Přejít na výpis diskuzí
Představuje se Preacher, jeden z hrdinů MoH: Warfighter
1.8.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
všichni jste dutý a vymletý. Hrajte co je a když se Vám to nelíbí, vymyslete něco samy. Neumíte nic?! Tak se neserte do toho, že je to stále dokola opakovaná akce.
PS: Samy byste nedali dohromady ani vteřinu tohoto traileru *1* -
-
PS: Samy byste nedali dohromady ani vteřinu tohoto traileru
Stavil by si sa o 500€?Ak hej tak dotoho idem -
Hlavně že jsem trapnej,ale co píšeš ty,je horší než to moje. Takže pro příště radši pomlč ;) a žádnej Samy tu mezi náma není pokud vím *1*
-
Takže když neumím něco uvařit, tak nemám právo říct, že to jídlo je hnusný? Myslel jsem, že ze žvástů typu "sami by jste to nezvládli, tak to nekritizujte" jsme už na českém internetu vyrostli. *15*
-
A ty jsi dutej nejvíc, ani nemáš svůj názor.Napsat "všichni jste dutý a vymletý" dokáže každej.:P tvoje reakce proste krasny takze sem si vypujcil tvoji ;-) To ze clovek neumi udelat video nebo hru ho prece nediskvalifikuje k tomu aby neco kritizoval kdyz se mu to nelibi. Nebo musim udelat pet AAA her a pak muzu rict negativni nazor?
K clanku: ne vzdycky souhlasim s panem Smutnym ale ted se neda delat nic jinyho.Ale co si budem povidat tyhle strilecky maj jako hlavni napln multiplayer coz me jako singl hraci nesedi ale to je tak vsechno co s tim muzu delat.Navic nechapu co se lidem na tom libi kdyz je to CoD pres kopirak,ale kazdymu se libi neco jinyho.Ovsem stve me to kdyz takle nici me oblibene hry,naposledy treba Ghost recon.Snad se to brzo zmeni . -
-
mainstream se nezmění dokud to lidi (nechci napsat nic urážejícího radši) budou kupovat
-
-
-
nechapem preco sa pri teme medal of honor riesi COD ked prve moh vyslo o 4 roky skor ako COD :D takze nesrat sa do medalu, maju lepsiu atmosku ako COD :D ale hlavne po tomto pride podla mna 2.SV
-
-
cod se resi protoze v pripade takovych techto her sou nazvy zbytecnym slovickarenim a sou volne zamenitelny. Neboli mejme konstantu, v ruznych literaturach ruzne nazyvanou, ktera, stejne jako treba zahadne 'pi', se pouziva v siroke skale typu rovnic.
-
-
Já jsem taky rád, že už jsem konečně dospěl a tyhle hovadiny už mě vůbec nepřitahují.
-
samozrejme ze je to americky vlastenec jinam by to nebyl pravy hrdina
-
na discovery channel dávají pořad o amících co mají obchod se zbraněmi a když je prodávají, takové drahé kousky tak u toho dělají vybuchující show, a jak někde amíci nemají výbuchy je to nuda, podle toho ty hry taky vypadají
-
-
AG alebo SOG ? :) prvý je fajn ale sog je neskutočný sh*t *1* a tie vybuchujúce show na konci sú fakt trochu smiešne. Ale tak iný kraj...
-
Zabudol si na padajuce mrakodrapy
-