Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V poslední době se mi hodně líbí články pana Smutného, krásný kritický pohled na dnešní scénu, hlavně co se týče těch akčních AAA titulů...dokonalé shrnutí je v článku o SO: The Line, kde je popisován vyčítán "malý" počet prodaných kusů...
    A k traileru, engine je pecka, graficky to vypadá parádně, ale již po 150 krát provařené klišé, za které může utratit peníze jenom naprostý blb... *11*
  • InvisiblE182
    Copak klišé. Horší je, že pak je z toho změť nefungujících skriptů, kde člověk udělá krok vedle a celá super scéna je v rektální oblasti. Myslím, že COD 2 ještě tímhle netrpěly. Člověk mohl říkat, že je to trapný, ale bylo to skutečně působivý. Např. jste byli v zákopu a nad váma jely tanky. Hluk a klepající se obraz samozřejmostí. Možná klišé, ale fajn. V moderních FPS by se stalo, že pokud by jste si poslušně neklekli, tak by vám ty tanky projížděly hlavou a nic by se nedělo. Nevadí mi jejich "mega cool" momenty, ale to že už jim ani nestojí to udělat je pořádně.
    • Jojo scéna s tankama byla parádní na tu dobu,mělo to ten správnej říz a atmosféru 2.sv a nebo když se v jedné misi za rusáky odbouchával ten barák,to bylo na tu dobu něco neuvěřitelnýho.
      • Taky jsem měl tu ruskou část kampaně asi nejradši.
    • ale zase si potom clovek pripada ako v metrixe :D
  • Lynch
    Všechno je to bomba, bezva a cool, určitě parádní grafika, ale jinak mě to přijde jako ukrutná nuda.
  • Sakra, já u toho málem usnul *6*
    • já taky
  • Možná si to stáhnu... ne kecám .)
  • Whoossain
    Přiznávám - chtěl jsem si to koupit. Ale z tohodle videa jsem dostal kopřivku. Ještě pár takových záběrů a na protest spálim americkou vlajku. Ten patetickej patriotizmus mi už leze krkem. Všichni na světě nejsou američani... Mimochodem - uvítal bych nějakou hru ve stylu Světový invaze, kde by soudobá armáda měla tu čest utkat se s emzákama. Blackside Area 51 se moc nepovedla a na takovym Frostbite 2 enginu by to mohla bejt celkem sranda.
  • Cosi
    To mi přijde, že se hry, hlavně střílečky, zasekly u konfliktů z dnešní doby stejně jako před pár lety u druhé světové.
    • deridon
      já bych řekl, že se tam zasekly už déle, ale teď už se to všechno jakoby "digitalizuje" a přesouvá do bližší budoucnosti
  • LOL, "be ready for anything.." a bum autem uprostřed ulice *15*
  • Moje peníze nikdy neuvidí. Akčnáky z 80. let aspon měli vtip, někdy. Tohle je dutá výplň
  • Propaganda ala ACT OF VALOR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit