Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to bude neco jako Battlestation Midway nebo Pacific tak to bude zabavny.
  • Chapal som preco sli do BigWorldu na zaciatku, nemali peniaze, teraz ich maju tolko ze si mozu licencovat akykovlek engine, ale kde ze, zostaneme na tom nasom ubhohom trapnom bigworde.

Kazdopadne dalsia pracka na peniaze kde gameplay bude stejne tupy ako WoT, WoWP je tragedia uplna, neni dovod cakat od toho naku dobru hru.
    • Kozy
      souhlasim ten model se už přejedl a fakt nechci hrát to samý znova, chce to změnu bye Wargaming.net
      • mudrlante, tak zaloz studio i s temi trapaky tankerem, lala a muzete zacit. By me treba fakt zajimalo co je na WOT tak strasnyho, pro ty "neznale veci"
        Tem letadlum teda moc neverim i ja, ale ty lode kdyz to bude neco jako Battlestation midway nebo pacific tak to bude zabavny. Mne to s temi lodemi v Battlestation ... fakt bavilo a rikal jsem si, ze by neco takoveho mohl nekdo udelat.
        • Kozy
          Však já taky WoT hraju, sice ne už tolik podle bety vypadají letadla slibně takže to taky budu chvíli hrát ale mě si získal planeside 2 momentálně. Poslední dobou mám opravdu pocit že to dělají pay2win.
          • Jaky P2W ??? Je to F2P. Hraju WOT, mam 55% win ratio a nedal jsem do toho ani korunu. a nestrilim ani gold munici i kdyz mam temer 20mega. Nechapu jak si prisel na to , ze je to p2w ??
        • WoWp maji uplne stejny model jako WoT. 15 lidi na kazde strane v ruznych letadlech a jdou proti sobe. Ja cekam stejny uspech jako ma WoT, bohuzel to ma i svoje nevyhody stejne jako WoT ( hlavne expeni tisici zkusenosti a milionu kreditu). Napriklad, ale co se tyce matchmaking tak to tam neni takovy problem jako ve WoT. Zatim se mi nestalo abych videl o vice jak dva tiery horsi nebo lepsi letadlo a i s nizsim tierem kdyz clovek umi tak dokaze pekne zatopit. Clovek se tu naopak nema kam schovat a nemuze campovat pul bitvy ve krovi. Pokud si hned na zacatku spatne nalitnete do nepratel, je s vama amen. Je tu daleko vic znat kdo ma skill a kdo je jelito.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit