Přejít na výpis diskuzí
Přes osm minut záběrů z nové sci-fi onlineovky Wildstar
21.8.2011 | Martin Bach
28 příspěvků
-
Takze tato hra byla opravdu celou dobou ono "velke oznamenim od NC-Softu"? A ja se blahove tesil na Lineage III, nebo nejake podobne velke oznameni. Pritom se dockame jenom mixu Star Wars s WoW. Pro me dalsi herni zklamani tento rok...
-
-
Co to plácáš?
Jak to může bejt zklamání roku když to ješte neměl kdo posoudit, přotože to jeste ani nevyšlo a tento rok to určite nevyjde. Priste se prosimte zamysli nad tím co píšeš. -
-
Ty se zamysli nad tim co ctes. Jelikoz jsem trpelivy, pokusim se ti to jeste jednou napsat srozumitelneji:
Oznameni teto hry, coz melo byt puvodne to slibovane velke prekvapeni, je PRO ME, jedno uz Z NEKOLIKA hernich zklamani v tomto roce. Cekal jsem totiz uplne neco jineho, ne takovy klon WoW namixovany se SW. Ikdyz bude hrat treba bezvadna po vsech smerech, hrozne uspesna, vim ze ja ji hrat rozhodne nebudu. Myslel jsem, ze se konecne dockam pokracovani L3 nebo f2p na Evropskych serverech L2 (treba). Pritom mi byla predstavena tato hra, ktera neni absolutne muj salek kavy. Je to ponekolikate tento rok, co jsem v "hernim svete" neprijemne prekvapen a tudit zklaman.
Doufam ze uz jsi pochopil puvodni podstatu meho prispevku, nazdar...
-
-
-
Myslím že ta hra vypadá docela slušně.. Věiml sem si že dávají větší prostor pohyblivosti a akci při boji... To je dobře... stejným směrem jde třeba i Guild wars 2... Už mě nebaví se jen postavit před nepřítele a klikat myší.. Nemoci uhnout střele nebo kouzlu... Tady si můžeme všimnout že se hráč při boji pohybuje a například v souboji s tím velkým sněžným "bossem" je vidět že hráč uhybá jeho ledovým kouzlům... Konečně se souboje v mmo udávají tim správným akčnejším směrem... jen čekám na dobu kdy souboje budou probýhat jako u SP RPG her...
-
-
Mrkni se na TERA ta jde taky touto non-target cestou.
-
-
Zpočátku jsem myslel že se divám na World of Warcraft 2 a po chvilce si přečtu název Wildstar a hele neni to wowku. *1* *1* Tydle hry mně prostě nějak nebaví a nelákaj. *3*
-
Aby dnes byla náka mmoprg upravdu uspešná musím podlě mě mít naký nej (age of conan nej grafika) , nebo nečim originálním ( Eve online ) či prostredí z knížek/filmů ( LOTRO,SW ) bo detailním upravování postav,aut ( APB )
Ale na tomto nic specialního moc nevidim až na podle me nic moc kravinek. -
-
hlavně musí být jednoduchá, nenáročná, s omezeným PVP a nemožností něco ztratit, musí obsahovat instance a cartoon grafiku jako wowko což nás pravděpodobně přivádí k této hře :)
-
-
Vizuál WoW je tady překopírovaný opravdu dokonale :). To neberu jako negativum - jen mi příjde, že se jim to ze všech těch snažílků, co se snažili svézt na vlně grafiky a.k.a World of Warcraft povedlo nejlíp.
Nějak tak by to vypadalo kdyby WoW vyšlo teď.
Jinak combat vypadá celkem jednodušše, se skrýtým interfacem toho není moc poznat. Ale když nepočítám gameplay, vypadá to fakt hodně, HODNĚ dobře, co se týče designu, grafiky a takové té omáčky. -
-
myslím že ta grafika je spíš někde napůl cesty mezi WoW a Star wars the old republic... Rozhodně je hezčí a novější než WoW... WoW a SWTOR mají obě trochu takovou cartoon grafiku a obě trošku v jiném podání.. Tohle je něco mezi
-
-
Mind the uniform, cleric *5*