Přejít na výpis diskuzí
Přehledný úvod do Guild Wars 2 pro nováčky
25.9.2012 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
správně mělo být napsáno:
"Pro mne jednoznacne nejlepsi mmorpg v soucasnosti a vubec vydana"
Takhle akorát zbytečně pár lidí naštveš. -
No to ti jen preju, ze te to bavi, me to samotnyho prekvapilo, ze uz me to nebavi a urcitym zpusobem me to i mrzi.
-
takhle se maj hry hrát... hezky dobře
-
jednoznacne nejlepsi mmorpg v soucasnosti a vubec vydana
-
Než začnete "brečet", že jste dosáhli levelu 80 a teď nemáte co dělat a že je to na nic atd., chtělo by se to více zamyslet. Dovoluji si sem vložit svůj přístup. Třeba bude můj příspěvek úplná blbost, nicméně tak já přistupuju k hraní her podobných GW.
1. Rozvrhněte si hraní svých postav. Aspoň ze začátku bych se nesnažil vidět všechno a být všude se svou první postavou. Není přeci nutné navštívit všechny regiony hned. Není nutné odehrát všechny regiony 1-15, 15-25 atd. najednou s jednou postavou. K vyexpení v pohodě stačí jeden, dva regiony.
2. Vytvořte si příběh své postavy. Načtěte si něco k lore světa. Aktivně se o svět zajímejte a zakomponujte do něj svou postavu. Prostě jí vdechněte život. Nevynechávejte osobní příběh a zkuste jej číst a pochopit jej.
3. Nesnažte se pořád dělat jednu činnost den co den. Zkoušejte postupně obsah hry. Tu hrajte pve, tu si zkuste pvp, tu se podívejte na crafting atd.
4. Nesnažte se hrou prolítnout sám. Nejste-li naprosto asociální, zkuste se poohlédnout po nějaké komunitě. Zaručuji vám, že s dalšími lidmi se vám bude hrát lépe a "prázdné" chvíle můžete prokládat chatem.
5. Stanovujte si menší cíle, potřebujete-li to. S nějakým cílem se hned hraje lépe. Pokud člověk cokoli dělá bez cíle, brzy se můžou dostavit negativní pocity.
6. Určitě zkuste více povolání. Skoro bych doporučil zkusit hned více povolání na začátku, abyste snížili riziko, že si vyberete postavu, která vás nebude později bavit. Pokud máte více postav s různými povoláními, můžete je prostě střídat tak, aby se nedostavila jednotvárnost a únava z hraní.
7. Uvědomte si, že není nutné mít max. level během dvou týdnů. Tohle je, ač se to občas nezdá, MMO. Nežeňte se tak. *3* -
Já nesnaším asijský styl. Pro mě je to prostě úchylárna pro úchyly. Ale co se týká GW2, je to tam dost mírné. Asijský styl nejvíce jde vidět u rasy člověk. Tuhle rasu tedy nehraju. Pokud jde o Asury, ty jsou dost jedinečné a tak nějak mi nepřipadají "asijské". Naprosto v pohodě jsou charrové a Norni. Ti vypadají slušně.
Když to shrnu, jsem hodně velký odpůrce asijských her a všeho úchylného, co k nám z asie dochází (naopak asijskou tradici ctím) a přesto mi přijde styl GW2 docela přijatelný. -
Proč znovuhratelnost za jinou postavu žádná? Vždyť ta jednotlivá povolání se tak strašně liší! Zjevně sis špatně rozvrhl hraní své první postavy.
-
Není Nácíček ten bílej kocour z pohádky o Mikešovi?
-
No nevím já si WvWvW klidně i soluju (camp jde v jednom člověku zabrat, je to sice těžší, ale jde to...) a v legii chodíme v síle tak kolem pěti lidí jako přepadovky na zabírání campů a napadání jejich posil. Jen když to nejde jinak tak si dáme sraz a spojíme všechny skupinky do větší gruppy tak 40-60 lidí (podle toho kolik lidí máme zrovna na mikráku ve WvWvW), tam se k nám samozřejmě ještě nalepí random takže to ten zerg taky udělá, ale to většinou rychle zase rozpouštíme a vracíme se ke skupinkám... max jedeme jednu větší skupinu (15 lidí) a pár menších po pěti, které ji mohou rychle posílit a jinak jen narušují nepřítele...
Když to jedu takhle tak sice AOE taky používám, ale mnohem méně než by se mohlo zdát...
Takže to není o tom jak náročný hráč jsi, ale v jaké skupině lidí jsi... čistě jen zerg by mě taky nebavil... naštěstí to nikoho v legii a tak chodíme právě ty malé skupinky a spojujeme se jen když není vyhnutí... -
ve WvWvW jde hlavně o to, kdo má větší zerg...jediné co děláš je že točíš AOE skilly :/ nevidím v tom zábavu bohužel..ale asi sem prostě náročnej hráč.
-
Tohle je strašně o tom co chceš hrát... já třeba jsem lvl 80 už docela dlouho a ve WvWvW se rozhodně nenudím... *1*
-
Není co dělat? Co takhle jít bojovat do WvWvW... jsem lvl 80 už dost dlouho (cca týden od startu hry) a stále tam mám co dělat... dung jsem v podstatě ještě nešel, arénu nechodím a jsem pořád jen WvWvW a když je do něj fronta tak odkrývám nižší lokace, případně sháním surky na craft, jen nad legendárkou strávím taky stovky hodin času... a když bude max vybavení tak ve WvWvW bude pořád co dělat... *1*
-
Aha tak nejenom gay ale ještě navíc jasnovidec...jestli jsem správně pochopil význam slova "nácíček" tak tvrdiš, že jsem nácek? To ti poradili hlasy co občas slýcháš v hlavě?
-
Hra mě bavila tak 10 dní cca, po naexpení 80 nemám bohužel jediný důvod se k ní jakkoliv vracet. :/ Otázkou zůstává zda to byly vyhozené peníze nebo ne, osobně si myslím že v dnešní době, kdy je čas opravdu drahý je cokoliv, co hráče zabaví na více jak 20 hodin úspěch :-)
-
Aaaaa, tak nejen zakomplexovanej chudáček, ale ještě ke všemu nácíček *1* Nj, mně to bylo hned jasný. Nejvíc mě na tobě baví, chlapečku, jak si hned dáváš ty zelený jedničky *1* Roztomilý ... Jen tak dál, s takovým přístupem se nedožiješ 15 *3* Ale vlastně ... to je jenom ve fórech žejo, jinak jsi zakomplexovanej a tichej chudáček, kterej se neodváží ani pozdravit. Ty zdrobnělinko *1*
-
Takovym gay stylem píšeš svoje příspěvky běžně, nebo jsi mladá slečna? Ty zdrobnělinky si strč do řiti, děláš ze sebe jenom blbce.
-
... máš malý péro a nebo rodiče tě mlátí nebo co? Takhle zakomplexovanýho chuderku už jsem na netu dlouho nepotkal kamarádíčku *1* Na všechny reagovat, že jsou pi*usové a reta*di ... no chlapče, ty to jednou v životě někam dotáhneš, to je jasný. Jak má někdo jinej názor, hned je reta*d. Běž si vybíjet zlost někam jinam človíčku a nekaz tady ovzduší.
-
Chlapečku, zklidni hormon. Nenadávej, nemluv sprostě a popros rodiče, ať ti koupí novej mozek a čistou držku, táhne ti z ní i po netu. Kolik ti je? 12? Nauč se chovat slušně a pak teprve lez na diskuze, když se neumíš chovat.
-
Pit0mec...prosím nereagujte na toto individuum
-
Co to meles za kokotiny? ArenaNet nemuze za to ze jsi retard....se nedivim ze takovyho pic*use v guilde nikdo nechce nebo s nim nikdo nechce hrat...tahni znasilnovat pandy hlavo