Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Všechno...On prostě vůbec neví.
  • Hanzales
    --Půlnoční prodej--
    Tak co, kdopak z vás půjde na půlnoční prodej?
    Počítám bude hezky (no v noci asi né ani tak hezky, jako teplo) a taky čtu, že se hra odemkne u nás akorát o půlnoci, tudíž kdo dřív vyutíká z krámu, ten dřív drtí :p
    Asi se v tomto případě řadím do označení běžným člověkem "nerd", nebo blázen, pač tam tentokrát asi budu stepovat hódně brzo. Skoro si to říká o bečku, aby pokec ve frontě lépe odsýpal ;o)
  • DIABLO NIKDY NA KONZOLE NEVYJDE!!!! A kdo si myslí že jo, je hňup.
  • Nebude, a kdyztak mi najdi dukaz ze jo, nenajdes, tecka
  • Prostě nuda:-) Witch doctor mi přišel o dost zábavnější, ale Sorsku taky zkusím. Jako ostatně všechny ostatní.
  • Nelze pochopit neco, co jsem nenapsal? No to, chapu, protoze jsem o grafice nenapsal ani slovo.
  • Stejně jako nelze pochopit, jak někdo může délku vývoje hry spojovat s grafikou/beta verzí. Protože pochybuju, že si hrál plnou.
  • Suhlas s Dexterom, keby som ja na VS venoval aspon polovicu z casu, ktory som presedel za hrami poriadnemu uceniu, mohol byt uz zo mna aspon profesor.
    Ked si spomeniem ako som kvoli sprostemu Might and Magic 6 robil skusku z mikrobiologie na 3x!
    A teraz je zo mna len mierne obezny vidiecky doktor co musi robit 250hodin mesacne aby doniesol domov dajaky peniaz.
    Poucte sa deti!
  • Proč by jí nemohl hrát. Jak to můžeš vědět omg?
  • D1 melo ale hexovy system poli a pomalejsi styl hrani, takze bylo podstatne jednodussi seknout/vystrelit tim spravnym smerem.
    Jestli inferno obtiznost bude skutecne tak vysoka jak rikaji, tak nevidim zpusob, jak ho dohrat pomoci gamepadu.
  • Nektery veci jdou tezko pochopit, jako napr. proc se do me navazi nejaky clovek, ktereho vubec neznam a v zivote jsem ho nevidel a pochybuju, ze on me. Ale to sou takovy zahady no...
  • Však se ptá na to, jakou postavou začít.
  • zkus volant + mys
  • Není to lepší rovnou ve hře, než v nějakým editoru? Navíc jsme opět u problému, že si vyzkoušíš (necheatuješ) nějaký build v editoru nebo naplánuješ podle nějaký guide na netu a pak už jen dodržuješ postup. Takhle si všechno zvolíš tak, jak ti to vyhovuje a ne jak je to ideální, protože naklikávat bodíky "špatně" není ideální, že ano?
  • co by lag;)
  • Diablo 3 jsem zkoušel na gamepadu, ale nešlo mi to... a když jsem si chtěl nastavit tlačítka manuálně tak šli všechny kromě tlačítek na myši - takže gamepad+myš je nehratelný...
  • Tjn.
  • Skombinovať sa dá úplne všetko, ale funguje to možno tak na normal. Epic alebo legendary to ani náhodou, tam treba buď kvalitný build alebo twinking. Aj keď na tom bol titan quest oveľa lepšie ako d2 hell so svojimi xxx immune príšerami. Niektoré mastery sú samozrejme op (dream), tq nanešťastie nemal takú podporu ako malo d2 od blizzardu, aby sa tieto veci vychytali (kto pamätá frozen orb alebo ww v 1.00 vie).

Nejaký savegame editor mi skutočne nepripadá ako vhodný spôsob na hranie sa so skillmi a svojim spôsobom narúša gameplay oveľa viac ako chodenie do mesta na respec.

A ja tu nehovorím o nejakom zámernom hľadaní matematicky čo najlepšieho buildu - ale o skúšaní a experimentovaní s charakterom (a fitom) ako hráč postupuje hrou. V tom diablo 3 hravo zráža na kolená všetky ostatné diablovky.
  • Tak v D2 za to platis CD na skillu a zrusenim MF buffu... milionkrat lepsi, nez zakladat uplne novou postavu, nebo farmit respec veci, nebo chodit jak kokos do mesta, kdyz TPcka te uz ani nevrati zpatky, a musis pres WP...
    Eh, ten cooldown je tak malý, že se to nejspíš bude dát skoro vždy uběhat a jak jsem napsal někde dole, snad za to ten MF buff bude stát. Vyřešit portál inteligentněji je snad prkotina. (upřímně, ani si nepamatuju, jak v D3 funguje)
  • @Lugal
    Uh, došlo vlákno...
    Skoro všechny stromy jdou zkombinovat tak, aby to fungovalo. A některé jsou dost overkill. Pokud má někdo tak strašnou touhu si vyzkoušet všechny možné kombinace, má na to TQ Defiler, kde si může udělat postavu jakou chce. Ale takový nástroj je v D3 nepoužitelný, protože se všechno ukládá na jejich serveru.
    No nic, tady se neshodneme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit