani ArmA mě nebaví.
            • Magister_Peditum
              S roboty se válčí už dnes....a z padesáti metrů se kropilo naposledy někdy během třicetileté války (když pominu přestřelky v zástavbě, samozřejmě). *15* Hard sci-fi, pokud si to zatím nezaregistroval, si zakládá na co největší věrohodnosti a principech reálné fyziky, takže se to z principu příliš nehodí pro arkády typu CoD nebo Battlefield. Bez toho slůvka "Hard" by to ovšem šlo, ostatně Battlefield 2142 už existuje, no ne? *3*
    • Sci-fi battlefield raději nééé, když si vemu jak šíleně oslňuje v BF3 ta supernova které říkají slunce, plus ty filtry... sci-fi battlefield by asi způsoboval epileptický záchvat *2*
    • Já bych chtěl postapo prostředí, třeba jako v Mad Max 2. Takové dobývání základny a nahánění cisterny s benzínem. Ale tomu by spíš slušel koncept Planetside než Battlefield.
    • Spades
      Já furt doufám, že do BF4 vyjde 2144 DLC (už jenom díky hintu v End Game)

2143 mě z celé série bavil fakt nejvíc.
      • Máš v tom zmatek, BF z budoucnosti se jmenuje BF2142, ne 2143. BF2143 by se měl jmenovat další díl z budoucnosti, který podle mě bude, těch náznaků na něj je hromada. Nejenom ta kosmická loď na Operation Riverside v End Game, ale nápis 2143 je dokonce i na jednom kontejneru na Wake Islandu ;)
        • Spades
          tak sem se spletl, myslel sem 2142, ale příští díl v budoucnosti bude 2144, protože bude BF4
          • To si nemyslím. Oni totiž 2142 neberou jako plnohodnotný díl série, ale jako odklon od ní (stejně jako Bad Company), proto se BF3 jemnuje BF3 a ne BF4 (1. díl - BF1942, 2. díl - BF2, 3. díl - BF3 (ne BF2142)). Pokračování by se tedy logicky mělo jmenovat 2143 a jak jsem říkal, odkazuje na něj i ten nápis na Wake Islandu (http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/battlefield-2143-wake-island-570x318.jpg)
            • Spades
              Já tě chápu, ale podle mě je logičtější, aby to číslovali jak se to řekl já... Aby to nemátlo američany :D
              Navíc to nejspíš bude DLC pro BF4...
    • Jak už tady padlo, tak CoD: World at War je dobré sci-fi, to by se ti mohlo líbit :-D
  • Ale vždyť už na obalu dvojky byl voják a digitální rozmazání....
  • jaký skok byl z BF2 na BF3. myslím, že rozhodně více jak 2 roky. prvně říkali, že BF další bude s daleko větším odstupem . Není to roční hra. Ale jak to začalo sypat prachy tak to musíme dojit co to dá..Já se sice těším ale obávám se o HW náročnost, která je ještě u BF3 v rozumných mezích. Za chvíli budeme potřebovat na hraní MP mít 4 vga v sli ne?
    • Ataker
      Tak tomu nerozumím jednou si tu stěžují PC hráči, že už je štve, jak zastarale všechno vypadá díky konzolím a když se najde hra kvůli které si člověk musí koupit novou grafiku atd. tak zas nadávají.
      • Mě to nesere mám gtx 680 ve sli..ale ubývá hráču bo nejsou zase tak ochotni davat takovy kc za novy zelezo :-). Me to nesere kdyz me neco nepojede vemu prachy a koupim klido 4 grafiky *1* *1* jen jsem podotkl kam to cca vede, kdyz si vemu ze Metro 2033 ci gta 4 trha stale zelezo jak prd :-d..A musim rict ze tyhle dve jmenovane jsou na FULL teda Naadherny
        • Cypri
          Myslím si, že tohle je víc záležitost optimalizace...
      • Keby radšej vydali na engine BF3 niečo čo si sám pre seba nazvem BF3: Tactics a bol by to nástupca dvojky, ktorý by išiel v jej šlapajách bolo by to milionkrát lepšie.

Ale kalkul je kalkul.
  • Takže mezi BF 1942 a BF 2 byly cca 3 roky, na trojku jsme museli čekat dokonce 6 let - nu a teď se těšte na nový díl každé dva roky a mezi tím samozřejmě nějaká ta DLC *1*
    • Battlefield 1942 (2002)
      Battlefield: Vietnam (2004)
      Battlefield 2 (2005)
      Battlefield 2142 (2006)
      Battlefield: Bad Company (2008)
      Battlefield Heroes (2009)
      Battlefield 1943 (2009)
      Battlefield: Bad Company 2 (2010)
      Battlefield Play4Free (2011)
      Battlefield 3 (2011)
      • Spades
        A nezapomeň, že ještě v 2009 vydali Mirror's Edge. DICE má prostředky na to aby dělali hry často. Proto si také myslím, že byl BF3 uspěchaný, a proto se to snaží vynahradit BF4.

Další díl pak nebude BF5, ale nějaké BC, nebo jinej spin-off
        • Chtěl jsem jen poukázat na to, že BF vychází průměrně skoro každý rok. Taky bych tam mohl započítat každý datadisk/DLC. Dva u 1942ky, 3 datáče k BF2, jeden k 2142ce, BC2 Vietnam, 5 DLC k BF3 a ještě vydali BF2 Modern Combat na konzole v roce 2005 (byl jiný než PC verze).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit