Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a From softwéři
  • Sr_Lobo
    Ale vždyť jo, Jack je taky zakazník kerej čeká až to spadne pod jedno euro a níž *15*
    A třeba tři lajny koksu a osobní sexuální asistentku bys k tomu ještě nechtěl ? *2*
  • Díky za opověď. Nezbejvá, než doufat.
  • Jack1947
    Děláš ze sebe socku větší než si di si podat ruce s Drakenem *3* ... to je stejný zoufalec.
  • ales.smutny
    Momentálně ticho po pěšině. Což nemusí znamenat nic, ale... víme, že nic nevíme, což znamená, že zatím ne.
  • Sr_Lobo
    omg... tak to pak uděláš po staru, skočíš si následně do kostela dáš si pár otčenášů, nějaký to švihnutí důtkáma a zase budeš moc klidně spát *15*
  • Mart9
    Opakuju, pro mě je to obchod, poptávka/nabídka, beru nebo ne. Je to něco zcela jiného než pirátění.
  • Mart9
    No sosnu, zjistim, že mě to nebaví, tak to nekoupim. A co jsem? Zloděj.
  • Sr_Lobo
    Tak to ti pripomenu az se budes priste smat Jackovi, ze pirati *1*
  • Sr_Lobo
    "..za tuto nedám víc než 3€, protože v podstatě nevím, jestli mě to bude bavit."
    Ted nejak nechapu co na tom nechapes. Sosnes -> Vyzkousis -> bavi/ nebavi -> koupim/nekoupim
  • Mart9
    Nedám víc než 3€
  • Mart9
    A to by mi bylo k čemu?
  • Dokonce nemusíš ani moc dlouho čekat:

https://www.g2a.com/this-war-of-mine-steam-cd-key-global.html
  • Sr_Lobo
    A co ti brani sosnout verzi za pet prstu, zahrat dve tri hodky a pak koupit ?
  • Sr_Lobo
    Od g2a mam klice na dva dily Starcraft 2, SW:B,F4,Mortal Kombat, Posledniho Wolfa a Dying Light. Zadnej problem sem nemel a vsechny klice meli evropskou specifikaci.
    Rusofobie se hodne prodraží *15*
  • Mart9
    Vzhledem k tomu, že loni jsem si u Far Cry 3 vyčekal cenu 4,99€ a užíval si hru přes 50 hodin, za tuto nedám víc než 3€, protože v podstatě nevím, jestli mě to bude bavit.
  • Na GOGu to bylo za 6,39 Euro. To mi, vzhledem ke kvalitám hry, připadá jako více než slušná cena.
  • Kruci, já nechci lajky, já chci odpověď, fakt to nevim.
  • Sr_Lobo
    http://www.kinguin.net/cz/category/14008/this-war-of-mine-gog-key/ za 134,- ti prijde klic do GOGu drahej ? *3*
  • Nejlepší hra v poslední době. Vezměte si příklad, milé Bethesdy a CD projekti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit