Přejít na výpis diskuzí
Přehlídka amerických letadel z World of Warplanes
25.6.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
WoWP ... děkuji za spam , přístup do Bety jste mi však zapoměli poskytnout .
Tohle mi vadí a ani jsem ještě nic z té hry neviděl na vlastní oči . -
Kdyby radeji misto teto chystane splasky poradne vypilovali k dokonalosti WoT jelikoz posledni patch neopravuje zadne zname bugy, jinymi slovy "neznam neni bug" a prave naopak tento patch jeste dalsi nesmysly, ktere maji zneprijemnit hrani pridava, jako megaucinek HE strel artyhyen, na nekterych mapach v tezce znevyhodnena utocici strana a take v poslendnim patchi opet nerfli prisun kreditu, no co takhle si bolsevici z Beloruska predstavuji F2P, ktere kdyz chcete opravdu hrat, tak zaplatite daleko vice, nez jsou mesicni poplatky hnus ... maji to vsak ty prochlastane mozky vodkou dobre vymyslene.
-
Předevčírem sem dostal prístup do alfy, bety, či co to je... Booože to je ale sra*ka *9* Tohle se teď hraje na konzolích?
-
-
WOT je výborný ale WOWP je fakt sra*ka
-
-
si zapomnel rict ze je to tvuj osobni nazor, cili jeden ze 6 miliard, bez nejakych argumentuu... takze asi jeste mene vyznamny...
-
-
Ta hra má šílené ovládání dělané primárne pro myš, letadla se chovají absolutne nelogicky, divne a bez minimální snahy napodobit svuj vzor, je tam šílená konzolová arkádovitost, šílene hnusná grafika (neverte trailerum), neco jako letecke bojove manevry absolutne nehrozí, celé je to jen šílené točení a střílení, šílená nuda...
Tahle hra je šílená v tom nejhorším možném smyslu, ale jestli si dokáže vytvorit silnou komunitu jako WoT (kterej ale celkem chápu), tak čest jejím tvurcum a amen s náma, protože budoucnost je černá a strašná *8*
Radeji budu doufat v ten Thunder *1* -
-
Jo War Thunder: World of Planes doporučuju, ti hoši mají technologii(autoři Birds/Wings of Prey), aby z toho udělali hodně dobrou záležitost, sice mi připadá, že mají možná až moc velké plány s věcmi jako dynamické kampaně apod. ale uvidíme. Jen by nebylo na škodu, kdyby trošku poladili prozatím naznačenou cenovou politiku, kterou bych si opravdu představoval trochu zjemnit. Zvlášť, pokud budou chtít/muset bojovat s konkurencí od Wargamingu.
-
-
Dík za tip. Vypadá to dobře...,ale to vypadalo i Wing/Birds of Prey a nehrálo se to, o nedodělcích nemluvě, tak jako starej dobrej(nejlepší) Sturmovik. A dynamická kampaň je něco co mě do dneška vrací k Falconu, takže pokud je to nesežere, tak to vypadá zatraceně zájimavě. O WoWP bych jen jen přidával přilejvání ho**n, protože v těch ta hra je až po kokpit.
-
-
-
-
-
Ne, tohle je krasna budoucnost. F2P muze byt sracka, protoze nemusis platit.
-
-
Dvě otázky:
1. Někde jsem četl, že jsou tahle MMO v podstatě P2W. Co je na tom pravda?
2. Četl jsem, že je možné ovládat letadla pouze myší a nikoli joystickem či klávesnicí. Je to pravda?
Díky za případné odpovědi.
Jinak samozřejmě to vypadá hodně zajímavě. Tanky mě nezajímají, ale letadla, to je jiná. -
-
Díky všem za reakce. Letadélka jsou zajímavá. *14*
-
-
Jo je to Pay2Win, spousta žvatlalů ti bude tárat, jak se zlatá munice nepoužívá apod. je to jenom kec, hraju v jednom z TOPových českých klanů WoT a je to tam velice dobře vidět. Sou tam lidi, kteří ani v randomu jinak než zlatou municí nestřílí.
V podstatě není možné spoléhat na staty tanků, to samé bude v případě letadel(a následně lodí) a to já osobně považuju za voser. Ano, můžu se naučit staty tanků, parametry pancířů a děl, nasbírat zkušenosti ze hry, ale pak stačí potkat jednu zazobanou buznu a je to všecko v prdeli, protože mi v klidu provalí do věže díru jak do krávy něčím, co by bez zlata nemělo nárok z dané pozice tu věž prostřelit.
Jo a ovládání je dost tragické a primárně uzpůsobené pro myš. Mělo by jít překonfigurovat, ale nedá se říct, že by se mi to nějak extra dařilo, mají to zabugované a vzhledem k tomu, že prim hraje myš a ta funguje, tak je to typicky věc, jejíž opravování mají někde na konci kilometrovýho seznamu jiných věcí, včetně přidání pár desítek až stovek letadel, což je stejně jako u WoT jejich základní zájem. Co z toho, že se 2 roky hraje jeden otravnej herní mód furt dokola. Nezájem, hlavně, že přidáme další tanky. Do tanků teď přidali další 2 módy, stojej totálně za vyližprdel a ještě si člověk nemůže zvolit, co chce hrát, takže končí s nevhodnýma tankama v nevhodných modech apod.
Jo ještě bych dodal základní poučku, všechno, kompletně všechno co vychlastaní Bělorusi vyrobili je totální random, jen generátor náhodných čísel, logika v tom neexistuje. Na Wiki si přečtete rozsáhlé elaboráty o fungování toho a onoho, čímž se baví pomatení hráči s psychopatickými sklony, realita je taková, že je to čistý náhodný generátor úplně ve všem... Náhodné jsou zásahy, poškození, kompletně všecko. Stejné to bude v letadlech samozřejmě. -
-
Co zas places. Tak zrus ucet. Je to F2P zdarma. Hraju to rok mam T8. Z 99% hraju RANDOM. Odemceny i T9. Jasne, ze s T8 hlavne strelivo je drazsi (1050 za ks). Ale porad body nahraju, ze s tim T8 muzu hrat v pohode. Si uvedom, ze je to F2P tedy nemuzes mit celou hru zdarma ale porad 3/4 nebo spis 4/5 (T8 z T 10) hry se daji hrat zdarma uplne v pohode. Zasahy nejsou nahodne. Tam kam mirim do tech mist i zasahnu. Kazde delo ma svou presnost. Tedy kdyz mas 0,4/100 znamena, ze nepresnost je 40cm na 100m, tedy kdyz strilis na 500m tak to mas 0,4m x 5 = 2 m. Neznamena, ze porad mas odchylku 2m. Presnost dela treba 0,4/100 je maximalni odchylka. Proto si myslis, ze je to nahodny. Si uvedom, ze nestrilis jako s laserem po primce.
Ale LETADLA si neumim predstavit. To asi nebude tak zabavny. To spis ty lode budou zase dobry jako WOT. Protoze to bude zrejme jako Battlestation Midway a to byla zabava.
-
-
-
Pokud to s hrou myslis nejak vazne, tak minimalne od Tieru 8 je premiovej (placenej) ucet nutnost.
-
-
Presne tak! Nagrindovad bez premiaku na nejaky jeste vyssi tanky nez Tier 8 je opravdu nadlidskej ukol.
-
-
Od Tieru 8 je to opravdu těžké, odehrát bitvu a neprodělat bez VIP účtu, ale dá se to. Pokud nechceš platit VIP, vyplatí se ponechat si nějaký tank tier 5 pro "farmaření". Tier 5 vydělavá solidní kredity a jednou bitvou si zaplatíš 2 s tierem 8. Takhle se dá zůstat čistě F2P, pokud tohle někomu vadí, tak mu nezbude než platit nebo přestat hrát. Pořád, ale jako hra "zdarma" nabízí hodně zábava a s kamarády v platoonu hodně dobrou porci.
-
-
No bez clan wars to nejde .... a to je kámen úrazu . Sem tam si zastřílet se dá , ale stát na místě bez premia :/ ....
-
-
Kdybych vedel, ze mi s tier 8 tankem vyhra a kopa znicenych nepratelskych tanku nevydela ani na podelany naboje za jedno kolo, tak bych se jim na to vys*al uz od zacatku. Predpokladam, ze u teto hry to bude uplne stejne ... Nikdy vice
-
-
-
Ad1. - Hra se dá úplně v klidu hrát bez jakýchkoli dotací. Platící hráči mají 2xExp a 2x credity (platidlo ve hře)..mají také možnost si koupit bonusové tanky, které jsou dobré hlavně na vydělávání kreditů. Dále si mohou koupit bonusové střelivo, ale to se využívá spíše v clan wars, v normálních bitvách by se nedoplatili. Za rok co WoT hraji, jsem si koupil jen další místa v garáži, abych mohl mít více tanků. Ale nutnost investovat tu opravdu není. Ad2. Hra se primárně ovládá myší, ale vše lze přenastavit. Já hraji na šipkách. Joystick bohužel nemám a tak nemůžu poradit.
-
-
by me zajimalo jak je resena sila tech letadel...u tanku to muze nejak vyrovnat znalost mapy a podobne, ale u letadel mate ciste nebe, kde vas stihacka sfoukne jako svicku, neni kam se schovat atd...
-
WoW kašlete, to co by vás mělo opravdu zajímat, je War Thunder (dříve War of Planes).
Vlastním betu pro obě hry a musím říct, že je to jak nebe a dudy, navíc WT poskytne několik úrovní realizmu, takže si ho zahrají jak simulátoroví nadšenci (tohle je potřeba brát s rezervou, úroveň simulace ve final ještě není známá), tak vyznavači arkád *5*
Již v beta verzi je aktivních několik stovek hráčů, takže se není třeba bát ani o množství aktivních hráčů ... -
-
na strankach thunderu je napsane, ze hra je teprve v uzavrene alfe, nebo se tam da uz nejak dostat ?
-
-
Ahoj, je to uzavretá beta (nie alfa), do bety sa dá príhlásiť - na hlavnej stránke vpravo hore. Môže ale chvíľu trvať, kým ťa tam pozvú a nemusia ťa pozvať vôbec. Je to dosť o šťastí.
-
-
Inak hra vyzerá vážne zaujímavo, aj keď v bete je zatiaľ prístupný len ten najarkádovejší režim a dá sa hrať len jednoduchá rýchla bitka, ale celkovo pekne zvolili pomer medzi arkádou a simuláciou (je napr. možné lietadlo dostať do spinu). Je podporovaný TrackIR, nadruhej strane je možné hrať na šípkach (Joy ale odporúčam, aspoň nejaký lacný).
Naviac sľubujú skutočne dynamickú kampaň, na toto som moc zvedavý *4*
Na konkurenciu Cliffs of Dover to nevidím, zato by to mohol byť konečne poriadny multiplayerový polet (hardcore simulátry sú v MP na okraji záujmu a človek je rád, že vôbec má s kým lietať, tu to vážne nehrozí, dokonca ani v uzavretej bete). Len treba dúfať, že do finálu dajú nejaké zaujímavé módy, niečo ako dobýjanie letísk a pod. -
-
Fungovala střední úroveň realismu pokud vím. Aspoň v té mám ve statistikách většinu zápisů. Až teď od posledního velkého updatu mi to házelo do té nejarkádovější, ale v té střední to bylo pro neextrémní piloty myslím dost zajímavé.
-
-
-
-
-
Kombinace grafiky a fyziky mi zatím dává pocit, jako by ślo o Rc letadýlka :-O, což by tak=e nebylo úplně zlé :o) příjde to někomu taky tak, nebo jsem ještě rozespalej? :D
-
-
no, to ale urážíš RC letadla, teda aspoň ty kvalitní...
-
-
Na také-to príjemné domáce žuvanie.
-
dvouplosniky VS stihace ?!! co chteji jak poresit ?
a to do hry cpou radoby neuskutecne projekty US, SSSR a Nemecka -
-
nijak, oni takové problémy neřeší, prostě tier 1 je dvojplošník s 2ma trapnýma kulometama, první, co se stane, že ve druhé hře potká tier 3-4 stíhačky schopný vytáhnout 2x takovou rychlost, nemluvě o stoupavosti, manévrovatelnosti a hlavně daleko líp vyzbrojený, takže ten tier 1 papírák sundají, než si vystřelí a on se bude skvěle bavit, zaručeně...min. to budou Wargaming fanboys tvrdit, že on si to ten tier 1 vlastně strašně užívá, že ho farměj bez výstřelu a vychlastaný Bělorusi se úpravama matchmakingu nezabejvaj, protože narozdíl od přidávání letadel to pro ně nemá tu správnou příjmovou finanční hodnotu
-
Tak jistě že je tam cpou. Ve WoT taky najdeš řadu prototypů a ne všechny tanky byly v sériové výrobě. O to je to lepší....
-
-
ve WoT byly tanky z rozmezi 1934 az 1946
ty letadla tu jsou od 1913 az 1980 ! -
-
jo? to řekni půlce Sovětského technologického stromu, že je do roku 46, stroje typu IS-4, IS-7, IS-8, T-54, T-62 apod. se tomu rády zasmějí
-
Co?!?! A jaký?
-
Pohybují se v podobném rozsahu. Za druhé války stále aktvině létaly jak vrtulové dvojplošníky, tak tryskové stroje.
-
-
jedine tryskove letadlo bylo nemecke me262 a to par kusu v roce 1945
-
-
Me262 vyrobili kolem 1400 ks od dubna 44, Ar-234 (asi 200), He 162 (asi 300)
Britský Gloster Meteor do války zasáhl. Další kusy jsou spíš v počtu kusů max desítek, ale stále existovaly a alespoň některé byly pokusně nasazeny.
-
-
-
Alespoň bude lítat hodně třísek *15*
-
-
-
Nejsem znalec a nevím jak ve druhé, ale v první lítaly hlavně dvouplošná letadla, vypadají neohrabaně, ale opak je pravdou
-
To jsou ale stihaci dvouplosniky...
-
-
frčí to pekne, jak na lanke