Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to skvěle jak ze ztrany zpracování,grafiky tak z desítky jiných věcí *4*
    Moc se na to těším.
  • MidnighT91
    Kam se na tohle hrabe stupidní call of duty nebo přehypovanej Battlefield 3...
    • Ataker
      Zase to Call of Duty panebože... už si toho Coda strčte do járku.
      • A Battlefield taky
    • To jako že v BF3 nejsou obří červy? Nebo že tam není Parkour? Hmm možná by tvůrci se měli zamyslet a přece jenom tam nedávat ty nudný Abramsy *4*
      • on napisal prehypovany a v tom ma pravu BF 3 ma naozaj obrovsky hype
        • Vždyť jde o Battlefield 3!pro pána!! tohle není žádnej neznámej titul od tvůrců o kterejch věděj jen lidi,, co vedle nich bydlej... tahle hra patří mezi nejočekávanější v tomhle roce.. asi jste čekali, že výjde hezky v tichosti a jen pro skalní fanoušky co?
          • "Vždyť jde o Battlefield 3!pro pána!!" ..... a? to sa mam z toho po*rat ze to vychadza? ja som BF fanusik a hram tuto seriu od BF 1942 (to jest od prveho BF) ale jednoducho tu nebudem skakat a plesat nad tym ze vychadza nova hra a zatial okrem toho ze nad prikazovou ruzicou rozmyslali polroka (!) ci ju tam daju (pricom je to jedna z najpodstatnejsich veci BF serie) a pridanim lietadiel ma nicim moc nenadchli zatial to vyzera na hybrida BF a BC takze hodnotit budem az po bete ale to ze je to BF 3 snad z toho nerobi hru bohov a takto prehypovanu hru som uz dlho nevidel a a to ich motto "hrajte BF 3 po svem" je uplne od veci - pokial viete na co narazam
            • tu nejde o to zavdacit sa vsetkym to sa neda ale ked je to BF tak by som cakal ze tie najhlavnejsie elementy tam daju bez premyslania (commandera sa uz nedockame)
            • IsimonI
              Pokračováni serie Battlefield je přehypované.. a jestli to bylo právem právem či ne - o tom se snad budem byvit až výjde. A pochop,, že asi pár milionů kusů chtěj prodata konečně sesadit CoD.. jasně on se celej vývoj zastavil a tvůrci s nohama na stole přemýšleli - dáme tam tu ružici nebo né? - hlavně to musíme napsat na web ať fanoušci vidí jaký jsme debilové... ale no ták...
              hybrid BF a BC,, pomalý stíhačky,, vrtulníky se snad budou ovládat jako ve 2ce - Ono se asi nedá zavděčit všem.
          • Nejočekávanější jak pro koho, že. *7*
            • IsimonI
              a vim,, že Diablo3 je třeba daleko očekávanějšii...
            • To je snad jasný, že asi ne pro každýho,,, ale v globálu...
          • I dont give a sh*t Battlefield 3. *7*
            • Fuck your opinion... *7*
  • Lawliet
    its absolutely amazing! i will love it *5*
    • Obvykle na takový příspěvky nereaguju, ale tohle už mi fakt nedalo - vážně je nutný psát to tady anglicky? Ne že bych nerozuměl, ale příspěvky typu "This looks awesome" na českým webu mě docela vytáčí. Máte pro to důvod?
      • Lawliet
        mě zas vytači kolik magorů se najde na jeden přispěvek kterej mimochodem kromě toho že je anglicky ..ja rád mluvím,píšu anglicky..nikomu neubližuje ale najdou se lidi kteří zapomenou že tohle je web o hrách a ne o nakym...co to jen bylo křečkovi?! nebo to že je sere naka angličtina prostě si tu vylejou svůj komplex ikdyž to co oni napišou nema ani kapku společnyho s touhle hrou .. AMEN
        • christianus
          http://www.youtube.com/watch?v=Ev20DBIfSXk&playnext=1&list=PL67EF53EB4847EE1E Třeba pak ten příspěvek pochopíš. *3*
          • Lawliet
            fakt trefný a zajimavý přispěvek ke hře prey 2 děkuji ti
            • christianus
              Diskuze je i o tom reagovat na lidi, ne čistě a výhradně ke hře. :)
        • Taky rád mluvím a píšu anglicky, ale tam, kde to dává smysl. Jen jsem se zeptal, jestli pro to máš nějakej zvláštní důvod, za což se hned nemusíš ohánět magorama.
          • Lawliet
            neoháním se bezdůvodně magorama .. přispěvěk pana christianuse mi přišel fakt ... nepíši mimo téma jako jiní, nenapsal jsem nic co by běžný uživatel internetu nepochopil.. nepřipada mi že to co jsem napsal bylo nesmyslné.. a to že sedíš dlouho v praci a blbě jsi vstal je jen tvoje věc.. nepsal jsem přeci nějaky salodlouhý članek v angličtině kde bys musel googlovat a louskat a nadavat nato proč to kurna sem pišou lidi anglicky
            • Teď to zase překrucuješ... troufám si tvrdit, že bych rozuměl i sáhodlouhému článku - o to tady nejde, že bych to někde musel překládat, stejně tak nejde o to, jestli jsem zrovna v práci nebo na dovolené (tím jsem jen vysvětloval, proč jsem se ozval teď a jindy ne). Vážně mě jen upřímně zajímalo, co vede lidi k tomu, že sem třeba místo "Vypadá to skvěle" napíšou "It's amazing".
      • Bože...at si každej píše jak chce .
        Prostě to ignoruj ne?Děláš jako by tu všichni psali anglicky pak bych možná tvojí nechut i chápal ale takhle ne.
      • skaven123
        a po slovensky mozme? :))
        • Samozřejmě, nechtěl jsem diskriminovat, sousede :-)

Creep: Právě že se to tady rozmáhá poslední dobou čím dál tím víc. Jak už jsem psal - většinou to přejdu, ale dneska jsem blbě vstával a sedím tady v práci v třicetistupňovým vedru, takže nemám úplně nejlepší náladu.
      • christianus
        Asi se to zrovna naučil, tak musí ukázat jak je světovej. *3*
    • Jazz
      A proč to nemáš rád teď ?
      Teď je to kvůli tobě smutné... *9*
      • christianus
        Když, na tom nezáleží že to bude mít rád.... Stejně stojí na místě celej jeho život a nikdo mu nerozumí a tady ten svět kolem se úpně zpláznil... A nejenom tady ten svět, jemu přijde že celej svět... Celej vesmír se zbláznil... Je v něm tolik bolesti a zároveň tolik něhy... Dneska ráno mu zase umřel křeček a jak ho tam tak pozoroval, jak tam leží s těma nožkama nahoře v tý kleci, tak si řikal, cejtil on bolest nebo něhu, když běžel v tom kole a... Ikdyž ona vlastně... žejo... bolest může bejt něžná, on myslí že může... Že to je jako... jako když sněží... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit