Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Přesně tak! Jenom lamky pláčou nad něčím, co se dá vypnout v nastavení.

• To netvrdím. Tvrdím, že by měl mít možnost si vybrat hráč. Ty buildy tam jsou všechny, tak proč neudělat, ať si hráč zvolí (případně dát možnost vývojáři určitě buildy zamknout). Prostě ne, tady mi nikdo nenamluvi, že za to můžou vývojáři. A jak jsem už řekl, Valve zde selhává jako vývojář Steamu tak i vývojář her, jelikož hl2 není v pořádku od dob, co byl portovan Na OB engine... Takže ani Valve se zrovna testování moc nevěnuje... 

• Derp_1337

Nemyslím si, že je potřeba vinit Valve. Tvůrci her mají jednoznačně na výběr, který build uploudnou na server. Je to jenom jejich volba, že se vykašlou na pořádný beta-testing (je to levnější) a nechají obyčejné hráče, ať jim reportují bugy.

• Carnage666

Jaká reklama? Jako ty na hry? Si to vypni v nastavení a máš klid.

• Valve vinim za half life (tam se nedá vrátit zpět). A vlastně obecně, prostě tohle by mělo být automatické. Jak jsem řekl, nedivím se, že to vývojáři nedělají. Přesto je to nesmysl, každá verze je na Steamu uložená v depu, nevidím důvod, proč by se to automaticky nemělo dát na seznam verzi,  ke kterymse hráč může vrátit. A jak jsem řekl, záložka BETAS by měla sloužit pro bety. Někteří tvůrci to využívají jinak, protože Valve je neschopné to udělat pořádně a intuitivně. Takže vinim jen a pouze Valve. 

• SalemCZ

tak já si dělám seznam sám, závodní hry, český hry, valve, star wars, tomb raider a hned je to trochu přehlednější

• SalemCZ

Komu se nelíbil design Steamu tak si měl pusti big picture, tak ten desing je úplně jinej a modernější. 

• SalemCZ

Tak teď nevím jestli za to viníš tvůrce, Valve, nebo tvoji lenost že nevíš že nějaký verze jsou v betách.

• Hslf life 2 nebyl opraven dodnes. Planet Coaster jsem nemohl několik měsíců hrát, protože jejich update pridavajicí tzv TmT mi hru totálně rozbil a byla nehratelna. A to bych si určitě vzpomněl na víc takových případů... Dříve třeba i updaty pro Source SDK, tam také kolikrát po updatu nastal nějaký problém a musel jsem zas jen beznadějně čekat na další patch... 

• Čistě ze zvědavosti - máš nějaký příklad hry, u které se vyplatilo se o hodně (!) vrátit zpět? 🤔

- nemyslím sprasnené patche, jenž byly za pár dní opraveny 

• Jack1947

To je ono ! krásnej tmavě zelenej vzhled jen s My games a Store, tools jojo...

O přehlednosti snad ani nemluvě 😎

• Jack1947

čečeč mluvíš mi z duše tehdy si koupil 56,5Kbps modem to byla panečku rychlost :D

Taky si vzpomínám že se to dost řešilo páč to tam napsali malým písmem v zadu na krabičce že "Hra vyžaduje připojení k internetu" Prostě to tam nebylo vsvětlené a v roce 2004 opravdu každý internet ještě neměl hlAVNĚ V ČR.

• Původní je myslím tenhle http://i.imgur.com/WZlmy4m.png (už jen to, že na tvém je záložka "community" což naznačuje pozdější časy, kdy už i další hry byli na Steamu. 

A ještě perla, BETA Steamu.... http://i.imgur.com/D4iTS0G.gif

Ach ty časy, kdy Steam všichni hatovali a já ho vždy s radostí instaloval, abych mohl zapařit HL2 :)

• Mno, ono upřímně to je dost krkolomné a nedivim se, že to moc vývojářů nedělá. Navíc ještě schované pod záložkou "BETAS", která opravdu původně sloužila jen k tomu, aby se tam dalo třeba dobrovolně přepnout do nějaké bety. Klient by to prostě měl dělat automaticky, případně aby se dalo nastavit updatovaní automatické/na dotaz (monentálně si můžu nastavit cokoli, ale update se mi stejně nuceně stáhne a to pro jakoukoli hru). Skvěle to má řešené GOG, i když si myslím, že i tam by to šlo dát jen trochu víc na oči. Ale jinak tak nějak si to představuju.

• To sváděj na tvůrce her... u hry si můžeš vybrat jakej build hry hrát. Ted jsem to namatkove zkusil např u Factoria, Shadow of Tomb Raider a dalsi (zalozka BETAS). 

Tim to locknes na urcitou verzi.

Ale nekteri tvurci nuti hrat posledni verzi mno... 

• Uvítal bych taky určitou kontrolu nad updaty hry, ale to namSteam nikdy nedá... 

• Jez3vec

Neznám pomalejší klient jak Steam. Každé přepnutí záložky chvilku trvá pár sekund. Navíc po každém spuštění musí Steam vyhodit dvě další okna (rodinný režim a reklama). Na to jak dlouho Steam funguje to je pěkně otřesně povedené.

• Ne asi, HL2 neslo bez netu aktivovat a tim padem ani hrat, doted si pamatuju jak jsem to steloval na telefonnim pripojeni :D :D 

• přitom je to skoro lepší. Nějak postrádám smysl těch dlaždic v knihovně. Mám tam už asi 300 položek a seznam bude vždy přehlednější.

• Jack1947

To mi připomělo to nostalgické že vlastně Steam mě donutil si pořídit INternet... mám takový pocit. když jsem zjistil že CS S a HL2 Mp... nejede bez internetu( mám pocit že jsem cntěl snad HL2 no ale koupil CS S)

Jo rok 2004 nebo kolik heh, to už bylo hooodně dávno😛😉

Do té doby slouží dobře ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit