Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za 1200MSP jde stáhnout jedna z mnoha super arkád na Livu, které jsou zábavnější než COD:BO...
  • Skvělé, takže to, co v Battlefieldech je již roky, to zde bude prodáváno jako "úžasné nové možnosti v mapách", tak neváhejte a kupujte... Přijde mi to celé k pláči, aby někdo platil za pár map 350, když obě DLC ke GTA4 stojí cca 800 a práce je na nich vidět mnohem více, nežli na tomto neslavném mappacku...
    • Zapoměl jsi dodát že v BF např Vietnam - 1200 bodu - 3 mapy??..... takže asi tak Einsteine.
      • BC Vietnam je datadisk, ne DLC. Přidává zbraně techniku a další za stejnou cenu, za jakou se prodával MW2 mappack. A nevím, proč většina lidí při slově "Battlefield" vidí Bad Company - narážel jsem na Battlefield 2, kde v datadisku to jejich slavné slaňování bylo a mohl ses slaňovat, kde si chtěl...
      • poriadna fps je bf2, dufam ze bf3 bude tiez ako bf2, tieto konzoloidne hry ma nebavia a este ten priatelsky pristup, zaplat a dostanes to co v tej hre malo byt uz od zaciatku, ale potom by nebolo tolko love
        • Já nevím, hrajete BF a nevíte že tam sou taky placený DLCéčka nebo co?:D Tak znovu, placený DLC jsou jak u BF tak u COD.... chytráci :)
      • Jasně že jsou to ždímačky peněz a co ne?:) Jenže třeba MW2 měla se všemi packy 20 MP map... Tomu se bohužel žádná konkurence ani nepřiblížila. A narozdíl od BF:BC2 kde vyšel pack po jednom roce. U COD vyjde první pack po 3 měsících a další bude následovat. Vzhledem ktomu že hraju jen MP tak si toho cením *5* *12*
        • Asi tak, koho baví Mp, tak je to pro něj jasná volba. Mě CoD hry baví a Bo je skvělý díl. Mp se povedl. Pokud mapy na PC nebudou zadarmo, tak si je určitě koupím.
  • Vypadá to opravdu dobře, mapy krásné a prvky interakce jsou super. 350 je však docela dost, ale je zde šance, že Gameservers budou dělat sponzora a na PC to bude zadara. Každopádně, když ne, tak kupuji, MP je super a mapy vypadají fakt dobře.
  • Vypadá to skvělě ale pochybuji že si to koupím *9*. Nebou Kč *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit