Přejít na výpis diskuzí
Přehledný úvod do Guild Wars 2 pro nováčky
25.9.2012 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Z Citadel of Flame vypada pekne s tmavou barvou. Nic ovsem nemeni na tom, ze az to ziskas, tak uz neni moc co delat a ziskat ten set neni na dlouho.
-
Jsem na tom podobně, po 70 hodinách ( podle /age ve hře) mám lvl 46 a užívám si to jako prase. Nikam se neženu, protože to hraju prostě pro zábavu. Až udělám lvl 80, tak rozehraju novou postavu...
-
to bych nerekl, je to takove fajn napeti a pokud te nekdo bude zabijet stale dokola tak myslim ze to uz hranici se stalkingem a obtezovanim a za to muze byt ban
-
To bys nesměl slintat jenom na obrázky ze hry. Popros rodiče ať ti daj litr a tu hru si kup...idiote
-
ja mam jen lvl 48 ale jestli dosahnu 80 a bude me to porad bavit tak budu farmit legendarni zbrane a sbirat brneni, i kdyz me stve ze pro thiefa vetsinou ty exoticke brneni vypadaji dost blbe
-
lol nic takoveho tam neni muzes si udealt postavu jakou chces a oci se daji menit
-
podobne jsem to videl ve SWTOR
-
endgame hry = zadny
znovuhratelnost za jinou postavu = zadna
nesmyslne pvp
system guild atd naprosto k nicemu, kazdy si vystaci solo
Jediny klad teto hry je prvotni levelovani za svou prvni postavu, levelovani opravdu nadchne, system eventu pekny, ale po dosazeni max urovne, razem vse skonci ... skoda. -
wtf "hrad" *1* .. idem ja uz radsej spat *1*
-
hrad cod naozaj chce motivaciu.. ani sa nedivim, ze tam museli dat ranky *1*
-
tedka je nejakej zasadni patch nova classa atd. tak asi jo....ale dlouho jsem to nehrál.
-
Vstříc mase a odstřihnout marginální skupinky nenávistných antiasiatských xenofobů *3* Dělám si legraci ... jen mě prostě extrémě se*e ta asiatská estetika. Je to debilní a v těch postavičkách pak vidím jenom kreslený japonský po*no. Možná si to zahraju, ale dopředu říkám, že kde budu moct, tak budu mlátit ty malý techno zm*dy s velkou hlavou a očima jak z degenerovanýho Disneyho. Zlatý pandy ve wowku ... *9*
-
Zvykej si ... většina hráčů to vyžaduje. Počkej až příjdou s anální sondou. *1*
-
Já to hrát chci ... ale ku*va!!!! .... PROČ tam narvali ty asiatský uchylárny, hermafrodití ksichty, dementní stříbrný pseudoneopunk účesy a obrovský oči?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nj ... je potřeba to tlačit i na východ, ale KU*VA, pro Asiaty by byla větší exotika třeba vikingská tematika nebo i blbej slovenskej bača s čepicí a valaškou!!!!!!!! *16*
-
1. no to beru jako instant 80 :-) ne jako lvl scaling
3.Ale čím vyšší rank tím lepší teda hezčí itemy si můžeš pořídit. Jinak máš pravdu chtělo by to nějakou vetší motivaci. I když jsou tam tournamenty to je taky docela motivace .-)
5. To mě právě zajímá podle mě s healing power třeba 2000 to bude "dávat" kotel... -
Konečně to někdo pochopil ... kdo chce wowko zahraje si wowko, kdo chce něco jiného než wowko a tenhle styl MMO jde si zahrát GW2, EVE, UO.
-
Že se nemusí čekat na max levelů pro hraní pvp je samozřejmě více než dobře. Tohle by snad nikdo neměl kritizovat. Tedy pokud si tím end game obsahem myslel pvp. Pokud ne, moc toho end game obsahu tam věru není. Snad zatím..
-
No jo, pořád se najdou lidi (netvrdím, že jsi to ty), kteří budou vzpomínat na to, jak stáli u spawnů a zabíjeli o 20 levelů nižší hráče.
WvW je podle mě daleko lepší než otevřené PVP. Otevřené PVP umí lidem jen hru zničit. -
Hodně skillů mají, ale jak moc jsou efektivní. Podle mě dost málo. Healer proste ve hře není. O tankovi by se dalo říct, že tam je, ale není to ten klasický tank, jakýho známe z MMO.
-
1. Scaling jde i nahoru - viz posun na lvl 80. *3*
2. To není, ale taky neznamená nějak zásadní výhodu. Což je ale dobře dle mého názoru.
4. Ranky jsou. Ale jejich kvalita je opravdu slabá. Rank 1-xy králíček, rank 10-xy Srnka či co atd. To je teda docela špatný vtip. Pro mě nulová motivace - jako by tam ty ranky nebyly.
5. Chybí healer, což je velká škoda. Každý se musí na prvním místě spolehnout na svůj heal. Pro mě - člověka, který vždy hrál za healera, je to nezvyk. Asi bych posílil týmové healy některým classám.
6. Čistá pravda.