Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    copak si neříkal jednou, že to jsi ty, ten v červeném tričku či čepici na té jedné Arcade akci? klučík 13-14 let? :D
  • Co takhle je vsechyn oznacit cislama a pak jen mackat 1.2.3.4.5 koho chci zabit pote AUTO HEAL kdyby me nahodou nekdo trefil do ramena.Nesmim zapomenout na AUTOAIM prevlict se za ochranku a porad se skryvat a v HUDU zovrazit Prez pul obrazovky co mam vsude za zbrane v kalhotech pak zvetsit jeste to Konto abych to neprehledl dale tam dat treba mobil kdyby nekdo volal a kdyz zbyde jeste kus volne obrazovky tak bych tam treba dal kompletni mapu s itemama zbranema a HEALAMA
  • kubi-wan
    Že jsou policajti poloslepí, tomu bych v tý tmě rozuměl. Ale ať mi nikdo netvrdí, že vás neuslyšej, když se pár metrů od nich plížíte konopím...
    Ále co, stejně si novýho Hitmana koupim.
  • BoB.2
    mladé generace? *15*
  • BoB.2 aka představitel mladé generace, která se zajímá o IT, a neumí ani cvaknout anglicky...
  • Už se nemůžu dočkat *16*
  • Cenega, vic neni treba dodavat.
  • Pěkné, pěkné! *14*
  • Spíš by mě zajímalo jestli bude čeština
  • Obrovský problém... nekupuj si to
  • Prvni Hitman video, ktere me naplnuje pocitem, ze by to mohl byt Hitman jak ho zname a ne Splintercellovska stealth vyvrazdovacka. Od ted se zacinam poradne tesit.
  • Da se to vypnout.
  • Jak 47 vylezl z ty sachty hej. *8* Docela ohebnej.
  • trolo
    to je ukazatel toho contracts skore kde ide o to mat co najviac ako mozes.

ad k hre: nepacia sa mi tie wallhacky a vyskakujuce cpt. obvious veci ala suspicious, body found a podobne. dufam ze sa to pojde vsetko dat vypnut inac im na*ram
    a tiez kde je kufrik na sniperku? to len tam vytiahol z kade? sa tam zjavila. hadam nenosi vsetko pod oblekom. ten kufrik pridaval realizmus aj atmosferu a tak.
  • ScreamCZE
    potřebuješ. vzhledem k tomu, že nejde o prachy, ale o skóre v Contracts módu
  • RIP old Hitman Series
  • BoB.2
    Nechápu ten obrovskej ukazatel stavu konta v levém horním rohu, to potřebuju nutně při hraní vědět jak jsem na tom s penězma?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit