Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haters gona hate! Mě se to líbí, na odreagování dobrý, kdo v tom hledá logiku, skrytý význam nebo poselství, tak by se měl zaměřit na něco jiného hry tu jsou a byly k zábavě a k ničemu jinému.
  • Po vzoru třeba CSFD.cz by tiscali.cz mohli k trailerům přidat i možnost hodnocení, tento JÚESEJhnůj by si ode mne vysloužil hodnocení ODPAD, je to doposud nejhorší trailer, jaký jsem kdy viděl a obávám se, tak jak to Aleš Smutný řekl, že trailer přesně kopíruje hru. Takže pro mně je hraní této slátaniny tabu, to si radši zahraji stařičký PREY, ten je v porovnání s MoH posledních let reálnější.
    • Běž si hodnotit na csfd, ty experte a neotravuj tady. *6*
      • Takhle se EGO nehoní.
        • Ty to ale musíš vědět, že jo? Ty člene csfd. *5* Takový jako si ty mám nejradši, daj hodnocení odpad a argumentují to jak malé děti ze základní školy... celý csfd je hodně nepovedená parodie na imdb v "českém" podání, aby se tam každej filmovej "expert" a světoznámý "kritik" mohl vykvákat a udělat si dobře, jak to těm režisérům natřel. *5*
          • Jsi mě docela pobavil, ale ten odpad který tu řešíme, jsme již několikrát viděli (jak v hrách tak hlavně ve filmech), jen s jiným jménem. Neoznačil jsem se za odborného filmového kritika a ani na csfd nepíši recenze, ale tento trailer je opravdu trapnej. Pokud jsi jiného názoru, tak buť ale až ho uvidíš po desáté a třeba i s jiným názvem MoH Still reterdation, budeš na to mít jiný názor. Nejdůležitější ze všeho je ale mít tam hvězdy a pruhy, ale ve skutečnosti je v tom zabalené jedno velké smradlavé, hnědé, ho*no, které tu již někdo několikrát úmyslně utrousil.
  • V poslední době se mi hodně líbí články pana Smutného, krásný kritický pohled na dnešní scénu, hlavně co se týče těch akčních AAA titulů...dokonalé shrnutí je v článku o SO: The Line, kde je popisován vyčítán "malý" počet prodaných kusů...
    A k traileru, engine je pecka, graficky to vypadá parádně, ale již po 150 krát provařené klišé, za které může utratit peníze jenom naprostý blb... *11*
  • Sakra, já u toho málem usnul *6*
    • já taky
  • Moje peníze nikdy neuvidí. Akčnáky z 80. let aspon měli vtip, někdy. Tohle je dutá výplň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit