Přejít na výpis diskuzí
Překvapivě dobrý trailer na Metal Gear Rising: Revengeance
20.9.2012 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
"kódy od jadernejch hlavic"? Vážně? Bože, ty jsi infantil.
-
http://youtu.be/B10BxYZqa1Q
-
I když se mi ten styl moc nelíbí, musim uznat že to vypadá fajn., Kdyby ten reboot ohlásili tímhle trailerem, lidi by tolik nenadávali. Pořídim si to.
-
Ve vývoji je další mgs stealth action hra...
-
Jdi se zpět zahrabat ty neandrtálče.
-
Díky bohu že je to s titulkama *1*
-
Pro sérii Metal Gear Rising to vyznívá skvěle.
Pro sérii Metal Gear Solid se zaměř na MGS: Ground Zeroes. *3* -
Ale vždyť toto je Metal Gear Rising. Tak kdo dělá z Metal Gear Solid rubačku?
Tak prostě počky na Ground Zeroes, to bude pravý MGS od Kojimy. -
aneb takhle to dopadne, když zvolíte špatnej konec v Deus Ex a všude závladnou augumentace a prostetické končetiny *1* . Každopádně, čekal jsem stealth akci ve stylu Splinter Cell, ale tohle už víc připomíná Devil May Cry, tak nevím jak moc dobře to pro celou sérii vyznívá.
-
Když se podívám opravdu hluboko dovnitř, tak cítím, že jsi blbeček.
Ale to ti samozřejmě nebudu říkat, to se nesluší a přece bych tě neurážel.
Takže prostě souhlasím s genki.sudo. Každému se lídí něco jiného. A MGR:R vypadá je extra pecka. -
Jsem zklamán MGS1 byla asi z celé serie nejlepší.To že z toho dělají rubačku mne rmoutí *9*
-
Fruit ninja s lidma? To chci!
-
100 ľudí 100 chutí.. Mne ten anime 'hermafrodit' pripadá viac badass než vačsina marvelovských hrdinov..
Ale bez tej japončiny (v nejakom zprasenom dabingu) by to asi bolo veľmi zlé.. -
Zdravím do Ostravy
-
Netušil jsem, že Rising vzbudí ve mně emoce. Hmm, vypadá to sakra dobře, minimálně si chci zahrát demo.
-
Vsadím tvojí levou nohu, že ten kód je 1234.
-
To kdyby mě třeba někdo unesl a chtěl ze mě dostat všechny moje kódy od jadernejch hlavic co mám na dvorku...
-
Tahle hra se právě vyhrabala z hrobu. Po počátečním nadšení a následné sprše se na ní už zase těším a mám v hledáčku...
-
Pravděpodobně ten hermafrodit na vysokejch podpatcích.
-
Osobně proti Asijským hrám atd nic nemám... Mám rád Anime a první Metal Gear patří mezi moje nejoblíbenější hry ale co je moc, to je moc...