Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Hint z loading screenu WoW>

Remember to take all things in moderation (even World of Warcraft!).
  • skaven123
    ked bude gaygamer, musi byt aj heterogamer, inac je to diskriminacia
  • Anal.S
    Ale ona mohla! Všechno PvE plus dneska vlastně i všechno PvP. Blizz přital inter-faction battlegroundy, takže už není co řešit. Hráči nepřátelské frakce jsou ve WoWku stejně jen ti s červeným jménem, které občas killuješ. Nemáš na ně nějakou velkou vazbu, vzhledem k tomu že chat Ali/Horda je na ofiku zakázanej.
  • Anal.S
    Achjo, na co si pak platit internet. Oplácení hlouposti lidí posměchem a ironií je to pro co byl stvořen!
  • Anal.S
    Možná protože Warcraft lore je celý postavený spíš na Hordě? Když chceš poznat nějakou značku, tak jen největší budulínek si vezme "člověka", kterej je v každé hře stejně nemastnej neslanej. Prostě Warcraft byl vždycky o Hordě, Aliance tam byla v podstatě tak navíc, aby to mohlo fungovat.
  • Anal.S
    Proč má palečky dolů? *8* Vždyť to sedlo jak "zadek" na hrnec.
  • Anal.S
    Proč blicí smajl? Nikdo tě tam nenutí lézt. Celkem smutný.
    Homofobie je horší než rakovina.
  • Anal.S
    růžová je barva muže.
  • Anal.S
    Jo, to máš pravdu. Ale třeba dokážu si představit, že takovej sraz hráčů EVE Online může být celkem noblesní záležitost.
  • Anal.S
    Oukej, WoWko je žumpa, ale prosím... nepřirovnávej to k fotbalu. To si WoW nezaslouží.
  • Anal.S
    Tak to seš starej mazák.
  • Anal.S
    Drogy za to můžou! Drogy jsou zlo!
  • Anal.S
    Ano, umělecké nadání se vždycky poznávalo dle vytříbeného jazyka a nějaké bohumilné záliby :)
  • AncaDlanca
    F**K,F**K,F**K.......Tomu rikam umelec! *1* *1*
  • Slyšeli jste to co říká v té necenzurované verzi? mě příjde jako obyčejný nerd a nepříjde mi nijak extra zvlášť urážlivé co říká, tedy až na ten slovník jak žumpa
  • teď jsem se od srdce zasmál *1* palec hore *1*
  • EuroSamurai
    *1*
  • tohle jsem videl jeste davno davno kdyz jsem zral wowko a mel cas hrat pocitacove hry, vzdyt je to stary tak 3-4 roky .....
  • Neřekl bych, že nevypípané video "uniklo", když je na Youtubu už od ledna. To naopak na Blizzconu pustili sestříhanou a vycenzurovanou verzi tohohle vyfetovanýho pitomce. A z toho je ten poprask - že ho Blizzard propaguje.
  • ...no vyzera to tak, ze okolo WoWka sa zhlukuju podobni jebovia ako mozno vidiet napr. na futbalovych stadionoch...no skvele :D o chvilu si budu ludia davat na drzku kvoli kapuste vo Farmville...PvP na zivo...to to dopadlo... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit