Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád lepší heramfrodit na podpatkách než hrát hrát cokoliv co začíná na Cock of duty a podobně. Aneb 100x ten samej vyjetej zmetek bez nápadu kde je vetšinou hlavní hrdinou
    'hodny Američan' navíc člověk co nehrál nic od Hideo Kojimi nemůže objektivně soudit protože o tom ví s prominutím smrduté ho...
  • tak to byl nejlepsi koment... *5*
  • MidnighT91
    Chytrý napadne názor, hloupý jeho autora. - Tackmann Kurt
  • Mrdá se vam taky to video ?
  • jen doufám že i evropská verze bude umožňovat zapnout japonštinu, jako obrovkýho fandu jap anime by mě to vskutku potěšilo
  • Já se považuji za velkého fandu anime a předsudky některých vamatlaných buzen! jsou mi uprdele! a na todle se těším. Lepší než aby to byla nějaká nudná stealth
  • Sice vážně nevím co má tohle, kromě hlavní postavy, společnýho s Metal Gearem, ale jinak to vypadá vážně dobře. Taková scifi varianta Devil May Cry. *3*
  • coseti natom neliby XD asi si nehrav vsecky ? inak bys tam potkal velkeho Raidena ninju v pribehu jasne ze to neni sneak jeto uplne jinej character sneak je na steal Raiden zase na akci z mecem prece setam nebude plizit z mecem v krabce ? sorry za cz
  • No ty si vuol teda.:) Souhlas s genki.sudo.
  • Ver mi, ze bych rad. Bohuzel sem momentalne limitovan zamestnavatelovym laptopem.
  • Technicky mi příjde, že jsou tvůrci mnohem dále než třeba evropští i američtí..ale stylem to vypadá jak když se tam v japonsku překuřujou navzájem...hrůza
  • EuroSamurai
    Když už máš potřebu něco ventilovat tak to dělej jako lidská bytost aby ses za to nemusel stydět i když vubec všímat si článků o stylu kterej nemáš rád místo ignoru už o tobě taky něco značí.
  • Lawliet
    To vypadá moc dobře ale věřím, že to nebude pro každého.
  • EuroSamurai
    Když je nemáš rád proč na ně koukáš ?Mindráky či co?
  • Porad to vypada jako pekna ptakovina *1* . Zlatej MGS.
  • Když chceš kritizovat nečí češtinu, tak piš alespoň s diakritikou trotle.
  • MidnighT91
    ta byla taky hodně dobrá ale právě ted jsem měl na mysli Metal Gear Solid na PSX...
  • ok
  • zdravím na Mars *7*
  • To jako ta z NESka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit