Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warband Multiplayer nejlepší a doufám že si daj na něm ve dvojce hodně záležet.
  • jjjjjjjjjooooooooooooooooooo
  • Zdá se mi to nebo tu nikdo neví že Warband má mulťák hodný e-sportu? Samozřejmě se těším jak malej kluk. Jen se bojím aby do mulťáku nedali BF/CoD pípoviny jako regenerace, grind, oživování a podobné sr**ky. CS style suprově sedí a baví.
  • jjjjjjjjooooooooooooooooooo
  • PreidaQ
    Rhodokové neměli království, nýbrž republiku, ty trubko. *1*
  • Nebo za Swádské *1*
  • Jooooooooo *16* *16* *16* *1* *1* *1* *1* *1* !!!!!!!!!!!!!!!!!! Za Rhodocké království!!!!
  • jooooooooo
  • jooooooooo
  • Zrovna pred tejdnem jsme rozebirali M&B v hospode. Shodli jsme se, ze jsme na tom stravili strasnou kupu casu. Snad nejvic ze vsech singleplayer her. Mozna az me prestane bavit guild wars tak to zase rozjedu *1* nejvetsi navykovka.
  • xD jezis tohle me strasne rozesmalo
  • Souhlas historie Evropy je obšlehnutá z game of thrones
  • Kozy
    ne každýho baví muškety
  • joooooooo
  • Raziel_cz
    Nechtělo, stačí si pořídit DLC Napoleonic Wars.
  • Ghost47
    Z GW2 by to chtělo vlastně jen jednu věc a to je pořádně vyřešené obléhání... trebuchety, balisty, beranidla, vroucí olej... možnost probourat si do hradu cestu kudy chci... opravy které potřebují suroviny a čas, takže dobýt čerstvě obsazený hrad zpátky je výrazně lehčí, než když tam stojí víceméně netknutý už rok...
  • Tikov
    Osobně si myslím, že námořních bitev se dočkáme ještě v modech pro Warband. Unávám, že v tomhle ohledu cítím vůči Vincenzovi averzi a mám to jen za jeho výmluvy, jiné mody (cRPG, Deluge) loďky zvládají lépe a Deluge tým je v plné bojeschopné formě slibuje stále.
    Je otázka jak dopadne Ohněm a mečem II.
    Jinak můj "wishlist" je podobný (přihodil bych víc obsahu pro SP a těžší postup po společenském žebříčku v SP)
  • calwin
    tiež dúfam že sa nezadrtím zrovna na skúškovom :D
  • Ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem litoval, že kampaň nemá multiplayer. 5-6 lidí, dát dohromady armádu a s frakcí do války. Jestli tohle něco trumfne, tak nevím.
  • to si jen myslíš, já ji psal-nepsal asi rok a výsledek stál stejně za houbeles *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit