Přejít na výpis diskuzí
Přehlídka amerických letadel z World of Warplanes
25.6.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
Si nebudu kupovat kazdeho pul roku pc, jen kuli tomu ze pouzivaji vymaštený BigWorld. Kdyby tam ty castice nedavali, nebo dali moznost je kompletne vypnout tak neni zadny problem.
Jak v tankách, sniper mod cez krovi, propad fps jak kráva, od nake verze 7.2 (nejstem jediny komu to dela). A absolutne nezajem to resit. -
No bez clan wars to nejde .... a to je kámen úrazu . Sem tam si zastřílet se dá , ale stát na místě bez premia :/ ....
-
WoWP ... děkuji za spam , přístup do Bety jste mi však zapoměli poskytnout .
Tohle mi vadí a ani jsem ještě nic z té hry neviděl na vlastní oči . -
Co zas places. Tak zrus ucet. Je to F2P zdarma. Hraju to rok mam T8. Z 99% hraju RANDOM. Odemceny i T9. Jasne, ze s T8 hlavne strelivo je drazsi (1050 za ks). Ale porad body nahraju, ze s tim T8 muzu hrat v pohode. Si uvedom, ze je to F2P tedy nemuzes mit celou hru zdarma ale porad 3/4 nebo spis 4/5 (T8 z T 10) hry se daji hrat zdarma uplne v pohode. Zasahy nejsou nahodne. Tam kam mirim do tech mist i zasahnu. Kazde delo ma svou presnost. Tedy kdyz mas 0,4/100 znamena, ze nepresnost je 40cm na 100m, tedy kdyz strilis na 500m tak to mas 0,4m x 5 = 2 m. Neznamena, ze porad mas odchylku 2m. Presnost dela treba 0,4/100 je maximalni odchylka. Proto si myslis, ze je to nahodny. Si uvedom, ze nestrilis jako s laserem po primce.
Ale LETADLA si neumim predstavit. To asi nebude tak zabavny. To spis ty lode budou zase dobry jako WOT. Protoze to bude zrejme jako Battlestation Midway a to byla zabava. -
Dík za tip. Vypadá to dobře...,ale to vypadalo i Wing/Birds of Prey a nehrálo se to, o nedodělcích nemluvě, tak jako starej dobrej(nejlepší) Sturmovik. A dynamická kampaň je něco co mě do dneška vrací k Falconu, takže pokud je to nesežere, tak to vypadá zatraceně zájimavě. O WoWP bych jen jen přidával přilejvání ho**n, protože v těch ta hra je až po kokpit.
-
Kdyby radeji misto teto chystane splasky poradne vypilovali k dokonalosti WoT jelikoz posledni patch neopravuje zadne zname bugy, jinymi slovy "neznam neni bug" a prave naopak tento patch jeste dalsi nesmysly, ktere maji zneprijemnit hrani pridava, jako megaucinek HE strel artyhyen, na nekterych mapach v tezce znevyhodnena utocici strana a take v poslendnim patchi opet nerfli prisun kreditu, no co takhle si bolsevici z Beloruska predstavuji F2P, ktere kdyz chcete opravdu hrat, tak zaplatite daleko vice, nez jsou mesicni poplatky hnus ... maji to vsak ty prochlastane mozky vodkou dobre vymyslene.
-
Jo War Thunder: World of Planes doporučuju, ti hoši mají technologii(autoři Birds/Wings of Prey), aby z toho udělali hodně dobrou záležitost, sice mi připadá, že mají možná až moc velké plány s věcmi jako dynamické kampaně apod. ale uvidíme. Jen by nebylo na škodu, kdyby trošku poladili prozatím naznačenou cenovou politiku, kterou bych si opravdu představoval trochu zjemnit. Zvlášť, pokud budou chtít/muset bojovat s konkurencí od Wargamingu.
-
tak si asi flash lover s řádným equipem pro akceleraci flashe, jakožto základního stavebního prvku pravděpodobně nejdebilnějšího engine na světě-BIG WORLD...
i kdyby to postavili na Quaku 3, chodilo by to líp a bylo to rychlejší -
nijak, oni takové problémy neřeší, prostě tier 1 je dvojplošník s 2ma trapnýma kulometama, první, co se stane, že ve druhé hře potká tier 3-4 stíhačky schopný vytáhnout 2x takovou rychlost, nemluvě o stoupavosti, manévrovatelnosti a hlavně daleko líp vyzbrojený, takže ten tier 1 papírák sundají, než si vystřelí a on se bude skvěle bavit, zaručeně...min. to budou Wargaming fanboys tvrdit, že on si to ten tier 1 vlastně strašně užívá, že ho farměj bez výstřelu a vychlastaný Bělorusi se úpravama matchmakingu nezabejvaj, protože narozdíl od přidávání letadel to pro ně nemá tu správnou příjmovou finanční hodnotu
-
Ehm, doporučuji lepší počítač, tohle se mi ještě nestalo
-
jo? to řekni půlce Sovětského technologického stromu, že je do roku 46, stroje typu IS-4, IS-7, IS-8, T-54, T-62 apod. se tomu rády zasmějí
-
no, to ale urážíš RC letadla, teda aspoň ty kvalitní...
-
Fungovala střední úroveň realismu pokud vím. Aspoň v té mám ve statistikách většinu zápisů. Až teď od posledního velkého updatu mi to házelo do té nejarkádovější, ale v té střední to bylo pro neextrémní piloty myslím dost zajímavé.
-
Jo je to Pay2Win, spousta žvatlalů ti bude tárat, jak se zlatá munice nepoužívá apod. je to jenom kec, hraju v jednom z TOPových českých klanů WoT a je to tam velice dobře vidět. Sou tam lidi, kteří ani v randomu jinak než zlatou municí nestřílí.
V podstatě není možné spoléhat na staty tanků, to samé bude v případě letadel(a následně lodí) a to já osobně považuju za voser. Ano, můžu se naučit staty tanků, parametry pancířů a děl, nasbírat zkušenosti ze hry, ale pak stačí potkat jednu zazobanou buznu a je to všecko v prdeli, protože mi v klidu provalí do věže díru jak do krávy něčím, co by bez zlata nemělo nárok z dané pozice tu věž prostřelit.
Jo a ovládání je dost tragické a primárně uzpůsobené pro myš. Mělo by jít překonfigurovat, ale nedá se říct, že by se mi to nějak extra dařilo, mají to zabugované a vzhledem k tomu, že prim hraje myš a ta funguje, tak je to typicky věc, jejíž opravování mají někde na konci kilometrovýho seznamu jiných věcí, včetně přidání pár desítek až stovek letadel, což je stejně jako u WoT jejich základní zájem. Co z toho, že se 2 roky hraje jeden otravnej herní mód furt dokola. Nezájem, hlavně, že přidáme další tanky. Do tanků teď přidali další 2 módy, stojej totálně za vyližprdel a ještě si člověk nemůže zvolit, co chce hrát, takže končí s nevhodnýma tankama v nevhodných modech apod.
Jo ještě bych dodal základní poučku, všechno, kompletně všechno co vychlastaní Bělorusi vyrobili je totální random, jen generátor náhodných čísel, logika v tom neexistuje. Na Wiki si přečtete rozsáhlé elaboráty o fungování toho a onoho, čímž se baví pomatení hráči s psychopatickými sklony, realita je taková, že je to čistý náhodný generátor úplně ve všem... Náhodné jsou zásahy, poškození, kompletně všecko. Stejné to bude v letadlech samozřejmě. -
Me262 vyrobili kolem 1400 ks od dubna 44, Ar-234 (asi 200), He 162 (asi 300)
Britský Gloster Meteor do války zasáhl. Další kusy jsou spíš v počtu kusů max desítek, ale stále existovaly a alespoň některé byly pokusně nasazeny. -
jedine tryskove letadlo bylo nemecke me262 a to par kusu v roce 1945
-
Co?!?! A jaký?
-
Díky všem za reakce. Letadélka jsou zajímavá. *14*
-
Pohybují se v podobném rozsahu. Za druhé války stále aktvině létaly jak vrtulové dvojplošníky, tak tryskové stroje.
-
Ta hra má šílené ovládání dělané primárne pro myš, letadla se chovají absolutne nelogicky, divne a bez minimální snahy napodobit svuj vzor, je tam šílená konzolová arkádovitost, šílene hnusná grafika (neverte trailerum), neco jako letecke bojove manevry absolutne nehrozí, celé je to jen šílené točení a střílení, šílená nuda...
Tahle hra je šílená v tom nejhorším možném smyslu, ale jestli si dokáže vytvorit silnou komunitu jako WoT (kterej ale celkem chápu), tak čest jejím tvurcum a amen s náma, protože budoucnost je černá a strašná *8*
Radeji budu doufat v ten Thunder *1*