Přejít na výpis diskuzí
Prezident Blizzardu se omluvil za "incident" na BlizzConu
27.10.2011 | Petr Poláček
141 příspěvků
-
No nevím jestli je dobrej nápad si tak popudit svoje fanoušky. Takovy teploušsky sra*ky nemůže poslouchat přece nikdo jinej, než právě bukvice :-D
-
Souhlasim s tebou ve 2 ze 4 bodu, b) a c). Bohuzel a) a d) prokazuje ze bys mel asi trosku vyrust.
-
Jenom maly otres mozku propusten do domaciho osetrovani
-
Cau Hosi ?
-
A hele, musim se opravid. Vsimli si toho. Gratuluji. A ten Festival OF Blood uz je take v poradku? *3*
-
Je to borec:
a, myslím si a říkám to samé o elfech kdykoliv se mě někdo zeptá
b, nosí tričko Dethklok (správný kreslený seriál)
c, dělá skvělou muziku a pěkně zpívá
d, smrt gayům, teplošům a ostatním buznám -
Mě Vole az se to dovi gremlin tak vam tu udela elfku hosici
-
Dalsi pomerne kvalitni troll. Tenhle je jak z ucebnice :) Kurna hosi, je vas tu vic, nebo jste jen jedna osoba pod x nicky?
-
co ti udelali.
-
Agresivni troll. Mozna i docela uspesny. No uvidime, kdo se ti na tenhle hacek chytne :)
-
Když to říkáš.
-
wow hrajou noreallive kokoti, velka cast komunity jsou bukvice
-
Rovnou napis ze si buze*ant a vzdycky si nekde zalezli aby si nedostal do rypaku.
-
Vtipný.. Hádat se kvůli hře... ale proti gustu.. *7* *6*
-
haha a co jako? ja taky nesnasim buzny. jenom do nich lol xD
-
Pokus cislo 2 take neuspel. Vrat se k rysovacimu prknu.
-
Tak uz jste tu dva. No snazite se kluci, ale zase vam to nejde. Trolling je umeni *5*
-
Je to strašná píčovina.
-
Občas tak uvažuju, proč se lidi tak snadno uráží a nechávají vyprovokovat. Já pokud nemám k člověku respekt / úctu či je jakkoliv z mého pohledu ,,pode mnou" (nejčastěji mentálně a s tím často spojeno i věkově), tak mi jakékoliv urážky a slovní útoky jdou jedním uchem dovnitř a druhým ven.
-
tAK SEM si VYhoNil NAd ElfKOU