Přejít na výpis diskuzí
Prey 2 trailer je WYSIWYG - co vidíš, to ve hře dostaneš!
25.8.2011 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Slyším v pozadí Johnnyho Cashe?
-
tu nejde o to zavdacit sa vsetkym to sa neda ale ked je to BF tak by som cakal ze tie najhlavnejsie elementy tam daju bez premyslania (commandera sa uz nedockame)
-
a vim,, že Diablo3 je třeba daleko očekávanějšii...
-
Pokračováni serie Battlefield je přehypované.. a jestli to bylo právem právem či ne - o tom se snad budem byvit až výjde. A pochop,, že asi pár milionů kusů chtěj prodata konečně sesadit CoD.. jasně on se celej vývoj zastavil a tvůrci s nohama na stole přemýšleli - dáme tam tu ružici nebo né? - hlavně to musíme napsat na web ať fanoušci vidí jaký jsme debilové... ale no ták...
hybrid BF a BC,, pomalý stíhačky,, vrtulníky se snad budou ovládat jako ve 2ce - Ono se asi nedá zavděčit všem. -
To je snad jasný, že asi ne pro každýho,,, ale v globálu...
-
"Vždyť jde o Battlefield 3!pro pána!!" ..... a? to sa mam z toho po*rat ze to vychadza? ja som BF fanusik a hram tuto seriu od BF 1942 (to jest od prveho BF) ale jednoducho tu nebudem skakat a plesat nad tym ze vychadza nova hra a zatial okrem toho ze nad prikazovou ruzicou rozmyslali polroka (!) ci ju tam daju (pricom je to jedna z najpodstatnejsich veci BF serie) a pridanim lietadiel ma nicim moc nenadchli zatial to vyzera na hybrida BF a BC takze hodnotit budem az po bete ale to ze je to BF 3 snad z toho nerobi hru bohov a takto prehypovanu hru som uz dlho nevidel a a to ich motto "hrajte BF 3 po svem" je uplne od veci - pokial viete na co narazam
-
Se z toho BF3 třeba po*er
-
A Battlefield taky
-
Nejočekávanější jak pro koho, že. *7*
-
Fuck your opinion... *7*
-
Jj tohle vypadá parádně ! A nejvíc se mi na tom líbí parkour který miluji a dělám ho i osobně no těším se moc. *3*
-
I dont give a sh*t Battlefield 3. *7*
-
heh, presne toto ma napadlo ako prvé keď som si pozrel video
-
Tady se i football manager 2012 bude srovnávat s B3 a MW3...
-
Kolikrát ještě vydojej jeden a ten samej trailer?
-
Vazeni pacienti, zadame vas abyste si flamy o prehypovanosti BF3 a srackovosti MW3 strcili nejlepe k novinkam vztahujicim se k temto dvema titulum. Dekujeme za pochopeni.
-
Zase to Call of Duty panebože... už si toho Coda strčte do járku.
-
Vždyť jde o Battlefield 3!pro pána!! tohle není žádnej neznámej titul od tvůrců o kterejch věděj jen lidi,, co vedle nich bydlej... tahle hra patří mezi nejočekávanější v tomhle roce.. asi jste čekali, že výjde hezky v tichosti a jen pro skalní fanoušky co?
-
on napisal prehypovany a v tom ma pravu BF 3 ma naozaj obrovsky hype
-
Teď to zase překrucuješ... troufám si tvrdit, že bych rozuměl i sáhodlouhému článku - o to tady nejde, že bych to někde musel překládat, stejně tak nejde o to, jestli jsem zrovna v práci nebo na dovolené (tím jsem jen vysvětloval, proč jsem se ozval teď a jindy ne). Vážně mě jen upřímně zajímalo, co vede lidi k tomu, že sem třeba místo "Vypadá to skvěle" napíšou "It's amazing".