Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dira
    Kombinace grafiky a fyziky mi zatím dává pocit, jako by ślo o Rc letadýlka :-O, což by tak=e nebylo úplně zlé :o) příjde to někomu taky tak, nebo jsem ještě rozespalej? :D
  • No tu to máte, to je tá dnešná Facebook-generácia *7* *1*
  • Na také-to príjemné domáce žuvanie.
  • Kr.Pa
    dvouplosniky VS stihace ?!! co chteji jak poresit ?
    a to do hry cpou radoby neuskutecne projekty US, SSSR a Nemecka
  • Cypri
    HAWX a simulátor? To snad ne hele.
  • frčí to pekne, jak na lanke
  • BoB.2
    Tanky mě moc nebavily ale tohle vypadá dobře.
  • Koukam ze World of Prototypes bude porad World of Prototypes :D
  • Stormangels
    Už se těším :-)
  • Grafika je hodně vousatá, ať se podívají třeba na starší HAWX, jak může simulátor vypadat i bez přemrštěných ároků na HW...
  • Strasne musi zapracovat na optimalizaci, je to hruza, bojim se ale ze to tak brzo nebude, WoTku to taky trvalo sedum verzi.

Loadingy sou humac, vsechny casticove efekty pusobi neskutecne propady fps (bez nich klidne i 40-50, s nima tak 10). Letite na budovu, rozsekate cil, jak to vybuchne tak to vytvori oblak castic primo do kamery, dostanete 1 fps a maznete sebou o zem pac se hra zasekne. Letite s letadlem, dostanete zasah do motoru zacnete poustet kour, vsechno vam to de do kamery, 6 fps. Nektere mapy des, harbor na vode, horici lode, mimo te oblasti 40 v te oblasti 10. Proste humáč. Az se nashromazdi 10 letadel v malem okruhu a kazda ma pozkozeni a kouri tak to je taky de brutalne dolu.

Snad casem bude k dostani tweaker jak na tanky, tam sou ty castice taky pekny bordel ale da se to vypnout, pripadne "dokumentace" ktere soubory odstranit aby ste ten efekt odstranili.

Tahle hra open betu potrebuje jako sul, v bezny den tam mate tak 10 lidi ve fornte ze ktere se dokola dela match. Ted konkretne tam jich je vic ale pak to narazi na to ze tahle hra v plne 15 v 15 je humus, ideal je tak 6v6.

Tier nad 7 je upne nanic a jen to nici vyrovnanost, ale samozrejme ho neodstrani protoze natom je cely wargaming zalozen. Grindovat do zblbnuti na lepsi tank a pak zistit ze je stejne nanic tak grindovat zase, dokopat do do tieru 10 a pak zistit ze bez premia ho neuzivite. WoB bude to same.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit