Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raději bych hrál hry na notebooku bez myši než na gamepadu.
  • Připadá mi vtipné jak mi všichni děti z games.cz dávají palce dolů. Vzkaz pro všechny děti: JDĚTE UŽ SPÁT VEČERNÍČEK UŽ !!SKONČIL!! *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12*
  • Ano, hopsačky, Crash Banndi..., Banjo Kazooie atp. Jen mě mrzí že není nextgen Conker *14*
  • Nebo dokonce tak.. každopádně skaven123 je nerdomutant kterej má tak křivý prsty, že neudrží gamepad, tak musí jít do diskuze o gamepadu píčovat jak se na tom daj stejně hrát jen hopsačky. Jednoduchý.. další záhada vyřešena.
  • Rhulad
    RTS patří na PC... Nikdy nenahradíš myš.
  • shefield2
    Řekl někdo Halo Wars? Ano, ty se na gamepadu ovládají dobře! *5*
  • Rhulad
    FPS se dají hrát na gamepadu taky velice dobře. Např. Darkness 2 dokonce lépe než na myší. Jediný co se nedá hrát na gamepadu je RTS.
  • Takže si přišel jenom prudit? Valná většina her se dneska dá hrát skvěle i na gamepadu. Ten zbytek jsou FPS. A co že ty hraješ? Aha, už je to jasný. *15* *15*
  • Kdyby udělali k Xboxu klávesnici a myš bylo by to mnohem lepší než nějaký gamepad. Možná trochu nepraktické ale své majitele by to našlo a prachů by bylo....... *8*
  • shefield2
    To si je při hraní nesmíš strkat do svěráku! *1* *1* *1*
  • shefield2
    V tom videu říkají, že je to 2v1 (kabel tam mít nemusíš, ale můžeš si ho tam dát). Takže, můj názor je takový, že kabelová verze jako taková nebude. *9*
  • jindra.veliky
    gamepad jako gamepad, stejne z kazdyho boli palce *7*
  • Lukyz
    Někde jsem četl / slyšel, že po vydání XBO nebude gamepad kompatibilní s PC, ale v průběhu roku 2014 (nikde se nezmiňuje jestli Q1,Q2 atd.) vydají i ovladače pro PC...
  • Dark Souls vrelo odporucam a Alan Wake - po dlhej dobe jeden super pribehovy singleplayer
  • aha, vidis, tieto hry ma nejak obisli, diks za odpoved
  • Nahodou je to fasa vec i na PC taky gamepad. Pred 2 rokmi by som tiez povedal, ze to je hovadina a nechapal som ako na tom moze niekto nieco hrat. Nikdy som konzolu nevlastnil a ked som sa raz za pol roka dosal k X360 u kamosa tak som mal nervy, lebo som mal drevene ruky a nevedel som s tym ovladat nic. Ku kupe ma donutil az Dark Souls, lebo ako je zname, tak port na PC je absolutne nehratelny na klavesnici. Odvtedy som uz ale niekolko hier dohral len s gamepadom (AC3, Alan Wake, Darksiders, DMC). Je to proste super pohodlne, mozes sa vykokotit na postel a hrat. Na niektore typy hier uplne super. Samozrejme, strielacky hram keyboard+mouse, to je na tento zaner neprekonatelna kombinacia.
  • takze hopsacky, ved ok, nehanbi sa za to
    len som sa pytal
    vdaka za odpoved
  • Keyz
    Za jak dlouho od vydání je většinou dostupná verze s kabelem pro PC. ?
  • Aha, všichni musej bejt přilepený k progamerský myši a klávesnici od Razeru, nebo co je to za nerdský sračky, a hrát nějaký "nařáchlý" FPS, že?
  • ludia, co to hravate, ze ste celi ztoporeni z tohto kusa hardwaru? hopsacky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit