Přejít na výpis diskuzí
Prezentace stealth stylu na videu ze Splinter Cell: Blacklist
30.11.2012 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Čau, čichám další sprasenou serii.
-
ja mám taký pocit, že tieto moderné hry tu nie sú na to aby sa hrali, ale aby hrali za nás, len sa pozrite na nedávny paškvil s menom assassin creed 3 kde stačí držať jedno tlačítko a ona vám tá vaša postava vyvraždí celú skupinu nepriatelov alebo vyšplhá sa na kilometrový stožiar...ak to takto ďalej bude pokračovať tak tu budeme mať pekný quick time event fancy looking not so stealthy splinter creed assassins cell.
-
-
Joo, tohle jedno-tlačítkový skákání bylo i v prvním dílu AC, proto jsem to dal hned pryč, v dalších dílech to bylo a jedno či dvě tlačítka komplikovanější, no a AC3 zase navázalo na klasiku... *6*
-
-
Eh ?
Od prvního dílu až po Revelations to bylo naprosto stejný, teda PTM a SPACE.
Až teď v AC3 to změnili pouze na PTM. *7*
-
-
Mně se třeba hrozně líbily souboje v Arkham City, přišlo mi že to byla daleko větší výzva než v zmiňovaném AC3. Hlavně tedy pokud jste zkoušeli tu new game + .. nebo jak se to jmenovalo, kdy Vám zmizely všechny ikonky ze soubojů apod.
-
-
hmm asi teda skúsim ten arkham city, nedávno som si kúpil goty edíciu, tak som zvedavý či mi to sadne.
-
-
rozhodně zkus, tady už se budeš muset trošku snažit.. obzvlášť když už na tebe bude nabíhat víc typů nepřátel, chvilkama jsem nevěděl co dřív *1*
-
-
-
-
Watch out ! we got a parody of stealth over here ! *7*
-
Ještě že Sam dokáže nepřátele efektivně umlčet už jen tím, že je chytí za loket a nebo že je praštím do zad. Ještě by třeba mohli, já nevím, zařvat o pomoc *8*
-
Nejsem sice kdovíjaký fanda serie a vlastně jsem dohrál jen Conviction (fakt mě bavil), ale Ironsidův hlas k té serii patřil.
Abych byl i trochu k tématu, je hezé, že mají 90 animací na zabití, je hezké, že oproti Conviction tam přidali odklízení mrtvol, ale nevidím v tom smysl. Zas si děcka budou připadat, že stealth je něco, že jde agent, zmasí nepřátele, jde dál, vyhodí do vzduchu barák, zas jde dál, použije tu hovadinu s označováním a střílí jako borec hned od pasu. To v Conviction bylo, ale moc jsem to nepoužíval, mě hnal dopředu hlavně příběh (podle mě jsou knihy Splinter Cell velmi povedené). -
Já teda nevím, jak ostatní, ale mě tyhle videa uráží.
-
-
Že? Kde je roznožka a podobný fíčury? Tohleto až poloautomatický odpravování zezadu je v kdejaký střílečce. Kdybych tohle hrál, nepřipadal bych si jako špion, ale jako děcko, kterýmu do cesty postavili panáky tak, aby je bez obtíží sejmul zpoza rohu. Uff...
-
-
Náhodou ty předvedené takedowny vypadají stylově. Mě se třeba na Conviction nejvíc líbilo, jak Sam mohl s kýmkoli mrdnout třeba o umyvadlo, záchodovou mísu či stůl. Hezky se na to koukalo.
-
-
Ano, tim jsi presne rekl, co je spatne na soucasnych hrach. Animace a pristup udelat v prvni rade hru na kterou se "hezky kouka". To at si strci do rite, ja chci poradnou hratelnost. Pak takova budgetovka jako Death to Spies strci nejaky Splinter Cell z fleku do kapsy.
-
No jestli se rád díváš na násilí, tak je něco špatně;)
-
-
Neboj, Ubisoft má v plánu vydání speciální verze hry, ve které je krev nahrazena konfetami, střelné zbraně stříkacími pistolkami a brutální takedowny animací, v níž Sam slušně požádá stráže, aby si schrupli na zemi a on mohl jít dál.
-
V reálu ne, ale pokud jde o postavy z pixelů, tak jsem labužník. *15*
-
jestli si myslis, ze je spatne, kdyz se nekdo rad diva v pocitacovych hrach na nasili, tak je neco spatne .)
-
-
Když napíšeš hezky se na to dívá, tak je to špatně;)
-
-
Drogy jsou špatné, aano?
-
Když se tak koukám na váš rozhovor, tak mám pocit že je to taky špatně... *7*
-
-
-
-
-
No hurá. To už je mnohem lepší, hezky zpátky do stínů a temnoty.. *4* *4*
-
vypadá to pěkně ale že mu čouhá hlava ven z krytu a nepřátele nereagují je debilní
-
takhle je to krásnej pohled, než to spíďování po skalách *16*