Přejít na výpis diskuzí
Přehlídka amerických letadel z World of Warplanes
25.6.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
si zapomnel rict ze je to tvuj osobni nazor, cili jeden ze 6 miliard, bez nejakych argumentuu... takze asi jeste mene vyznamny...
-
WOT je výborný ale WOWP je fakt sra*ka
-
Od Tieru 8 je to opravdu těžké, odehrát bitvu a neprodělat bez VIP účtu, ale dá se to. Pokud nechceš platit VIP, vyplatí se ponechat si nějaký tank tier 5 pro "farmaření". Tier 5 vydělavá solidní kredity a jednou bitvou si zaplatíš 2 s tierem 8. Takhle se dá zůstat čistě F2P, pokud tohle někomu vadí, tak mu nezbude než platit nebo přestat hrát. Pořád, ale jako hra "zdarma" nabízí hodně zábava a s kamarády v platoonu hodně dobrou porci.
-
Ne, tohle je krasna budoucnost. F2P muze byt sracka, protoze nemusis platit.
-
Kdybych vedel, ze mi s tier 8 tankem vyhra a kopa znicenych nepratelskych tanku nevydela ani na podelany naboje za jedno kolo, tak bych se jim na to vys*al uz od zacatku. Predpokladam, ze u teto hry to bude uplne stejne ... Nikdy vice
-
Alespoň bude lítat hodně třísek *15*
-
Předevčírem sem dostal prístup do alfy, bety, či co to je... Booože to je ale sra*ka *9* Tohle se teď hraje na konzolích?
-
ve WoT byly tanky z rozmezi 1934 az 1946
ty letadla tu jsou od 1913 az 1980 ! -
Presne tak! Nagrindovad bez premiaku na nejaky jeste vyssi tanky nez Tier 8 je opravdu nadlidskej ukol.
-
Pokud to s hrou myslis nejak vazne, tak minimalne od Tieru 8 je premiovej (placenej) ucet nutnost.
-
Tak jistě že je tam cpou. Ve WoT taky najdeš řadu prototypů a ne všechny tanky byly v sériové výrobě. O to je to lepší....
-
Inak hra vyzerá vážne zaujímavo, aj keď v bete je zatiaľ prístupný len ten najarkádovejší režim a dá sa hrať len jednoduchá rýchla bitka, ale celkovo pekne zvolili pomer medzi arkádou a simuláciou (je napr. možné lietadlo dostať do spinu). Je podporovaný TrackIR, nadruhej strane je možné hrať na šípkach (Joy ale odporúčam, aspoň nejaký lacný).
Naviac sľubujú skutočne dynamickú kampaň, na toto som moc zvedavý *4*
Na konkurenciu Cliffs of Dover to nevidím, zato by to mohol byť konečne poriadny multiplayerový polet (hardcore simulátry sú v MP na okraji záujmu a človek je rád, že vôbec má s kým lietať, tu to vážne nehrozí, dokonca ani v uzavretej bete). Len treba dúfať, že do finálu dajú nejaké zaujímavé módy, niečo ako dobýjanie letísk a pod. -
Ad1. - Hra se dá úplně v klidu hrát bez jakýchkoli dotací. Platící hráči mají 2xExp a 2x credity (platidlo ve hře)..mají také možnost si koupit bonusové tanky, které jsou dobré hlavně na vydělávání kreditů. Dále si mohou koupit bonusové střelivo, ale to se využívá spíše v clan wars, v normálních bitvách by se nedoplatili. Za rok co WoT hraji, jsem si koupil jen další místa v garáži, abych mohl mít více tanků. Ale nutnost investovat tu opravdu není. Ad2. Hra se primárně ovládá myší, ale vše lze přenastavit. Já hraji na šipkách. Joystick bohužel nemám a tak nemůžu poradit.
-
Ahoj, je to uzavretá beta (nie alfa), do bety sa dá príhlásiť - na hlavnej stránke vpravo hore. Môže ale chvíľu trvať, kým ťa tam pozvú a nemusia ťa pozvať vôbec. Je to dosť o šťastí.
-
Nejsem znalec a nevím jak ve druhé, ale v první lítaly hlavně dvouplošná letadla, vypadají neohrabaně, ale opak je pravdou
-
Dvě otázky:
1. Někde jsem četl, že jsou tahle MMO v podstatě P2W. Co je na tom pravda?
2. Četl jsem, že je možné ovládat letadla pouze myší a nikoli joystickem či klávesnicí. Je to pravda?
Díky za případné odpovědi.
Jinak samozřejmě to vypadá hodně zajímavě. Tanky mě nezajímají, ale letadla, to je jiná. -
na strankach thunderu je napsane, ze hra je teprve v uzavrene alfe, nebo se tam da uz nejak dostat ?
-
To jsou ale stihaci dvouplosniky...
-
by me zajimalo jak je resena sila tech letadel...u tanku to muze nejak vyrovnat znalost mapy a podobne, ale u letadel mate ciste nebe, kde vas stihacka sfoukne jako svicku, neni kam se schovat atd...
-
WoW kašlete, to co by vás mělo opravdu zajímat, je War Thunder (dříve War of Planes).
Vlastním betu pro obě hry a musím říct, že je to jak nebe a dudy, navíc WT poskytne několik úrovní realizmu, takže si ho zahrají jak simulátoroví nadšenci (tohle je potřeba brát s rezervou, úroveň simulace ve final ještě není známá), tak vyznavači arkád *5*
Již v beta verzi je aktivních několik stovek hráčů, takže se není třeba bát ani o množství aktivních hráčů ...