Přejít na výpis diskuzí
Prezident Blizzardu se omluvil za "incident" na BlizzConu
27.10.2011 | Petr Poláček
141 příspěvků
-
Doufám, že jednou tady něco takového bude.
-
To rád slyším. *4*
-
Dostal mě komentár wowkaři jsou k smíchu, který má tolik plusek.
Ono kdyby 11milionu lidí hrálo jinou mmorpg hru kde jsou také 2 strany proti sobě a pořádala by se takto velká akce pro všechny fanoušky tak by to dopadlo stejně.
Tohle nemá nic společnýho s tim, že wowkaři jsou k smíchu, ale že lidi jsou dem*nti. -
Když jsem hrával WoWko, tak každého alíka jsem fakt nenáviděl no a že elfáky přirovnává k homosexuálům to není žádná novinka. V článku stojí něco o tom, že nějaká holčina měla otřes mozku, nevíme jak to bylo, ale je to hra, takže normální člověk ve skutečném životě by určitě nešel zmlátit týpka, jen kvůli tomu že hraje za alíky a před chvílou ho dal v battlegroundu. A že použil výrazy, které použil, ve wowku to prostě nejde nadat druhé straně, tak si zanadával no *15* .
-
Jsem gay. Ranil jsi mé city. *9* *13*
-
Šak v tom necenzurovanom hovorí pravdu, EMO sú "polikači" *1*
-
Tak kdy se sejdem bobánku ? *14* *14* *14*
-
Ale já jsem klidnej, ze všech hodnocení mých příspěvků budu mít maximálně jen 4% mínusů. *1*
-
už vidim to růžový pozadí :D
-
vlastne.... prekladat. Oni su samozrejme v anglictine, len im nie je moc rozumiet...
-
hmm, uz len dufat, ze gaygamer si nezacne prekladat niektore texty Cannibal Corpse :)
-
Tak ono je rozdíl mezi hádáním zapálených hráčů, kdy si prostě jen vyměnují názory, která rasa či povolání je lepší a tím, když se kvůli tomu začnou fyzicky napadat.
-
Aby to tu zachvíli nebylo tiscali.gaymes.cz *1*
-
taky jsem si říkal :D...gayové už mají svoje zájmové skupiny snad všude...gay fisherman....gay gardener...nejsou ? budou..
-
Panebože, co to je Gaygamer? *11*
-
Georgie je kapku nalitej, tak si to tak neberte. *5*
-
navic reagoval dvěma nicky sleduj a uc se mladě
-
Sexualni narazky ? TO SNAD NE TO . poplach artuchyn se vratil
-
dovoluji si prelozit cc Cumis Cmoude ?
-
Bohuzel dosly jednotky stoupněte si do fronty kontaktuju zergy