Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jednoznacne nejlepsi mmorpg v soucasnosti a vubec vydana
    • Jason_dinAlt
      správně mělo být napsáno:
      "Pro mne jednoznacne nejlepsi mmorpg v soucasnosti a vubec vydana"
      Takhle akorát zbytečně pár lidí naštveš.
  • BoB.2
    Tohle bych si rád zahrál.
  • walltar
    Jak teď hraju SWTOR a GW2 tak mě napadlo, že hra ze star wars s gameplayem GW2 je muj novy sen. *14*
    • pises o TSW? :)
      • walltar
        Co s tím má společného TSW? Nebo to je zkratka pro něco jiného než Secret world?
    • Bohužel, u SWTOR promarněná šance. Ale je to silná značka, možná ještě někdy vznikne MMO ze světa star wars, které se už nebude držet tak při zemi *3*
      • Jsem rád, že se vždy najde někdo, kdo hru pohřbívá. Jestli platí pověry i tady, tak to bude fungovat ještě 10 let minimálně *1*
        • Jenže ty jsi mě nepochopil. Ta hra poběží ještě dlouho, ale já mluvím o promarněné šanci. Měli obrovskou hromadu peněz a jedno z nejslavnějších vývojářských studií na to, aby vzniklo úžasné MMO. Místo toho naservírovali hru bez špetky inovace.
          • přesně tak
  • Tohle má snad ješte horší vývoj postavy než Diablo 3 :)) Mezi levelem 1 a 80 není žádný rozdíl :)) Náhražka WvWvW místo skutečného world pvp :)) Když chcete opravdové MMORPG zahrajte si wowko :)
    • walltar
      Konečně to někdo pochopil ... kdo chce wowko zahraje si wowko, kdo chce něco jiného než wowko a tenhle styl MMO jde si zahrát GW2, EVE, UO.
    • No jo, pořád se najdou lidi (netvrdím, že jsi to ty), kteří budou vzpomínat na to, jak stáli u spawnů a zabíjeli o 20 levelů nižší hráče.

WvW je podle mě daleko lepší než otevřené PVP. Otevřené PVP umí lidem jen hru zničit.
      • to bych nerekl, je to takove fajn napeti a pokud te nekdo bude zabijet stale dokola tak myslim ze to uz hranici se stalkingem a obtezovanim a za to muze byt ban
    • Je tam rozdíl. WvWvW není náhražka, ale je to tak jednoduché na to házet špínu, když o tom absolutně nic nevíš, že jo. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit