Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je tam rozdíl. WvWvW není náhražka, ale je to tak jednoduché na to házet špínu, když o tom absolutně nic nevíš, že jo. :)
  • Na konci článku jsem napsal, že semi GW2 líbí. Ale asi až tam si nedošel. *2*

O tom, že je GW2 v některých věcech mnohem dál než jiná MMO, nelze pochybovat. Přesto zamrzí, že GW2 není lepší a že postrádá věci, které jsou jinde samozřejmostí. To je škoda.
  • walltar
    Jenom sem rád, že většina nevyžaduje anální sondu při hraní ... to už bych asi fakt přestal hrát.
  • walltar, idealistický a menšinový přístup. Ranky jsou prostě žádané. Jsou dalším motivem pro hráče. Je to sice blbost, ale hráče nějaký pěkný obrázek u jejich avatara, nebo někde v jejich účtu prostě potěší. Já se pozastavoval nad tím, proč to tak Arenanet odflákla? Proč tam dala takové ranky, jaké tam dala. Mimochodem, bez statistik ti ani geniální mozek neřekne, jak si stojíš v rámci celé komunity. To prostě nejde. Proto tu je statistika - teda v GW2 není. *3*
  • walltar
    Já právě hraju tak 15 let a nikdy sem to nepochopil ... proč člověk potřebuje statistiky, které mu řeknou jak na to je? Není schopný použít vlastní mozek a zhodnotit jak na tom je? Dřív tu nebyli věci jako achievmenty a pvp ranky ... nikdo to nepotřeboval. Už si lidi nejsou schopní užít hru? Já sem se nikdy na ranky v žádné hře nedíval a level je imho to nejhorší co kdy MMO potkalo. A pokud ti prostá hra nestačí tak bys neměl hrát ... di dělat něco jiného!
  • Ah kámo, mě došlo, že nejde o recenzi. Jen se ti snažím naznačit, že fandové GW2 umí být nepříjemní vůči jakékoliv kritice. Musíš vyvažovat.
  • To je blbost. Skoro bych řekl tupý idealismus. Víš, proč se např. do Call of Duty přidaly hodnosti? Odpověď je jednoduchá: Lidi chtějí ranky, lidi chtějí mít nějaké body, kterých dosáhnout. Skill. LOL. Co to jako je, když to není nějak hmatatelné? Víš, proč existují statistiky k fps hrám? Aby si lidi aspoň trochu mohli "sáhnout" na ten svůj úspěch. Je to tak jednoduché. Chápeš to? Asi začínáš s hrami, jinak si tvou nevědomost neumím vysvětlit. A nebo patříš k idealistům, kteří si myslí, že prostá hra stačí. Ale nestačí a to drtivé většině lidí. Vem si tohle moudro. Takový dárek ode mě. *14*
  • ja pvp nehral jen reaguju na ten post co píše že tam nejsou ranky
  • No oni zametají průsery, kdy jim vůbec nefungují některé questy, dungy a tak. To si prostě nemohou dovolit neopravit. *3*
  • 1. V spvp jsou zvířata jen zbytečností a překážkou. Myslíš, že ti namačkaní žraloci dodávají "uvěřitelnosti světa". LOL

2. Když mohou v LOTRO srnky odbíhat od bojů a od hráčů, měly by i v GW2. Co je na tomhle špatného? Chci něco, co zvládli jiní bez problémů před mnoha lety.

3. Psal jsem pouze to, co se mi nelíbí. Bylo by toho více, ale samozřejmě převažují pozitivní dojmy. Jen zaboha nepochopím, proč jsou ve hře takové nesmyslné nedodělanosti. Myslíš, že ranky v pvp jsou super? Viděl si někdy ranky v jiných a daleko horších MMO? Napovím: V GW je to hanba a k smíchu. Hrál si trochu více WvW? Jak tě bavilo to zlouhavé běhání? Super, co? *7*
  • Nebudu tu psát stokrát opakovaná pozitiva GW2. Ty byly zmíněny. Já napsal pouze věci, které se mi nelíbí... Rozhodně jsem nepsal žádnou recenzi. To snad došlo všem kromě tebe. *3*
  • Víš, proč jsou v Battlefieldu, Call of Duty atd. ranky? Protože je lidé chtějí! Motivace je nutná. Všichni to pochopili kromě tebe a tvůrců GW2. *3*
  • dik zkusim:) (ale hraje tu hru jeste vubec nekdo?)
  • Tohle má snad ješte horší vývoj postavy než Diablo 3 :)) Mezi levelem 1 a 80 není žádný rozdíl :)) Náhražka WvWvW místo skutečného world pvp :)) Když chcete opravdové MMORPG zahrajte si wowko :)
  • czechtek
    můžu doporučit Rift a classu Warden nejzábavnější healer co jsem hrál.
  • czechtek
    1.lvl scaling pouze dolů
    2.equip ve hře není otázka jen vzhledu(pve+wvwvw)
    3.Nafarmit legendarku neni úplně easy jak tady někdo psal...alespoň pro mě
    4.V pvp jsou ranky(mám od vydání rank 15 a to docela pvp hraju) + odměny v podobě hezčího vybavení
    5.Dungeony jsou těžké a je potřeba mít i vyváženou skupinu tzn. určité role ve hře jsou a není úplně jendo s kým jdete hrát. Např. Mesmer a Guardian jsou vždy žádaní.
    6. Není to Chuck Norris tahle hra není dokonalá a nečekejte zázraky

Jenom aby bylo jasno na diskuzích o této hře se objevují různé nepravdy.

A nakonec otázečku: Zkoušel jste někdo jít do pure Healing gearu + skillu a jak moc se to projeví na leceni ?... dá se hovořit alespoň o support healerovi?
  • hanba mě fackuje za ty překlepy
  • nbožemuj dyť za pvp dotavaš rank + věcky na sebe aby jsi nevypadal jako vesničan když tam bojuješ. A pokud proti tobě běží týpek v hadru a nebo Frajer v uber brneni a obrovskym ohnivym mecem tak je to rozdil :-) proste uz mas vetsi respekt me se tohle teda dost libi a naopoak kdyz v hadrech vesnicana sejmes uber vypadajiciho typka tak mas vetsi radost :-)
  • hraju za Rangera a : healing elite, healing pet, healing skill s healing power gearem by se dalo rict ze muzes byt healer ale furt to bude spis takovej support :) a i guardian a ele maji hodne heal skillu.
  • Zelenej
    ja te klidne zneužiju :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit