Přejít na výpis diskuzí
Představení hrdinů aneb takhle v Diablo III bojuje wizard(ka)
1.5.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
Možná tě to bude šokovat, ale Diablo neni jediná diablovka :O
-
Jinak abych reagoval na původní otázku. Původní Diablo jsem na PS nehrál ale hádám že se to moc např od Torchlightu lišit nebude.. Ovládání je těžké přesně popsat ale kdybych to měl nějak shrnout tak mi dokonce právě zminovaný Torchlight přišel na gamepadu mnohem přirozenější a hrálo se mi opravdu příjemně :) Hádám že s D3 to bude obdobné, ne-li lepší takže se určitě nemáš/nemáme čeho bát ;)
-
co je to za vypatlanej dotaz? Jak muze nekdo vedet, jak se to bude hrat na XBoxu, kdyz to nikdo nemel sanci zkusit.
-
Pokud u toho někdo přemýšlí, a upraví ovládání na míru gamepadu, tak perfektně. Pokud nepřemýšlí, tak dost špatně. Na PSX jsem hrál Diablo a problém s gamepadem jsem neměl. Postavička se samozřejmě ovládala přímo.
-
Ještě že D3 na konzole bude.. Tečka ;)
-
Asi bude záležet na ovládání a na systému hry. Co vím, tak Dungeon Siege 3 se prý na gamepadu hrál docela dobře. Ale naopak to poté znamenalo, že to bylo nepoužitelný pro myšku a na PC to úspěch nemělo. Já osobně jsem si po přečtení recenzí nechtěl DS3 ani vyzkoušet...a to jsem měl jedničku i dvojku rád. Takže ani nevím, jak to vyřešili...
Co se ale Diabla 3 týče, tak si myslím, že by se na gamepadu hrál mizerně (alespoň za současného stavu). Je ale možné, že to předělají a v principu asi poté i hodně zjednoduší (jak obtížnost, tak i použití skilů). Blizzard sám řekl, že pokud přijdou na způsob jak vydat D3 na konzole v kvalitě v jaké si přejí, tak to možná i udělají... -
řeknu to slušně: imbecilové ----- tak to mě rozsekalo :D :D
-
Máš Xbox, nebudeš hrát Diablo a podbné hry, tečka.
-
Robotron...exot nepochopený a nechápající na různých herních webech se stává nepochopeným a nechápajícím i zde na games.cz :)
-
Nezmysel, ani náhodou to nejde v titan queste, výber mastery je permanentný a tak je možnosť experimentovania s buildmi značne obmedzená. A titan quest je hlavne o hľadaní súladu medzi rôznymi mastery.
A to ani nemusím spomenúť 32 skill bodov, ktoré ostanú viazané v mastery, ak chce človek experimentovať s max level skillom. Alebo neustále portovanie do mesta a míňanie zlata.
Skrátka systém tq je zastaralý a diablom 3 hravo prekonaný. -
Ahoj, Diablo 2 byla pecka, teď mám Xbox a zajímalo by mě, jak se podobné hry hrají na konzoli s gamepadem?
PS: řeknu to slušně: Imbecilové co začnou řešit pc vs konzole mě nezajímají, mám Xbox a vím proč, kdybych chtěl pc, koupím si pc, nechci, tečka. -
Tak v D2 za to platis CD na skillu a zrusenim MF buffu... milionkrat lepsi, nez zakladat uplne novou postavu, nebo farmit respec veci, nebo chodit jak kokos do mesta, kdyz TPcka te uz ani nevrati zpatky, a musis pres WP...
-
@Chadzi
No jo, snad to bude na těch dropech znát.
@Hmmm
Ale tohle všechno jde i v TQ ^^ -
Ale bacha MLP je cow level
-
Člověk bude snad poprvé v historii ARPG experimentovat s buildy přímo ve hře, místo toho, aby chodil na web site, kde od "hardcore hráčů" (čti: od obyčejných lidí, kteří nedělají nic jiného, než že hrají Diablo) zjišťoval, jak přesně funguje mechanika hry, čím si pokazil postavu a jaký bod dát kam, aby to bylo ideální. Samozřejmě jen do doby, než přijde balanc/nerf patch a vše zase bude jinak. Tohle vypadá tak trochu jako laciné navyšování trvanlivosti hry než zábavný skill systém s vysokou mírou customizace.
Jestli je tohle zprimitivnění, tak potom jsem za takové zprimitivnění rád. -
Ano, kdykoliv si to budeš moct změnit, ale na úkor toho, že ztratíš bonusový magic find, který jsi získal zabíjením rare a champion skupin mobů ... takže pokud chceš huntit gear, tak bych doporučil jet jeden build, ale pokud chceš hrát občas jen tak 4fun, tak je to úplně fuk.
-
1. cena sa ustáli vtedy, keď to človek už ani trochu nepotrebuje
2. ide o to, aby mal hráč možnosť vyskúšať si všetky skilly, bez umelých reštrikcií, ktoré výrazne narúšajú plynulosť gameplay-u, pochybujem, že niekto bude prehadzovať skilly kvôli nejakej rezistívnej príšere a dobrovoľne sa tak vzdá magic find bonusu (našťastie mal blizzard ďalší dobrý nápad a odstránil imúnnych nepriateľov, ktorí v dvojke efektívne znemožnili použitie viac ako polovice buildov)
3. je to inak, v tq tvorily class dve mastery do ktorých si dal 32 bodov, je to smutný príklad toho, ako hráč bez nekonečného replayovania charakteru (alebo bez strategy návodov) nemal šancu zistiť, ktoré mastery spolu ladia (okrem dream, lebo tá bola najlepšou alternatívou ku všetkému)
4. v titan queste to nešlo kompenzovať ani náhodou, ako náhle si dal body do sily namiesto do inteligencie (2x4x75 + questy), tak bol charakter nepoužiteľný na elemental damage a opačne, z tohto pohľadu ti bol respec na dve veci (v diable 3 sa to bude dať úplne ovládať fitom, čo je zase o kus ďalej)
5. aha, takže v respecoch ide o to, aby sa hráč uklikal k smrti stále, keď chce vyskúšať iný skill... no, každý deň sa dozvieme niečo nové
Tento systém je skrátka o úroveň vyššie ako u klasických diabloviek (a neporovnateľne lepší ako u diabla 2), jediné čo mňa osobne mrzí je, že opustili attack/defense/precision a runy ako veci, čo musí človek nájsť, aby ich mohol používať. -
lol
-
Ne. On je tragéd b b b blbečkové... :D
-
Diablo3>MLP>other things>me>other other things>you *1*