Přejít na výpis diskuzí
Představení nové verze Xbox One - Project Scorpio má 12 GB RAM a 4K UHD Blu-ray mechaniku
6.4.2017 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Bylo chytrý zrušit Scalebound? Na tomto by mohl jet (plus PC verze).
-
Já už se v tom začínám docela strácet...takže novou generaci konzolí poznáme jak nebo Scorpio je nová generace a Microsoft jenom mlží ?
-
-
zapomen na pojem generace, opust packovaci zpusob mysleni, kdyz je to jen prevleceny pc
hry se budou vydavat nejakou dobu zaroven, scorpio ti dovoli vetsi rozlizeni nebo framerate
az prestane xbone stacit, zacnou vychazet hry, ktery nebudou mit stempl, ze na nem v pohode pojedou -
-
V tom případě by ale se musela tedy jmenovat úplně jinak a to odhalí zda to je "nová" konzole nebo jen remaster. Pak je další otázka jak to bude s hrama... (Vsázím na oficiální název "XBOXone X" )
-
-
takze o vsem rozhoduje nazev? tak ty taky opust packovaci zpusob mysleni, protoze to nedava zadnej smysl
-
-
Nevím kde pořád bereš, že jsem konzolista a taky nechápu proč máš potřebu neustále mě napadat. A ano název dělá produkt produktem. Rád bych ještě podotknul, že střílíš i do "svých řad", protože většina hráčů na PC má i tvůj zmíněný páčkovač, takže ty prosím odpusť svoje černobílé myšlení a vrať se zpět na zem. Nehledě na to, posmívat se někomu, že užívá konzoli, tak to si opravdu chorý člověk...
-
-
-
-
Tak, že to oznámí. Tohle je prostě jen to, že chtějí naskočit na 4k vlak.
-
-
Ja osobne jsem asi cekal lepsi specifikace, po te masazi a recech o next-genu, me tohle nepripada moc ohromujici, predevsim ten procesor je pomerne slabota.Ale pokud to opravdu bude stat tech 12000, tak je to OK.Pokud jde o ty exkluzivni hry, tak tam je to skutecne bida a jako PCckar, bych si tedy rozhodne radeji prikoupil PS4 nez tohle, je levnejsi a ma cely kopec exkluzivnich her, ktere si jinde nezahraji.
-
12GB je dobrý i když to je pro celou konzoli. Do toho budou moci narvat velké textury a 4k hry na tom snad budou vypadat lépe jak na PS4.
Jen ty cpu....Každá konzole má zoufalé CPU a malé takty. -
-
Alespoň hry jsou ve 4k, když jiný obsah na to moc není nebo stojí za prd. A mít TV jen na některé 4k filmy je hloupost. Zase koukat na 4k na české fullhd/ sd....
I opět budou muset čachrovat s pojmy a nastavením aby to jelo ve 4k. Na 4k je dnes stále potřeba drahý hw aby to dal. Bohužel.
Ale tohle vypadá dobře, zejména konzolové hráče naláká na hezčí hry a plynulé hry.
-
-
Scorpio by ma zaujímalo jedine ak by tam boli osadené dve GTX 1080ti v SLI a aj to by som ho využíval ako rendrovaciu stanicu. Ale ono by to vlastne ani nešlo, pretože je to konzola...Ale vážne. Hier, ktoré MS ponúka na svoju hlavnú hernú platformu je ako šafránu (v porovnaní s hitmi na PS4), z ktorých ma vlastne zaujíma len jedna (spomínaná v článku), a aj tá je dostupná na PC. Xbox je túto generáciu úplne mimo a neviem, či tomu pomôže naboostovaný HW Scorpia. Nová Zelda ukázala, že je nakoniec všetko o hrách.
-
-
2 GK za 23 tisíc v konzoli za 13 tisíc by asi neprošlo . :D
-
*7*
Nenapadlo te treba, ze lide, kteri potrebuji renderovaci stanici s dvema GTX 1080ti v SLI, nejsou cilova skupina pro vyrobce konzoli?
Stejne jako top manageri nejsou cilova skupina pro Dacii, nebo audiofilove, kteri maji v obyvaku soustavu Corona za mega, nejsou cilova skupina pro Genius.
Proboha, vzdyt ta konzole bude stat pulku toho, co jedna ta grafika. Konzole byly vzdycky casual zalezitost a nikdy si nehrali na nic jineho.
Osobne jsem konzoli nikdy nemel, ale hral jsem na tom a nic hrozneho to neni. Za tech par penez, co to stoji, to dava docela dost muziky, rekl bych.
Tady se z nejakeho duvodu porad porovnavaji vykony PC za 50+ tisic s konzolema do desitky. Si postav PC za 8 tisic a pak nam prijd povykladat, jak se ti hralo. Se ti na tom bude sekat i video z YouTube, vole. -
-
*7* Nepochopil si môj koment. Vysvetlenie v skrateke: Je mi jedno aký výkonný HW by xbox mal (2x 1080ti - viac nereálna situácia ma nenapadla - možno len dnes oznámený Titan Xp *1*), nezaujíma ma , pretože sú naň neni hry, ktoré by za to stáli.
-
-
-
Jo ale mkrvosoftu je to k ničemu když nemaj exluzivity. Jako forza a halo je dobrý ale jsou furt jen 2 hry. A pokud je budou dávat do WIN10 tak nevidím důvod proč bych si tu konzoli pořizoval.
PS4 pro doma už mám, tak si radši našetřím na novou GPU(asi Vega). -
Scorpio je tedy založené na dost masivně optimalizované technologii Jaguar/Polaris. Je to takové PS4 Pro na steroidech. Čekal jsem použití Ryzen/Vega, ale i tak vypadá vykonově slušně.