Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nuda, dibalo 3 budu hrát za paladina, v bete jsem ho dal na 30 level, pak to vypli *9*
  • ja to ztahnu z blizzard stranky a pak to akorat o pulnoci odemknu
  • Nechapu, proc by me mel znat a z ceho usuzuje, ze me zna. S clovekem pod jeho nickem jsem se nikdy nebavil, zvlastne nejake osobni hovory, to bych si pamatoval. A pokud zde vystupuje pod jinym nickem, jako nekdo koho znam, jak on muze vedet, ze ja jsem ten, pod jehoz nickem se skryva ten clovek, s ktery se tedy tehdy bavil kdo vi o cem, kdyz na netu muze anonymne psat pod jakymikoli nicky kdokoli. Jako tohle je fakt debata... Koncim, jak se rika moudrejsi...
  • Spades
    A jak vis, ze nema kamose v Blizzu ? :D:D:D
  • a jak to s tim souvisi ? To by asi bylo trosku smutny, kdyby Blizzard 6 let drel na hre, ktera je v podstate stejna jako ostatni "diablovky", akorat ma teda lepsi grafiku a zajimavej pribeh, ale hraje stejne
  • A z které samotky píšeš ty?
  • patheitc no :D ale koho to jebe? na QQ si tu asi zle *15*
  • looooooooooooooool

Ty si takový nick neviděl, takže tě nemůže znát? Lol, odkud píšeš, z Bohnic?
  • Treba proto, ze to byla uzavrena beta pro zamestnance Blizzu a jejich rodine prislusniky?
  • Tak to si me asi s nekym pletes, protoze nick Dr. drM jsem nikdy nevidel, s tim takovym reci nevedl. Ale konec s timto, co nema absolutne zadnou souvislost s tematem diskuse...
  • nechápeš asi, že tě znám a bavili sme se už hodněkrát :D jinak bych to asi nepsal...
  • akoze sorry ale jednoznacne najnudnejsi class trailer :/ ked to porovnam z ostatnymi tak fakt bieda skor ma to odradilo hrat wizarda :D
  • Hanzales
    Predownload je dobrý nápad, na ten jsem málem zapomněl. Ale pro krabicu si tam zajdu, ještě jsem na půlnočce nebyl, tak to je třeba napravit ;o) Prodejna je ta, se kterou bylo games.tiscali svázáno před tou současnou, snad to můžu říct: xzone ;o)
  • sémantika here we go
  • Muzes poslat na predprodej nekoho za sebe a ten po nakupu akorat otevre krabicku a posle ti cd-key :) Predownload muzes uz ted a hned po pulnoci muzes instalovat.

Kdo v CR dela pulnocni predprodej?
  • Spades
    to mibox:
    Normalka - chodis primo packou, inventare púreklikavas zadnima tlacitkama a spoustema pak pouzivas skilly a utoky... hotkeye jsou pak namapovane na osovem krizi

Tak nejak to mel torchlight, takze to bude mit asi aj D3, az to upravi pro gamepad
  • Hanzales
    Nebo Dead Nation. Vždycky mně ta hra nějak napadne :D Ale hrálo se to královsky. S D3 to bude asi složitější, ale myslím, že to hoši z Blizzardu zvládnou.....
  • Hanzales
    To by Blizzard nesháněl vývojáře na konzole. Nikde sice nepotvrdili, že je to kvůli D3, ale myslím, že je ještě hodně brzo na nějakou takovou offic správu. Jednak si s tím asi budou muset ještě nějakou dobu pohrát a jednak je to jedna z mála PC exclusivek, které si s prodejema na PC only nemusí lámat hlavu ;o) Ale že by diablo3 na konzole později nebylo si nemyslím. Proč taky majitelům "konzole only" tuto zábavu upírat. Já mych jim tuto hru rozhodně přál.
  • Spades
    tak si sezen joy2key a namapuj si ovladani na klavesnbici, a pak klavesy + mys na gamepad... Ja tak hral wow :D

BTW D3 by slo hrat na gamepadu, ale muselo by byt tomu tosku uzpusobene, ala Dunegon Siege 3, nebo Torchlight
  • Hanzales
    náhodou *15*
    myš klasika, no a predálama by se dalo ovládat hodně věcí, prostě si vždy pro nějakou funki pořádně dupnout :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit