Přejít na výpis diskuzí
Prey 2 trailer je WYSIWYG - co vidíš, to ve hře dostaneš!
25.8.2011 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
pravda, ale co jsem viděl, tak to vypadá i tak moc dobře a je to hodně podobné tomu cinematic..
-
Diskuze je i o tom reagovat na lidi, ne čistě a výhradně ke hře. :)
-
fakt trefný a zajimavý přispěvek ke hře prey 2 děkuji ti
-
neoháním se bezdůvodně magorama .. přispěvěk pana christianuse mi přišel fakt ... nepíši mimo téma jako jiní, nenapsal jsem nic co by běžný uživatel internetu nepochopil.. nepřipada mi že to co jsem napsal bylo nesmyslné.. a to že sedíš dlouho v praci a blbě jsi vstal je jen tvoje věc.. nepsal jsem přeci nějaky salodlouhý članek v angličtině kde bys musel googlovat a louskat a nadavat nato proč to kurna sem pišou lidi anglicky
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ev20DBIfSXk&playnext=1&list=PL67EF53EB4847EE1E Třeba pak ten příspěvek pochopíš. *3*
-
škoda ze to nebude vypadat jako to cinematic :)
-
Taky rád mluvím a píšu anglicky, ale tam, kde to dává smysl. Jen jsem se zeptal, jestli pro to máš nějakej zvláštní důvod, za což se hned nemusíš ohánět magorama.
-
Samozřejmě, nechtěl jsem diskriminovat, sousede :-)
Creep: Právě že se to tady rozmáhá poslední dobou čím dál tím víc. Jak už jsem psal - většinou to přejdu, ale dneska jsem blbě vstával a sedím tady v práci v třicetistupňovým vedru, takže nemám úplně nejlepší náladu. -
mě zas vytači kolik magorů se najde na jeden přispěvek kterej mimochodem kromě toho že je anglicky ..ja rád mluvím,píšu anglicky..nikomu neubližuje ale najdou se lidi kteří zapomenou že tohle je web o hrách a ne o nakym...co to jen bylo křečkovi?! nebo to že je sere naka angličtina prostě si tu vylejou svůj komplex ikdyž to co oni napišou nema ani kapku společnyho s touhle hrou .. AMEN
-
no ty si dej okamžitě facana. Probuď se ...halóóóóóóó je to jen trailer. Už ses probudil ? :D OMG srovnávat to s BF3. *7*
-
To jako že v BF3 nejsou obří červy? Nebo že tam není Parkour? Hmm možná by tvůrci se měli zamyslet a přece jenom tam nedávat ty nudný Abramsy *4*
-
no ty si dej okamžitě facana. Probuď se ...halóóóóóóó je to jen trailer. Už ses probudil ? :D OMG srovnávat to s BF3. *7*
-
trailer vypada pekne .. sice gameplay video me moc nenadchlo, ale jeste je brzo na to byt skepticky ... minimalne snaha udelat neco jinak se ceni ..
-
To je všechno? Tohle už jsme viděli. *7*
-
Jen at to vyjde!Už je to pár let co sem hrál na pc kvalitní single player FPS
-
Bože...at si každej píše jak chce .
Prostě to ignoruj ne?Děláš jako by tu všichni psali anglicky pak bych možná tvojí nechut i chápal ale takhle ne. -
Vypadá to skvěle jak ze ztrany zpracování,grafiky tak z desítky jiných věcí *4*
Moc se na to těším. -
a po slovensky mozme? :))
-
Kam se na tohle hrabe stupidní call of duty nebo přehypovanej Battlefield 3...
-
Asi se to zrovna naučil, tak musí ukázat jak je světovej. *3*