Přejít na výpis diskuzí
Prezident Blizzardu se omluvil za "incident" na BlizzConu
27.10.2011 | Petr Poláček
141 příspěvků
-
Ich pohoršujú výroky o homošoch, mňa zasa, ako plnohodnotného člena spoločnosti, ktorý verí v princípy trvaloudržateľnéj zdravej existencie popudzujú homoši samotní. Majú sa dať liečiť, či už fyzicky alebo duševne, alebo psychologicky a nie sa naparovať.
Darmo keď štuchnete do výkalu, ten bude smrdieť vždy. V tomto prípade to môžme brať aj doslovne. -
dostanu to co pozaduju, moju pozornost, moj nazor. ked sa im nepaci tak preo on ziadaju
-
mne nevadia mne len vadi ze sa vsade musia zviditelnovat. keby moje decko bolo gay/lezba atk by som ho mlatil za take spravanie lebo to nie je normalne
-
no presne tenhle typ fanatismu mi byl vzdycky cizi.......
-
Pochopil by som keby ten frontman vyxckoval Blizzardov za ich stále odkladaný Titan a oznámenie vydania Diabla 3. Ale hádat sa kvôli tomuto...
-
Hlavne, ze ty si do nich kopnes, kedy len mozes. Ozaj dospele od teba...
-
Nejako to mas pomylene. Ved ta homo komunita len reagovala na to vulgarne video od toho tlsteho primitiva. To je podla teba vystatovanie, ked si nenechali s*at na hlavu a sa ozvali? Co mali podla teba akoye robit? Kaslat na to? Rozumny clovek by sa ich este mal zastat, mam ten dojem.
-
zrovna Fisher nemá potřebu zvyšovat si popularitu, jemu stačí ta v Cannibal Corpse
-
Ak to beries cisto technicky, tak "polikaci" su aj baby, ktore fajcia penisy chalanom a aj chalani, ktori lizu posvy babam.
-
Homofobia nie je prejav normalnosti ale hluposti. Ak by si mal v rodine lezbu/geja, by si chapal, ze su to uplne bezni ludia. Mozno niekedy, ked budes mat ty sam deti, ti to dojde.
-
Ty si srandista... podivej se na nej jak je vyzranej, ten maximalne tak huli travu a chlasta, na fektu ale nevypada...
-
Za celym timhle divadlem, je jedna jedina vec, a to zvyseni popularity, nejen Fishera, ale samotnyho blizzu, protoze na tohle se podivaj i lidi ktery wow nehrajou nebo je to nezajima... prachsprosta reklama hodna nejnizsiho bulvarniho platku jako je Blesk... fuj!
-
Dokud to do análu netlačí tobě, tak nevím proč by ti měli vadit :) Měl bys vyrůst.
-
mne tiez nevadia, vadi my to ich hm, povysovanie sa nad ludi, ako keby boli nieco extra, ono to sem tam vyzera ako ked povies nieco ze je gay, tak ako keby si bol rasista ci nieco na ten sposob, byt gay je len orientacia, tzn maju radi rovnake pohlavie, nevidim na tom nic strasneho, len presne ako je v tom royovom vyraze nech my nelezu stym pred oci, tzn mna nezaujima kde kto je gay ci lesba, berem ich ako ludi, ale ked sa zacnu chvalit tym aky su oni iny, to fakt vie znechutit, skratka ja sa tiez nechvalim, ze milujem zeny, ale faktom to je, nebudem to vyvesovat na plakaty ci transparenty aky velky hetero som a aky som preto cool, a co sa tyka toho videa ja si myslim, ze ani aliancia ani gayovia sa nemaju preco rozculovat, jednoznacne to vyzera iba ako sranda a nie vazna vec, a ked toto niekto dokaze zobrat ako nejaku strasne vaznu vec tak je my ho luto. JE TO LEN HRA, vyrazne to tam spomenul, ked som dobre pocul.
-
celkem sranda. me by treba nevadila moznost jit raid s hraci aliance, nebo byt v nejake guilde kde sou hraci hordy i aliance. pvp nevrazivost je mi u zadni casti tela, protoze pvp ve wow je stejne nesmyslny kockopes. vetsi blbost snad uz byl jen counterstrike v dobe kdy se v nem neustale skakalo a soucasne strilelo, tak wow je v podstate to same jen lide behaji dokola kolem protivnika, ktery se snazi o to same a vypada to stejne tupe jako ten counterstrike :D
pokud me ve wow opravdu neco vadi to to sou classy jako gnome, goblin warior nebo dk a na tyto hrace mam stejny nazor jak taurenchief zjevne na cokoliv :D a kdyz se podivam na drop veci ve firelands, tak mam pocit, ze zadny zamestnanec blizzardu snad nehraje za melee dps a kdyz uz tak mozna za paladina, protoze ostatnim classam neustalne neco pada :D -
preco? lezu mu na nervy ako kazdemu normalnemu cloveku.
-
furt na vsetko upozornuju a pritom chcu byt nechani na pokoji. v tom su buzeranti horsi ako cigani
-
ja by som povedal ze buzeranti sa nemaju co ozyvat.
-
a co cekas? wowko je 12+ co asi z tech decek vyroste kdyz hraji mmo od mala. taky je cim dal vice jednodussi, ze s nim nemaji problem i lide s pomalejsim uvazovanim, kterym vetsinou stacila singl kampan cod
-
Kdepak to geyové jsou horší než rakovina! *11*