Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kreedz climbing mod :)
  • Uz se na ten ovladac tesim, mam u pocitec ovladac na xbox 360 a je uplne super a moc nedokuzu predstavit co by mohlo byt jeste lepsi, krome tech vibraci
  • Podívej se na ovladače ke konzoli SNES od společnosti NINTENDO a uvidíš, proč M$ používá označení A, B, X, Y.
  • Jack1947
    Ten gamepad jedine co se mi moc nelibi, vYpada moc nadute aby se dal vubec poradne drzet, nepusobi na mne moc normalne a ani komfortne ( treba, doufam ze se pletu.)
  • taky sem si minulej tyden koupil, ale to neva aspon nemusim cekat kdy se uraci udelat pc verzi- podle vseho uplne hned nebude
  • shefield2
    Interplay? *1*
  • muha
    Moja teória. AB je lahšie odlíšitelné od XY ako CD. Často prekvapene, hlavne pri nejakom QTE, pozerám na gamepad a hladám kde je ktoré písmeno, aj ked ich umiestnenie presne poznám, v tej rýchlosti to niekedy proste trvá. ABCD by bol ešte horší mix. YZ sa nepouživa pretože v slove xbox neni Z. Síce ani Y ale Z je posledné v abecede a xbox je one *1* . Má niekto nejaké iné nápady? Tiež ma to celkom zaujíma. OUYA na OUYA ovládači je jasná vec .
  • to uz bych se spis ptal proc to ma ABXY a ne ABYZ :-)
  • For gamers by gamers... kdepak já jsem to slyšel Microsofte?
  • Trisska
    Proč to má tlačítka AB XY a ne ABCD? Přinde mi to nějaký dost divný... *7*
  • ano hopsačky: Counter Strike
  • *PVP (oprava)
  • Jenže to je spíš proto že se FPS přizpůsobujou gamepadu. Jeden z důvodů proč se dneska chodí tunelem a střílí víceméně je dopředu. Tímhle stylem jde udělat i hra kde si vystačíš s jedním tlačítkem.

Já proti gamepadům ale nic némám. Sám mám k PC už tři. Je to pohodlněé a na určité hry mnohem lepší.
  • Já nevím, nemá to trochu moc tlačítek? a na některých dokonce zcela chybí jednoduché symboly!!! nebude to na konzolisty trochu moc složité?!...teď vychází spousta online her zároveň na PC a konzole....jen mám obavy aby vzájemné PVE mezi PCčkáři a konzolisty nebylo úplně nedústojné *9*
  • Black_Hand
    no ja mam razer onzu, x360 gamepad a na nem jsou hlavne super ABXY tlacitka, ktery jsou jak tlacitka na mysi. normalni x360 gamepad je ma strasne vysoko a doba, nez se dostatecne stiskne, je daleko vetsi, nez by se mi libilo. xBone gamepad vypada, ze ma stejne otravne reseny ABXY tlacitka jako puvodni x360 gamepad. bud bych tedy pockal na variantu xBone gamepadu od razeru, nebo bych sel do ty onzy.
  • Dospělácký řeči z tebe neudělají dospělého.. A více jak 2 smajlíky v komentáři ti spíš ubližují *3*
  • Baldurs gate nebo adventury úplně v pohodě, ale náhodou na bojovky typu street fighter je gamepad lepší než klávesnice a to jsem PC only hráč. Na střílečky bych ale svojí herní myš za gamepad nevyměnil, nejsem masochista
  • Keyz
    To bylo dost špatný. Aby se ten krám pořád nabíjet anebo měl specifické zapojení apod komedie :(
    Sice starý ovladač to jistí ale ten nový je lepší.
  • No ja bejt tebou tak si koupim z 360tky a hotovo buhvi jestli tam vubec bude USB nebo vymysleli zas nakej super konektor...a navic je skoro stejnej...ja prodal xbox ale nechal sem si gamepad je fakt libovej :)
  • Nemusíš čekat stačí přešmiknout kabel a narvat ho do PC. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit