Přejít na výpis diskuzí
Přeleštěný Shadow Warrior s novým obsahem vyšel na Steamu
9.7.2013 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
A jak to tam taky vypadá, pár příspěvků a mrtvo... stejně tak na novinkách, sport.cz a dalších, přispěvatelů tam ubylo 80 procent.. tady by zůstalo tak 20, možná 30 lidí ... :(
-
možna to tu už promazali ale ja žadny trolling nevidim
-
na idnesu zavedli, že tam musíš poslat kopii sveho dokladu totožnosti a čekat kym to overi
-
Možná na to existuje nějaká diagnoza, dle mě si to zkrátka ani neuvědomují. Narodili se takovými zlými a takoví prostě jsou. To je dnešní společnost, je třeba si zvyknout a nereagovat na to. Pak to "vyšumí", ale to je jen můj názor. Nikomu to nenutím.
A teď něco ke hře, jsem rád, že objevují staronové hry. Sám se rád vracím do doby, kdy hry pro mě Hry! -
Problém je, že lidé na očividné troly vůbec reagují. Když to přestaneme živit, přestane to existovat. Ale stejně by mě zajímalo, co za mentalitu člověk musí mít, aby ho trolovat bavilo.
-
příspěvky jen pro prihlasene = smrt diskuzi stejne jako na Bonuswebu. Tam to taky zavedli a jsou radi když se tam u zajimeveho clanku sejde v diskuzi pet lidi. Kupodivu hodne lidem nestoji za to zakládat ucet nebo se prihlasovat aby něco mohly rict, radsi se na to vykašlou, a nejen trolove.
-
Nemyslim si
-
Reseni - zakazat prispivat anonymne. Nutnost zalozeni profilu odradi nejednoho hloupeho trolla.
-
čistě ze zvědavosti co je na mojem přispěvku tak špatně že mam tolik - ??? :D
-
Na téhle hře Dana vždy fascinovali zejména ti prcající zajíčci.
-
Nejsi daleko od pravdy. Tzv. "hráči" hru odepíšou kvůli grafice, že je moc těžká, že je tam hodně rozhovorů a jim se nechce číst, přmýšlet atd. krom toho, mnoho z nich nemá ani vychování, takže si s nimi nemůžeš nezávazně bez emocí promluvit. Je mi z toho smutno.
-
Kdyz se podivam na anonymni "prispevky" v tehle diskusi, mam pocit ze sme narod zdegenerovanych debilu.
Ptam se povolanych, zda by to neslo uz nejak konecne udelat aby se kazda druha diskuse pod clankem nestala anonymni nastenkou pro slabomyslne. -
Ne díky, tuhle (a spoustu dalších starých her) mám v hlavně uloženou jako vynikající doomovku z té doby a nechci si takové báječné vzpomínky kazit nějakýma přiblblýma "remasterama o 15let později" ...
-
co presne nenechapes na tom, ze tohle neni ta puvodni verze co hrajes 14 dni, ale ta co vysla vcera?
-
ty vole to sou zas poklady :D
-
To je mi novinka, už ho hraju skoro 14 dní, samozřejmě původní verzi