Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dojva k*rva a kolotoc na penize , se zase rozjizdi ..kupujte ! at maji v dice co zr*t .. :D
    • No. Dice z toho nic mit nebude. Maximalne jistou vyplatu diky praci, kterou jim EA vygenerovala. Dokonce i Frostbite neni vlastnictvi Dice, ale EA, ktera se k tomu otevrene vyjadrila, ze engine je jejich vlastnictvi, licencovat nepujde a bude se snazit na nem udelat co nejvic her...
      • To je jasny, že všechnu vatu sežerou vym*dani kravaťaci, ktery tuhle dojnou politiku vymysleli, delnici kery na tom delaj, mužou bejt radi, že dostanou vejplatu načas a možna budou i vanočni premie ...
      • Frostbite 3, is “never going to be the Unreal Engine” because the publisher doesn’t want to let just anyone use it.

http://www.pcgamesn.com/frostbite-3-never-going-be-unreal-engine-says-need-speed-producer-going-be-kept-house
    • Veskoslav
      Ironií je, že za cenu 110 euro mají mnohé firmy už Collector edice včetně Season pass.
  • i eskymák by se tam hodil víc . . .
    • Quoi? V první světové válce bojovalo mnoho černošských vojáků. Američané poslali do Evropy přes 300 tisíc afroameričanů, Francie měla díky svým koloniím také jednotky tvořené z černochů a to samé platilo pro Anglii. Takže černý voják v první světové válce není nic exotického.
  • Morraw
    Tak to máme zhruba 5500,- za sběratelku (bez hry), 1200,- za hru a dalších 1100,- za season pass. Skoro 8k za "ultimátní" BF1 zážitek.
    No a pak tu jsou sběratelky od Ubi, které kompletní stojí 3500,-. EA to prostě válcuje a všichni jim to žerou.
    Nehledě na to, že to zase rozsekne komunitu a DLC mapy bude hrát minimum lidí.
    • To, že dlc mapy nikdo nehraje, je opravdu blbost. Hraji jenom hardcore mod, což hraje minimum lidí a přesto mám vždy kde hrát na serverech. BF4 hraji rok od vydání a mám nahráno cca okolo 1tis hodin.
  • to je obrázek k nějaký jiný hře ne? *1*
  • Takže koupit za rok ve slevě i s dlc.
    • Komu chces lhat ? Dobre vime ze jak to vyjde hned budes kupovat i ti co stebou souhlasi *3*
  • Teda PANE PŘEDSEDO, Vy ale UMÍTE naporcovat MEDVĚDA! *12*
  • Proto mám rád OW. Veškerý obsah bude v budoucnu zadarmo (už teď je tam nový hero a nová mapa).
  • No mě je na blití, za 50 EUR dostanete celou hru a 4 DLC! No to je "nekup to"!
  • mam rad "romantiku" prvni svetovy, docela bych si zahral i tuhle neromantickou hru, ale tahle salamova distribucni metoda me odrazuje, bude to nekdy za jednu platbu komplet a jednou platbou nemyslim 100 ojro, pokud to jde uz ted za 50+50
  • Ale jo. Spousta lidi si to koupi. Stejne jako COD a jiny. Nej na tom je, ze neni problem na multaku potkat kupu ctrnactiletych kluku, je to nakonec jejich cilova skupina (14-25). Hlavne ze to ma rating M (17+).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit