Přejít na výpis diskuzí
Premiová edice Battlefieldu 4 má znovu získat důvěru hráčů
9.10.2014 | Ladislav Loukota
39 příspěvků
-
Počkám na On The House.
-
Díky že takový dmti jako sou tady na games BF nehrají, hrajte si sims,minecraft,tanky,red orchestru a další debilitárny
-
Ty si přečti muj komentář. Já taky nikde nenapsal, že jde o vybírání peněz od stejnejch zákazníků několikrát. Ale to nic nemění na tom, že spojit kecy o důvěře hráčů s releasem edice za účelem oživení prodejů je prostě horse sh*t.
-
mou duveru by si ziskali tim ze mi vrati vsechny prachy ktery jsem za omrdfield 4 vyhodil !
hrac dnes jako koncovy zakaznik povysil zjevne na pozoci tupyho dementa. Bohuzel to je ale tim ze lidi kupujou primitivni prehypovany blafy po tunach, cimz se takoveto sorty inspiruji a posovaji meze vysmechu na uplne novy levely. Bohuzel si to ale dnesni "hraci" delaji sami tim ze uz jen na zakl. hypu otviraj penezenky... bude hur. *11* *11* *11* *11* *11* -
Tak získává, jen neříká že násilným způsobem. Resp. pokud jsi dal 2500,- a dáš další litr pro příklad, pak už nějakou tu důvěru budeš muset chtít mít. *4*
-
Pokud upravy které bude obsahovat patch bude ovlivnovat clan dětí z Kolína nad rýnem bude to furt ta samá písnička .
-
Tak nikdo neříká, že si jí musíš koupit znova. Edice s prémium, nebo komplet se všema datadiskama se prodávali vždycky...
-
Řekni mi jediný důvod, proč by si to člověk, co už BF4+Premium má, měl kupovat. Tahle edice je akorát původní hra a Premium prodávané dohromady, nic víc. Achjo, musíš si ten článek nejdřív přečíst, než začneš psát podobné nesmysly...
-
no podle vývojářů pár jo, ale nevím, jestli něco vyšlo. můžou samozřejmě využít i opengl, že.
-
Vybírání peněz za stejnej produkt několikrát je ovšem velmi zajímavej způsob získávání důvěry hráčů. *15*
-
budou budou. K BF5 megagigasracka edici. *12* *16* *10*
-
Ruky preč od tohto páni, berte až keď to o rok zadarmo budú dávať :D
-
ta série je už provar sama o sobě... mě by EA nejvíc potěšilo tím, kdyby značku BF na pár let zařízli a věnovali se nějaké nové IP. Ale je mi jasný, že to se nestane a budou to dřenit, dokud jim to hráči budou žrát.
-
tak to urcite. POZDEEEE, naser*e si. *15* *10*
-
Mě si zpět získají, až vydají Bad Company 3 a nebude z toho taková divočina jako teď ála CoD.
-
nemozu obidve naraz?
-
a kolik her uz mantle vyuziva? :D
-
kdy bude konečně ten linuxový port?! to bylo řečí, že s mantle přijde...
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Jsou dementní nebo to jen hrajou?