Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maga hrat urcite nebudu, pro me osobne jedine Barrbar a rubat tupejma zbranema do zblbnuti :-))) popr v datadisku paladina :)
  • mno ale my zijeme V EU, takze 1euro. +15% za prevod + 15% paypalu (muj pripad). cili realne 1 euro + 30% z castky. jeste ti to prijde malo ?
  • 1 dolar za equipment pripada moc? Tak jako tak na tom clovek co prodava stejne vydela.

Lidi proklinaji activision, jak ze vseho dela zdimacku na prachy a najednou se budou hadat o 1 dolar.
  • Ono obecně najít důkaz, že se něco v budoucnu stane je ze své podstaty nemožné.
    Ostatně neexistuje ani důkaz o tom, že 15.5. vyjde Diablo III na PC.
    Existuje spousta důkazů, že se to chystá .. ale ne můžeš dokázat, že se to stane.
  • Já si myslím, že hra se odemkne spíš tak kolem 9 ráno. Ale možná se pletu. Je nějaké ofiko vyjádření že se to pustí přesně o půlnoci i v našem časovém pásmu?
  • tady je kolik bude stat RMAH, a malo to nebude
    ___ http://www.eurogamer.cz/articles/kolik-si-blizzard-strhne-za-aukce-v-diablo-3
  • pekna baba.
  • Ty máš v tý hlavě nas*ano
  • Podporte prosím moju Wizardku nejakým tým lajkom *3*
    http://reveal.diablo3.com/en_EU/mark_of_valor/#!/gallery/most_liked/779950
  • Sorcka, alebo wizard, bola moja naj v Diable 2, takže určite skúsim, no začnem za barbara. Asi vytvorím na začiatku z každej klasy po jednom a budem ich "trénovať" naraz :D Už len aby to prišlo, mám predobjednané za 49€ vrátane knihy "grátis". Prvá hra, ktorú kupujem ako predobjednávku, takže to je čo povedať. Hoci, medzičasom pribudla aj druhá, Torchlight 2 na Steame... ;)
  • MrSanta
    Taky nečekám nějaké menší příběhové linie jednotlivých "povolání". Přece jen to je akční hra. Tam se takové věci moc nenosí.
  • Povedená wizardka byla v Neverwinter Nights 2... správný šílenec do moci a destrukce. V D3 bych víc než pár bohorovných a šílených průpovídek při masakrování armád protivníků nečekal. I když oproti elegantní Sorcce z D2 je i to velká a prospěšná změna.
  • MrSanta
    Jenom aby tam na vás nevlítly pořádkové složky, že pořádáte nepovolenou demonstraci *1*. Já se na půlnoční prodej nechystám, bo D3 nekupuju. Ale někdy v budoucnu bych si na něj rád zašel. Jenom nevím na kterou hru. Napadá mě tak možná BioShock: Infinite, ten by se půlnočního prodeje mohl i dočkat. Teoreticky i Borderlands 2, ale ty asi budu kupovat až později...
    Trailer na wizardku nevypadá špatně, dokonce by se tam mohlo i zapracovat na vedlejší dějové lince zabývající se její motivací, její honbou za větší silou a případnými problémy z toho plynoucími. Ale toho se asi u Diabla nedočkám.
  • @Lugal: No jo, na Legendary jsem chodil jen v MP, takže nevím, co tam samostatně funguje nebo nefunguje, ale Epic jde snad prolézt jen s používáním jednoho stromu. Podpory je škoda, to jo.
    Na hraní se skilly je samozřejmě ten způsob v D3 nejlepší, ale možnosti si to vše změnit v průběhu boje mi prostě přijde dost ble.

@Hmmm: Samozřejmě, že je to lepší ve hře. Ono to v TQ taky jde, Defiler je potřeba jen na změnu mastery (ale dá se v něm nastavit i to, aby to šlo měnit ve hře stejně jako u normálních schopností)
  • Jo, ten kluk je podle me hodne vtipnej, ma talent. Zato ty máš ode mě -.
  • Betatest pro všechny začal 6. září. Máš špatné informace.
  • Hanzales
    Ještě bude třeba stažený pre-download po odemčení nainstalovat, ale pořád rychlejší, než to instalovat z DVD.
  • Diablo ,uz vyslo na prvni Playstation . A pokud se bavis o tretim dilu tak ten na konzole bude taky . Jen si pockej a sam uvidis :-)
  • vypada to slušne, jsem rad ze si dali zaležet na grafice, ne jako v starcraftu *11*
  • tobě to příjde vtipný, to co si napsal??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit