Přejít na výpis diskuzí
Přehlídka amerických letadel z World of Warplanes
25.6.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
Tanky mě moc nebavily ale tohle vypadá dobře.
-
frčí to pekne, jak na lanke
-
Na také-to príjemné domáce žuvanie.
-
by me zajimalo jak je resena sila tech letadel...u tanku to muze nejak vyrovnat znalost mapy a podobne, ale u letadel mate ciste nebe, kde vas stihacka sfoukne jako svicku, neni kam se schovat atd...
-
Dvě otázky:
1. Někde jsem četl, že jsou tahle MMO v podstatě P2W. Co je na tom pravda?
2. Četl jsem, že je možné ovládat letadla pouze myší a nikoli joystickem či klávesnicí. Je to pravda?
Díky za případné odpovědi.
Jinak samozřejmě to vypadá hodně zajímavě. Tanky mě nezajímají, ale letadla, to je jiná. -
-
Díky všem za reakce. Letadélka jsou zajímavá. *14*
-
-
Jo je to Pay2Win, spousta žvatlalů ti bude tárat, jak se zlatá munice nepoužívá apod. je to jenom kec, hraju v jednom z TOPových českých klanů WoT a je to tam velice dobře vidět. Sou tam lidi, kteří ani v randomu jinak než zlatou municí nestřílí.
V podstatě není možné spoléhat na staty tanků, to samé bude v případě letadel(a následně lodí) a to já osobně považuju za voser. Ano, můžu se naučit staty tanků, parametry pancířů a děl, nasbírat zkušenosti ze hry, ale pak stačí potkat jednu zazobanou buznu a je to všecko v prdeli, protože mi v klidu provalí do věže díru jak do krávy něčím, co by bez zlata nemělo nárok z dané pozice tu věž prostřelit.
Jo a ovládání je dost tragické a primárně uzpůsobené pro myš. Mělo by jít překonfigurovat, ale nedá se říct, že by se mi to nějak extra dařilo, mají to zabugované a vzhledem k tomu, že prim hraje myš a ta funguje, tak je to typicky věc, jejíž opravování mají někde na konci kilometrovýho seznamu jiných věcí, včetně přidání pár desítek až stovek letadel, což je stejně jako u WoT jejich základní zájem. Co z toho, že se 2 roky hraje jeden otravnej herní mód furt dokola. Nezájem, hlavně, že přidáme další tanky. Do tanků teď přidali další 2 módy, stojej totálně za vyližprdel a ještě si člověk nemůže zvolit, co chce hrát, takže končí s nevhodnýma tankama v nevhodných modech apod.
Jo ještě bych dodal základní poučku, všechno, kompletně všechno co vychlastaní Bělorusi vyrobili je totální random, jen generátor náhodných čísel, logika v tom neexistuje. Na Wiki si přečtete rozsáhlé elaboráty o fungování toho a onoho, čímž se baví pomatení hráči s psychopatickými sklony, realita je taková, že je to čistý náhodný generátor úplně ve všem... Náhodné jsou zásahy, poškození, kompletně všecko. Stejné to bude v letadlech samozřejmě. -
-
Co zas places. Tak zrus ucet. Je to F2P zdarma. Hraju to rok mam T8. Z 99% hraju RANDOM. Odemceny i T9. Jasne, ze s T8 hlavne strelivo je drazsi (1050 za ks). Ale porad body nahraju, ze s tim T8 muzu hrat v pohode. Si uvedom, ze je to F2P tedy nemuzes mit celou hru zdarma ale porad 3/4 nebo spis 4/5 (T8 z T 10) hry se daji hrat zdarma uplne v pohode. Zasahy nejsou nahodne. Tam kam mirim do tech mist i zasahnu. Kazde delo ma svou presnost. Tedy kdyz mas 0,4/100 znamena, ze nepresnost je 40cm na 100m, tedy kdyz strilis na 500m tak to mas 0,4m x 5 = 2 m. Neznamena, ze porad mas odchylku 2m. Presnost dela treba 0,4/100 je maximalni odchylka. Proto si myslis, ze je to nahodny. Si uvedom, ze nestrilis jako s laserem po primce.
Ale LETADLA si neumim predstavit. To asi nebude tak zabavny. To spis ty lode budou zase dobry jako WOT. Protoze to bude zrejme jako Battlestation Midway a to byla zabava.
-
-
-
Pokud to s hrou myslis nejak vazne, tak minimalne od Tieru 8 je premiovej (placenej) ucet nutnost.
-
-
Presne tak! Nagrindovad bez premiaku na nejaky jeste vyssi tanky nez Tier 8 je opravdu nadlidskej ukol.
-
-
Od Tieru 8 je to opravdu těžké, odehrát bitvu a neprodělat bez VIP účtu, ale dá se to. Pokud nechceš platit VIP, vyplatí se ponechat si nějaký tank tier 5 pro "farmaření". Tier 5 vydělavá solidní kredity a jednou bitvou si zaplatíš 2 s tierem 8. Takhle se dá zůstat čistě F2P, pokud tohle někomu vadí, tak mu nezbude než platit nebo přestat hrát. Pořád, ale jako hra "zdarma" nabízí hodně zábava a s kamarády v platoonu hodně dobrou porci.
-
-
No bez clan wars to nejde .... a to je kámen úrazu . Sem tam si zastřílet se dá , ale stát na místě bez premia :/ ....
-
-
Kdybych vedel, ze mi s tier 8 tankem vyhra a kopa znicenych nepratelskych tanku nevydela ani na podelany naboje za jedno kolo, tak bych se jim na to vys*al uz od zacatku. Predpokladam, ze u teto hry to bude uplne stejne ... Nikdy vice
-
-
-
Ad1. - Hra se dá úplně v klidu hrát bez jakýchkoli dotací. Platící hráči mají 2xExp a 2x credity (platidlo ve hře)..mají také možnost si koupit bonusové tanky, které jsou dobré hlavně na vydělávání kreditů. Dále si mohou koupit bonusové střelivo, ale to se využívá spíše v clan wars, v normálních bitvách by se nedoplatili. Za rok co WoT hraji, jsem si koupil jen další místa v garáži, abych mohl mít více tanků. Ale nutnost investovat tu opravdu není. Ad2. Hra se primárně ovládá myší, ale vše lze přenastavit. Já hraji na šipkách. Joystick bohužel nemám a tak nemůžu poradit.
-