Přejít na výpis diskuzí
Představení hrdinů aneb takhle v Diablo III bojuje wizard(ka)
1.5.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
ja si myslim, ze hrani her vcetne Diablo z nas horsi lidi nedela... kazdy ma vnitrni hlas co uz je za hranou - osobne se stranim uber nasilnym hram, kde krajeni casti tela je tahoun hry
-
Presne, to "sušenie" skill pointov "na neskôr" bolo neskutočne otravné. Rovnako ako prerequisite skilly, ktoré hráč nikdy na nič nepoužil, lebo tam boli len do počtu.
-
V titan queste to bolo spravené oveľa lepšie ako v diable 2, ale od ideálu to malo ďaleko.
1. cena respecu sa zvyšovala
2. existovala nutnosť vracať sa do mesta (hneď na začiatku si až do nejakého 9 levelu prístup k respec maníkovi nemal)
3. skill mastery si meniť nemohol
4. celé dps bolo značne závislé na str/dex/int, čiže ak si mal physical build a rozhodol si sa používať elemental skill, celý respec bol úplne nanič, lebo bez stoviek bodov v inteligencii bol veľmi slabý
5. respec nejakých 100 skill bodov bol sám o sebe náročný na ruku, na myšku aj na čas -
Takze rikas lepsi bejt online gembler!Mas to v ty hlave dobre pomotany:D:D:D Tak to si myslim ze prave tohle znicilo vic lidi ze Diablo:))))
-
Moje favoritka... ve dvojce to byl Paladin a Sorcka, ale Sorcka na Hell bylo opravdu peklo, protože stačila imunita proti chladu nebo ohni a monstrum se nevyplatilo ani zabíjet.
Jak tady někdo říkal, že efekty jsou oproti dvojce nic moc, nemohu souhlasit, vypadá to parádně. I když firewall přes 2 obrazovky měla vždy něco do sebe... -
lol
-
No tos tomu teda dal, s tim kasinem ;)
-
Nu což, hráči to sami chtějí. Proč jim nevyhovět. Ideální pro podnikání. ;-)
-
Diablo je mor, kolik mladých lidí ta blbost ještě zničí, kolik jich nedodělá školy, spousta lidí přijde o práci, a přitom taková blbost, graficky odpudívé jak dvojka, atmosféra nikde, jen gambling, závislost a žalostný život. To je to co vás čeká jestli budete hrát tohle satanovo dílo.
Rádím se od odprostit a když už člověk musí tu bedýnku zapnout a hrát, tak doporučuji kvalitní tituly, které procvičí inteligenci, smysl pro soutěživost a důvtip. Například karetní hry v online kasinech, člověk si přijde na nějakou kačku, a udělá ještě něco pro sebe na intelektuální úrovni. -
Docela fajn věc na tohle systému je to, že máš přístup ke všem skillům a i když třeba většinu nebudeš používat, můžeš je jednou jen tak z nudy vyzkoušet :) Jako dlouholetý hráč D2 musím přiznat, že jsem spoustu skillů v D2 ani neviděl, protože bylo nemyslitelné do nich investovat byť jen jediný skill bod...
-
Cože?
-
Tahle hra je "Easy to learn, hard to master", podle mě zjistíš až tak na nightmare, jestli ti vyhovuje nebo ne... Já bych doporučil hrát to co ti přijde nejsympatičtější *14*
-
No ono jakmile zabiješ skupinu rare nebo champion monster, tak se ti zvedne MF, nicméně, když si změníš skill, skill runu, pasivní skill nebo opustíš hru, tak tento bonus zmizí. Bonus se aktivuje na lvlu 60 a pro ty co budou chtít jet na MF to je určitě problém, takže mnoho lidí pojede jeden build ... Já osobně už mám taky svůj build sestavný.
Vygooglete si "nephalem valor" a dozvíte se více. -
Ten warp vpada zajmave, ale jinak mi neprijde tak ultimatni jak v D2, zvlaste kouzla s efektem jako meteor, firewall, frozen orb atp, ktere vypadaly fakt epic
-
presne tak, ted tomu budou valit prikoupitelny veci a patche, dodaji pety areny mame wow2.0 další rejžovačka tupýho stáda
-
na HC si postavu mužeš zkazit coby dup
-
to jo, ale s postupnou inflaci to je putna
-
Třeba v TQ si můžeš ve městě koupit "zapomenutí" skillpointů. To se mi zdá trochu lepší, než mít nonstop přístupné všechny skilly.
-
Zadnych 7 let se to nevyvijelo prosimte. Vzali engine z wowka, hodili tam jinou grafiku a zvuky, 1-2 programatori to za tyden naprogramovali a nacenili to na 1500,-. Nic víc nic mín.
-
me se libi, ze postava nejde zkazit resp. zcela zdarma si vytvoris a otestujes co te napadne - je dost diablo-like her kam bych se i vratil poklikat - odeagovat se, ale vzpomenu si, ze musim zacit od nuly k tomu precist XX buildu, abych to nahodou nepodelal a tak to nakonec necham plavat... takze u me maji Blizzard palec nahoru